icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

dzio2
8. mar 2010

boze to co som napisala 😕 😕 😕

dzio2
8. mar 2010

ano emanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emanka
8. mar 2010

Zuzi, tak ahooooj 🙂 🙂

jaaj, už mi to došlo a ja že o akej 2 to rozprávaš

dzio2
8. mar 2010

dobru noc zuzkaku

alca85
8. mar 2010

zuzka dobrú noc.....

emanka
8. mar 2010

ja už budem tiež za chvíľu končiť, Maťo chce notebook 😠

alca85
8. mar 2010

som za záhadnú....ale už si to vyriešila....a ako som to myslela?

emanka
8. mar 2010

mňa sa pýtaš? s tou 2? no akože dzio je muž a dzio2 je jeho žena, no dziovci...a Žužu je dzio3 a Lili dzio4...či nieee, ty záhado??

dzio2
8. mar 2010

hej baby ako ste sa rozhodli co sa tyka sweetmelody IP dostala kazda tak ma zaujima ze co bude

emanka
8. mar 2010

dzio, to nikto nevie

dzio2
8. mar 2010

ja sa asi pocikam zvas , ja sa tak smejem ze si vyvolam zachvat 😀 😀 😀 😀 😀

alca85
8. mar 2010

jo jo emanka, ja len tak, ča sa správne chápeme....... 😝

alca85
8. mar 2010

dzio klídek...... 😕

kamilecka
8. mar 2010

😀 😀 😀 😀 no paradicka zeny,napopukanie

My kupujeme romer autosedacku pre Davidka 9-36kg a Sarika bude mat po Davidko chicco.

Sarike potvrdila Dr ze to ma zo zubkou...takze som si trosililinku vydychla ze len zubky a nie choroba...aj ked to podobi velmi zahlienene a zachrapcane...

idem aj ja spat,dobruuuuu 😀 🙂 🙂 🙂 🙄 😅

emanka
8. mar 2010

alca, to som teda rada, že sa chápeme správne 😅 😅 😅

dzio, vydrrrrž 😀 necikaaaj 😝

baby, ja už musím končiť....uvidíme sa zajtra 😉 😎

alca85
8. mar 2010

mne je to jedno....ale nikdy si nebudeme naistom čo môžme z jej strany čakať....ale ja som jej napísala, že ju neodsudzujem....každý koná podľa svojho najlepšieho svedomia a vedomia.....a musí znášať dôsledky...

alca85
8. mar 2010

emanka a spol. aj ja prajem dobrú noc.....tak zajtra 🙂

emanka
8. mar 2010

Alenka, pekne a múdro si to napísala 🙂 🙂 🙂 🙂

no ale už končím

dzio2
8. mar 2010

a preco neviete ja napriklad viem................ mne to bolo vysvetlene , .........nas neurazala , neohovarala , neublizila , a to co tam maly medzi sebou je to ich vec , a tie baby ju tiez urazali , a podla mna , ked uz to mam vyjasnene a vysvetlene , tak moj nazor je ze moze pisat , viete co ja sa priznam, ked som si vsetko precitala , tak mi jej prislo luto, ze ako baby z jednej temy sme ju nepodrzali a nechali niekoho, aby nas presvedcil otom, ze je zla beztoho aby sme sa opytali ci to tak bolo naozaj, viem ze ja som tiez skaredo , reagovala ale ja som clovek ktory raz dva sa rozpali , ale viem sa ospravedlnit a priznat si chybu 😉 , a ja si ju priznavam,

dzio2
8. mar 2010

tak dobru noc 🙂 zajtra

kamilecka
8. mar 2010

Mne pisala este davno pred tym ze musi zmenit nick lebo jej niejaka baba ( nebudem menovat ) pise skarede IP a ona toto nechce....koli tomu ziadala aj adminov aby jej to zmenili,tak prestala pisat na konika,ved este na FB mi pisala ze jej je luto ze si s vami nepise a ze jej chybate.... a odkaz som vam aj odovzdala asi den predtym sporom tuto.
Mna neurazala,nepisala nic zle....nemam dovod sa na nu hnevat..... ja som mala tiez maly spor s julovkami ... a prestala chodit uplne na konika...az som zacala citat vas a potrebovala radu,tak som vam napisala.....chvilku mi trvalo kym som sa ku niekomu zapojila do diskusie...ja som im nepisala nic zle,len na mna proste vybehli a uz to bolo 🙄 nieje jednoduche ak na vas zacne utocit polka chatu a niet nikoho kto by sa vas zastal,aj ked viete ze par ludi suhlasi s vami.......

zuzkaku
9. mar 2010

Ahojte...a pekné slnečné ránko všetkým... 🙂

Tak ako sa máte dnes? Včera ste boli podarené...dzio2..3..4 no sranda... 😀

som sama doma, joj aká pohodička...Vlado v práci, Tomi v škole, Šimon pred chvíľou zaspal... 😵 a vonku svieti slniečko...a ja sa tešííím 🙂 ...

kamilecka
9. mar 2010

Ahoj Zuzka, vonku sice svieti slniecko ale je -5 a dost fuka....snad sa to zlepsi.....vonku aj tak nejdeme. Aj mne Sarah akurat zaspala,Davidko pozera noddyho tak mam chvilockuuuuuuu 🙂 😀 😀 😀 😀

veronikapp
9. mar 2010

ahojte 🙂
aj keď možno voski zrobila pár zákerností, ale nie nám, preto to vnímam podobne ako dzio a kamilecka 😉

baby sm sa zasmiala fajne, včera ste tu mali veselo 🙂 ja som išla spať...únava... 😝
dnes je u nás krááááááááásne a mrazivo, -7.5°C 😖 už aj Laura soplikuje, ale iba trochu, tak odsávam a dávam MAR... Miška je zas už celkom ok 😕 ale aj tak ostáva do konca týždňa doma 😉

veronikapp
9. mar 2010

emanka- netuším kde predáme ten náš kočiar... asi ho odfotím a hodím na net do nejakého bazáru a kúpiť chcem niečo také ako tu hodila link kamilecka 😉 ten sa mi fakt páčil...

zuzka- žiadne paradajkyyyyyyyyyyyy 😲 😲 😲

veronikapp
9. mar 2010

a tiež som sa chcela asi pred týždňom opýtať dzio, že prečo dzio 😀 a už poznám odpoveď...

kamilecka
9. mar 2010

Veronika jeeej vy mate dnes velky sviatok doma ..... (pri tebe si stale pletiem tvoje slecny)Miska ma dnes 5 rocikov?Gratulujemeee
Citam ze ste na tom podobne ako my...soplikujete,Davidko tiez tento tyzden este ostal doma a Sarika teraz spinka...tie zuby ju teda riadne trapia...vcera kym zaspala tak hodinu plakala...potom zaspala ale sa mrvila...som spala s nou tak som ju len kontrolovala ci dycha,ci jej tie sople neupchali nostek

babullka1
9. mar 2010

Ahojte ja len na skok....maly sme hroznu noc...Matusovi sa prerezava dalsi zub a nespal dokopy ani 2 hodiny v noci 😔 Stale len plakal tak sme sa s mm striedali ..nosili sme ho na rukach a vozili v kocari 😔 mm isiel chudak na rannu tak mi je ho aj luto 😒 ja som uplne mrtva,nejdem ani varit,idem si pospat...konecne sa mi podarilo malehu uspat 😕 tak to musim vyuzit.vsetkym pekny den...

babullka1
9. mar 2010

Veronika gratulujem,poriadne to oslavte... 🙂

veronikapp
9. mar 2010

Laura sa už plazí po celom byte 😕 teraz musím častejšie dlážky umývať, lebo každá smietka ju zaujíma 😀 najlepšie je, keď ju kŕmim a potrebujem ju niečím zabaviť- buď jej dám 2 veľké lyžice, to je strašná sranda keď ich môže hádzať na zem... čím väčší rachot, tým lepšie...chudáci susedia 😖 alebo jej dám omrvinku z chleba a ona sa ju snaží zobrať medzi palčeky 😀 tak sa z nej smejem 😀 ale dobre ju to zabaví... ani nestihne protestovať a už je prázdne miska 😉 odporúčam...

a začala hovoriť m m m m mam mam m m ... a ešte pa pa pa a stále pusinkuje 😀 zloží spodnú peru pod tú vrchnú a vydáva také zvuky cmukavé 🙂 ... a už sa plazí ku mne... tak ja idem...