Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
a čo tá Sárika? ako dopadla u dr?
a ty emanka nad ktorými rozmýšľaš? (autosedačkami)
ježíííš, veď aj na mojom kočíku ide stiahnuť búda 😉 ja som krava, som zabudla...
Veronika, pekne vedieš Tomáška k čítaniu.....ja som rada čítala, keď som bola malá...teraz doma ani žiadne knižky nemáme...teda máme, ale iba také o štrikovaní, bylinkách, tehotenstve.....no detské žiadne... 😔
My keď sme ešte nečakali Natálku, tak sme hovorili, že dievčatko bude Barborka......potom keď som už bola tehu, tak som chcela dať Emu, Tamarku.....ale nakoniec vyhrala Natálka....
No to som aj ja zvedavá, čo bude robiť v tom kolese......možno nervačiť, že sa nemôže pohybovať.... 😕
zuzi, ja nad niektorou Romer alebo Maxi Cosi
alca, trošku si sa sekla s tou Veronikou a Tomáškom 😀
a ty si s Natálkou "nečítataš" knižky? lea ich miluje, pozerá si obrázky, otáča si stránky a rehoce sa jak divá...najradšej má o Hello Kitty 🙂
ježííííš, to mala byť zuzka... 😀
ja som tiež chcela Emu, ale keďže náš pes je Eman, tak som od toho upustila 😝
emanka ešte nie, lebo ona by chcela všetko len do úst dávať.....ešte ju to nezaujíma.... 🙄
😀 😀 😀
ozaj, alca, dnes som si s malou pozerala tvoje fotky a malá sa taaak rehotala na Natálke 😀 ona ľúbi detičky a už ich rozpozná aj na fotkách(už dlhšie)....no kámošky 🙂
to by bola zaujímavá kombinácia.....kebyže kričíš na psa eman a zároveň na dcéru emka.... 😀
alca to zalezi ze naso chces ten cistec,alca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
alca, no veď to!! už som sa videla ako volám na Emu a príde Emo 😀 alebo ako z okna kričím, Ema, Eman, domov 😝
dzio, ako vznikol tvoj nick? teda, je z niečoho odvodený?
ale dzio, len som chcela vyskúšať....lebo včera sme behali po návštevách a malá sa celú noc budila....a nemohla zaspať, len sa prevaľovala z jednej strany na druhú... 😖
no podarená...Lea.....no neviem či sa mám tešiť, alebo hnevať.....čo sa má kto smiať na mojom dieťati...... 😝 😝 😝 😀
emanka asi, že dziovočka..... 😕 😕 😕
ak mas pocit, ze ma z ocu staci dieta splut, ak to pomoze tak je to dobre, a ked nepomoze tak si sprav do hrnceka ako caj , a potom Natalku umy bielou latkov tak ze to budes macat a potierat jej telo od hlavy k noham ,emanka to je nick MM
a je odvodene od priezviska
aha, tak ja som len pretrela tváričku a potom vytriasla plienku...
dzivočka ja cikammmmmm 😀
ali, hnevať nieeeee, to Leuša sa od radosti rehotala 🙂 🙂
dzio, jaaaj...no ale ktovie, či ty si neni ten manžel 😠 😠
jáááj tak 😀 😀 😀
emanka neboj som zena 😉 😕
no hádam si si nemyslela, že moje malé dieťatko už vie byť škodoradostné 😝 😀 😀 no by som jej dala
o je jehi nick z pokecu
baby no sranda z vás....ja vás tu na chvíľu nechám a vy tu zábavu máte... 😀
idem už, všetci spia tak idem aj ja....papa
dzio, prekladám tvoju vetu - to je jeho nick z pokecu - správne? 😀 😀
jaj tak preto tá dvojka....

Veď preto sa mi zdala tá clona, čo dala alca link, praktickejšia, kvôli tomu, že zatieni celé telo, nie len tvár 😉
no ale ešte uvidím...moja švagriná dávala malého do veľkej autosedačky už od 6.mes, pokazila sa im Casual play, tak kúpili novú...a vy máte akú?