icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

babullka1
8. mar 2010

Blazka poslala som ti na FB ziadost o priatelstvo 😝

dzio2
8. mar 2010

baby potrebujem poradit nam dok predpisal na tie strupy na hlavucke HOLTOVU mast ale strasne smrdi neda sa to vydrzat 😨 a nechcem aby tolili dychala , ale asi si nepomozem dnes som si vsimla ze ich ma viac a ze su hrubsie , ked sa manzel pytal v lekarni tak mu povedali ze nic navolno sa neda kupit ale viem ze ste sa tu bavili o neakom kreme , aky to bol?a navise s tej masti strasne budu lili vypadavat vlasky, lebo su tie maste strasne drasticke

alca85
8. mar 2010

dzio to bolo od Biodermy ABCDerm Baby Squad ....nám pomohol...

dzio2
8. mar 2010

Alca a kde to kupim?

alca85
8. mar 2010

stačí ho nechať pol hodinu pôsobiť, potom s tým hustým detským hrebeňom vyčesať a umyť.....na 2x som jej odstránila úplne všetko a odvtedy sa jej nič neobjavilo......

alca85
8. mar 2010

v lekárni..stojí okolo 12€

emanka
8. mar 2010

ahojte,
babu, potom daj vedieť, či tá clona pomáha, či nebude svietiť na malého, aj ja to asi potom kúpim...a tá, čo dala link, sa mi zdá lepšia, keďže sa dá úplne stiahnuť, to je dobré, keď bude dieťa ležať a myslím, že tomu nevadí, že je to priesvitné, keďže je to clona proti slnku, tak to snáď splní svoj účel, či nie? musím si to prečítať...

emanka
8. mar 2010

no a tá, čo dala link, sa volá alca 😀 😀 chcela som, že tá clona, čo dala alca link 😝

dzio2
8. mar 2010

alca dakujem 🙂

emanka
8. mar 2010

babu, malému bolo asi moc teplo, keď tak reval 😝 neboj, ak nebol studený, tak neprechladol

alca85
8. mar 2010

nejde mi dať usmievačik emanka.....tak sa smejem.....akože to ten usmievačik.....

alca85
8. mar 2010

emanka a ty si to už kúpila?

babullka1
8. mar 2010

emanka ale ta co dala alca je priesvitna...to by nasemu vadilo preto som kupila tuto... 😉

babullka1
8. mar 2010

lebo ta prepusta aj slnko trocha 😒

emanka
8. mar 2010

ali, nemám ešte nič, ale ste mi dali tip, takže asi kúpim, no ešte počkám na referencie od babulky 🙂
babu a myslíš, že prepúšťa aj slnko?

klara_klara
autor
8. mar 2010

som tu na striedacku takye pisem halabala...

alca chodak sa nam nastavuje do troch vysok takze maly chodi uz po celych nohach...ale zatial kroky nedava len skace ako zabka 😀 😀 😀

alca85
8. mar 2010

emanka ja som myslela ten krém 😀

klara_klara
autor
8. mar 2010

babuli ta clona je super aj ja si ju kupim 😉 😉 😉

babullka1
8. mar 2010

emanka prepusta lebo som to citala na niakom fore,ja som nad nou rozmyslala,len jedna mamina mi napisala ze tu istu mala a ze ju predali lebo cez nu troska svieti slnko 😒

emanka
8. mar 2010

klára, normálne ti závidím ten chodák...inak, ahoj...ja už by som malú tiež najradšej niekam šupla 😝

babullka1
8. mar 2010

Ja tiez pouzivam chodak,vraj sa to nema,ale dr dovolila 😝 a maly v nom lieta ako sarkan 😀

emanka
8. mar 2010

ali 😀 😀 jaaaj, ešte som nekúpila 😝 počkám už, čo povie dr. na to, ideme síce až 23.3, ale nejak mi nevadí, že to tam lea má, jej sa to nešúpe ani nič...asi mi to preto nevadí, lebo jej to nie je cez tie vlasiská vidieť...

emanka
8. mar 2010

babu, ahaaa, tak dík, kúpime potom takú, čo máš ty, ak budeš spokojná 🙂

babullka1
8. mar 2010

zajtra vam damvediet,ak bude slniecko tak ju odskusam 😀

emanka
8. mar 2010

tešíme sa 😅 😅 😅

alca85
8. mar 2010

škoda, že som o tej clone nevedela v lete, aspoň by som nemusela používať neesteticky vyzerajúcu plienku.....

klara_klara
autor
8. mar 2010

idem s malym von bo sa nezmesti do koze 😝 😝 😝

emanka
8. mar 2010

aj my sme používali plienku, no ale vôbec mi to nevadilo 😉
ali, potom to koleso najskôr daj do poťahu a až potom nafúkaj, opačne to nejde 😉

emanka
8. mar 2010

aj my ideme za chvíľu von, ešte dopijem kávu a ideme...ali, ozaj, kávičkuješ aj ty? a ostatné?

babullka1
8. mar 2010

Alca ja som tiez o tom nevedela natrafila som na to nahodne,tiez som pouzivala plienku a vizeralo to desne 😠 ..Boze som telefonovala s mm a maly mi zatial zhodil klavesnicu zo stola a lampu a vidim ze v ruke ma kluc co policky co mame v obyvke 🙂 sikovny 😅