icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
8. mar 2010

Veď preto sa mi zdala tá clona, čo dala alca link, praktickejšia, kvôli tomu, že zatieni celé telo, nie len tvár 😉
no ale ešte uvidím...moja švagriná dávala malého do veľkej autosedačky už od 6.mes, pokazila sa im Casual play, tak kúpili novú...a vy máte akú?

emanka
8. mar 2010

a čo tá Sárika? ako dopadla u dr?

zuzkaku
8. mar 2010

a ty emanka nad ktorými rozmýšľaš? (autosedačkami)

emanka
8. mar 2010

ježíííš, veď aj na mojom kočíku ide stiahnuť búda 😉 ja som krava, som zabudla...

alca85
8. mar 2010

Veronika, pekne vedieš Tomáška k čítaniu.....ja som rada čítala, keď som bola malá...teraz doma ani žiadne knižky nemáme...teda máme, ale iba také o štrikovaní, bylinkách, tehotenstve.....no detské žiadne... 😔

My keď sme ešte nečakali Natálku, tak sme hovorili, že dievčatko bude Barborka......potom keď som už bola tehu, tak som chcela dať Emu, Tamarku.....ale nakoniec vyhrala Natálka....

No to som aj ja zvedavá, čo bude robiť v tom kolese......možno nervačiť, že sa nemôže pohybovať.... 😕

emanka
8. mar 2010

zuzi, ja nad niektorou Romer alebo Maxi Cosi

emanka
8. mar 2010

alca, trošku si sa sekla s tou Veronikou a Tomáškom 😀
a ty si s Natálkou "nečítataš" knižky? lea ich miluje, pozerá si obrázky, otáča si stránky a rehoce sa jak divá...najradšej má o Hello Kitty 🙂

alca85
8. mar 2010

ježííííš, to mala byť zuzka... 😀

emanka
8. mar 2010

ja som tiež chcela Emu, ale keďže náš pes je Eman, tak som od toho upustila 😝

alca85
8. mar 2010

emanka ešte nie, lebo ona by chcela všetko len do úst dávať.....ešte ju to nezaujíma.... 🙄

emanka
8. mar 2010

😀 😀 😀
ozaj, alca, dnes som si s malou pozerala tvoje fotky a malá sa taaak rehotala na Natálke 😀 ona ľúbi detičky a už ich rozpozná aj na fotkách(už dlhšie)....no kámošky 🙂

alca85
8. mar 2010

to by bola zaujímavá kombinácia.....kebyže kričíš na psa eman a zároveň na dcéru emka.... 😀

dzio2
8. mar 2010

alca to zalezi ze naso chces ten cistec,alca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emanka
8. mar 2010

alca, no veď to!! už som sa videla ako volám na Emu a príde Emo 😀 alebo ako z okna kričím, Ema, Eman, domov 😝

emanka
8. mar 2010

dzio, ako vznikol tvoj nick? teda, je z niečoho odvodený?

alca85
8. mar 2010

ale dzio, len som chcela vyskúšať....lebo včera sme behali po návštevách a malá sa celú noc budila....a nemohla zaspať, len sa prevaľovala z jednej strany na druhú... 😖

alca85
8. mar 2010

no podarená...Lea.....no neviem či sa mám tešiť, alebo hnevať.....čo sa má kto smiať na mojom dieťati...... 😝 😝 😝 😀

alca85
8. mar 2010

emanka asi, že dziovočka..... 😕 😕 😕

dzio2
8. mar 2010

ak mas pocit, ze ma z ocu staci dieta splut, ak to pomoze tak je to dobre, a ked nepomoze tak si sprav do hrnceka ako caj , a potom Natalku umy bielou latkov tak ze to budes macat a potierat jej telo od hlavy k noham ,emanka to je nick MM

dzio2
8. mar 2010

a je odvodene od priezviska

alca85
8. mar 2010

aha, tak ja som len pretrela tváričku a potom vytriasla plienku...

dzio2
8. mar 2010

dzivočka ja cikammmmmm 😀

emanka
8. mar 2010

ali, hnevať nieeeee, to Leuša sa od radosti rehotala 🙂 🙂

dzio, jaaaj...no ale ktovie, či ty si neni ten manžel 😠 😠

alca85
8. mar 2010

jáááj tak 😀 😀 😀

dzio2
8. mar 2010

emanka neboj som zena 😉 😕

emanka
8. mar 2010

no hádam si si nemyslela, že moje malé dieťatko už vie byť škodoradostné 😝 😀 😀 no by som jej dala

dzio2
8. mar 2010

o je jehi nick z pokecu

zuzkaku
8. mar 2010

baby no sranda z vás....ja vás tu na chvíľu nechám a vy tu zábavu máte... 😀

idem už, všetci spia tak idem aj ja....papa

emanka
8. mar 2010

dzio, prekladám tvoju vetu - to je jeho nick z pokecu - správne? 😀 😀

alca85
8. mar 2010