icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
9. mar 2010

jeeeej to som tak dlho písala? 😖
ďakujeme baby 😉
babullka- hej choď si pospať... a Matúška mi je ľúto... musí ho to bolieť, keď v noci nič nenaspal 😝 nech sa rýchlo prereže aby bol kľud...a Sárike tiež... a prajem Davidkovi skoré uzdravenie. Keď to teraz je také nanič počasie 😠 už aby sa oteplilo... niekto tu písal, že už má byť lepšie- ja som počula, alebo to som niekde tu čítala? 😒 už neviem... že teraz sa má otepliť a potom zase ochladiť a na Veľkú noc má snežiť 😖 ...

alca85
9. mar 2010

Veronika...Miške všetko najlepšie k narodeninkám a veľa zdravíčka, šťastia, lásky, super kamošov a kamošky a hlavne veľa darčekov.... 😉 😉 😉 😉 Laurika haluzáčka..... 😀 😀

Ja do Natálky nemôžem dostať skoro nič....začínam byť z nej zúfalá.....

a Sárike všetko naj k 8.mesiačikom...

Kami, Veronika, dzio ani ja nemám problém s tým aby sa sem vosky vrátila....len mi ešte neodpovedala na jednu otázku....

ach babullka,..... chudáčik malý, tak zle to znáša? Nech ich už má vonku....

zuzkaku
9. mar 2010

jáááj, a ja som si chcela tak veľmi zapamätať, aby som nezabudla poblahoželať dnešným oslávencom.... 😵

veronika Miške želám všetko najkrajšie a najlepšie k 5tim narodeninkám, veeeeľa zdravíčka a milión úsmevných dní... 🤐 🤐 🤐

kamilecka a aj Sarah blahoželám k dnešnému výmesačníku...tiež jej želám najviac zdravíčka, nech vám robí samú radosť... 🤐 🤐 🤐

veronika...tak o tie paradajky som si myslela, ale aj baby mi to tu potvrdili...ďakujem 😉
už varíš? Moja šošovicová už stojí na sporáku a rozvoniava po celom byte....o chvíľu musím ísť pre Tomáša do školy...končí o 11:15
ozaj a Laura je aká šikulka...zlatá je ja sa už tak teším, keď začne drobec loziť...aspoň sa dostane všade tam kam bude chcieť a nebudeme musieť nosiť na rukách.... 😉
inak výborne si to vymyslela, aj ja všelijako zabávam Šimona, len aby všetko zjedol....ale tie lyžice ma nenapadli, vyskúšam dnes... 😉

zuzkaku
9. mar 2010

alci...ahoj... 🙂 a ty čo dobré dnes varíš?

alca85
9. mar 2010

zuzka ahoj.....no mám navarené od včera....a či dovarím ešte nejakú polievku uvidím..... 😵

no ja neviem či sa mám na lozenie tešiť alebo nie......neviem či to bude zrovna oddych, keď budeme musieť za nimi stále striehnuť.... 😨

veronikapp
9. mar 2010

baby ďakujeme 🙂
a samozrejme kamilecke a Sarah tiež blahoželáme k výmesačníku 🙂 🙂 🙂

zuzka- ešte nevarím... teraz som dala Lauru spať, idem ešte umyť vlasy, trochu obriadim Mišku...lebo to je lenivec, sama od seba nič neurobí a potom sa do toho pustím...v tlakovom to je raz dva 😉 ...

spevacka
9. mar 2010

pekný dníček vám prajem , ja som včera zaliezla do postele..tak idem odpovedať najprv emanke, no ja som s ňou v tej izbe, bo tá izba to je taká kuchyňo-obývačka, vlastne taký obytný priestor, kde celý deň žijeme,takže no problem
zuzi, no jasne že sa teším, že je šikula, aj ked ani nie tak preto, že všetky deti "obehla", ale kvôli tomu noseniu hlavne 😉 , je to teraz oveľa lepšie
oslávencom aj ja želám všetko naj a soplíkovým skoré uzdravenie...a nech už tie zúbky vykuknú na svet 😎

alca85
9. mar 2010

baby ste ma presvedčili.....idem aj ja urobiť šošovičnú polievku,...bo tam mám smotany a neviem čo s nimi.....teda neviem či aj vy robíte mliečne.....no na kyslo som ešte nerobila....

zuzkaku
9. mar 2010

alci.... 😀 super, pridajte sa aj ďalšie a dnes bude šošovicový deň... 😀

ja ju robím tiež na mliečno, ale na kyslo... 😉 pridávam ocot ešte pred smotanou, ked už sú všetky suroviny uvarené domäkka (inač by ostali tvrdé)

emanka
9. mar 2010

Ahojte,
takže,
Miške všetko naj-naj-naj k narodeninám, už je to "veľká" baba
Sárike všetko naj-naj-naj k 8. mesiacom
No a tiež Laurike k plazeniu...ja som sa čudovala mojej sestre, že prečo každý deň vysáva a umýva dlážku, no a ona mi povedala, že nechce riskovať, lebo Timko pri lození dáva všetko do pusy...
Babu, je mi ľúto Matúška, snáď to rýchlo prejde...držím palce
Spevi, ja som sa preto pýtala na tú miestnosť, lebo lea sa pohybuje po celej obývačke a to musím stále k nej behať, tv máme na takej skrinke na kolečkách a nie je to bezpečné, už som rozmýšľala, že tú "skriňu" dáme preč a tv na stenu...takto nemám chvíľu kľudu, no a v kuchyni je toho veľa a v jedálni tiež a ešte nám idú z jedálne schodíky do kuchyne, takže o ničom...

No a ešte vám napíšem, ako teraz lea spala...dala som ju do postieľky a keď som odchádzala, videla som, že si sadla, tak som si sadla do obývačky a počúvam, že nič nehovorí, idem pozrieť a ona ako sedela, dala si ruku na nohy a na ňu si položila hlavu a spala 😀 po sediačky, ako taký ožran za stolom 😝 😀 aj som ju chcela odfotiť, ale nechcela som riskovať, že ju zobudím, tak som ju iba položila a spala

emanka
9. mar 2010

ja tiež robím mliečnu šošovicovú a tiež tam dávam trošku octu a keď nie, tak potom si dám až do taniera, lebo Maťo nelúbi ocot...

spevacka
9. mar 2010

oooo, ešte som sa zabudla pochváliť, že Matúš sa včera prvý krát pozdravil "dobrý deň", doteraz len "ahoj". 😀 toľkokrát som mu to už hovorila...a z ničoho nič si to asi rozmyslel, slnko moje 🙂

emanka
9. mar 2010

no spevi, supeeer, síce trošku neskoro začal, ale to nevadíííí...aj v škole učiteľky zdravil "ahoj"? 😀

dzio2
9. mar 2010

jej aj ja blahozelam k narodeninam 🙂 hlavne vela lasky a zdravia nech je bobatko len stastna a nech su v jej zivote len najlepsi ludia 😉 , blahozelam aj k vymesacnikom 😉 babulka, chudatko drobcek ☹ tak sa trapite no nech uz na tie zubadla vonku nech sa netrapi , no lili uz je hore moje nervy puci sa tam ako lopta 😀 od nervoch , zacala blabotat ze A-DA A-DA 😀

emanka
9. mar 2010

alca, ešte som chcela, že ani ja neviem, či sa mám tešiť na lozenie...švagriná musela stále za malým behať a ešte majú poschodový dom a on stále na schody, takže denne vyšla tie schody asi 100x 😝

dzio2
9. mar 2010

a co ste sa dnes dohodli na tej polievke 😀 😀 😀 , spevacka ale predsa , snaha sa ceni 😉 emanka 😀 😀 😀 😀 leuska cvicila jogu to by bola krasna fotka

alca85
9. mar 2010

emanka no škoda, že si neodfotila.....no zasmiala som sa aj na tom ako si to opísala..... 😀 😀 😀 😀 😀 , že ožran.....chúďa..... 😀 😀 😀

alca85
9. mar 2010

Natálka tu ocucáva skrinku......asi čaká, že z nej potečie mlieko..... 😕

zuzkaku
9. mar 2010

emanka... 😀 😀 😀 no podarená je tá Lea...a ozaj škoda, že si ju neodfotila....bol by to super zábere... 😀 😀 😀

spevi...no vidíš...aspoň si môžeš povedať, že "ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva" iné prirovnanie ma nenapadlo.. 😝 ja tiež stále hučím do Tomiho, aby sa pekne zdravil...aj to robí, som rada... 😉

poslala som mamku pre Tomiho do školy, je poriadna zima, nechcelo sa mi... 😝

klara_klara
autor
9. mar 2010

caute 😉 😉 😉 ako sa dnes mate? my spime a varime paradajkovu polievku s ryzou...uvidime co bude 😉 😉 😉

alca85
9. mar 2010

ahoj klara.......trošku si sa sekla.....dnes je šošovicový deň..... 😀

klara_klara
autor
9. mar 2010

sosovicu my 😝 😝 😝 😝 😝 nemusime

klara_klara
autor
9. mar 2010

akurat som si prihlasila do dm-ka tu zlavovu karticku...pouzivate ju niektora?

emanka
9. mar 2010

😀 😀 že šošovicový deň, my nemáme...máme guláš, mrazený, takže ja dnes nevarím 😉

emanka
9. mar 2010

klára ja hej, ale iba tak, že pri platení ju dám predavačke, ona ju naskenuje a to je všetko, ale viem, že sú tam nejaké akcie pre tých, kto tú kartu má...ale neviem, čo presne a ako to chodí

klara_klara
autor
9. mar 2010

emanka tak to mas dobre...ja zasa nebudem varit zajtra...varim aj pre maleho vzdy na dva dni 😉

klara_klara
autor
9. mar 2010

inak co vsetko deti ucite...ja neviem co ho mam ucit ale uz by mal asi vediet viac ako iba pozriet sa na zname veci tym smerom kde sa nachadzaju ☹

emanka
9. mar 2010

alca, len počkaj, keď bude mať Natálka zuby, "obžerie" ti nábytok ako červotoč 😝

emanka
9. mar 2010

klára, v tom veku vedela lea dávať pa pa, keď sa jej chcelo, teraz už to robí bez problémov, aj bez vyzvania napr. kýva ľuďom na ulici cez zavreté okno, teraz už vie aj ťap-ťap-ťapušky, robí to stále a tiež bez vyzvania, ale v Marekovom veku to robila iba o moju ruku, vedela to tak už od 5. mesiaca, dáš mu dlaň a on ti bude ťapkať po nej, najskôr mu to ukáž, viackrát samozrejme 😉 a už vie ukázať aká bude veľká a keď sa jej opýtam, kde je leuška, tak ukáže na seba

emanka
9. mar 2010

a už začína rozumieť zákazu NO NO so vztýčeným ukazovákom 😀 a možno sa mi to iba zdá