Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
mňa sa pýtaš? s tou 2? no akože dzio je muž a dzio2 je jeho žena, no dziovci...a Žužu je dzio3 a Lili dzio4...či nieee, ty záhado??
hej baby ako ste sa rozhodli co sa tyka sweetmelody IP dostala kazda tak ma zaujima ze co bude
😀 😀 😀 😀 no paradicka zeny,napopukanie
My kupujeme romer autosedacku pre Davidka 9-36kg a Sarika bude mat po Davidko chicco.
Sarike potvrdila Dr ze to ma zo zubkou...takze som si trosililinku vydychla ze len zubky a nie choroba...aj ked to podobi velmi zahlienene a zachrapcane...
idem aj ja spat,dobruuuuu 😀 🙂 🙂 🙂 🙄 😅
alca, to som teda rada, že sa chápeme správne 😅 😅 😅
dzio, vydrrrrž 😀 necikaaaj 😝
baby, ja už musím končiť....uvidíme sa zajtra 😉 😎
mne je to jedno....ale nikdy si nebudeme naistom čo môžme z jej strany čakať....ale ja som jej napísala, že ju neodsudzujem....každý koná podľa svojho najlepšieho svedomia a vedomia.....a musí znášať dôsledky...
a preco neviete ja napriklad viem................ mne to bolo vysvetlene , .........nas neurazala , neohovarala , neublizila , a to co tam maly medzi sebou je to ich vec , a tie baby ju tiez urazali , a podla mna , ked uz to mam vyjasnene a vysvetlene , tak moj nazor je ze moze pisat , viete co ja sa priznam, ked som si vsetko precitala , tak mi jej prislo luto, ze ako baby z jednej temy sme ju nepodrzali a nechali niekoho, aby nas presvedcil otom, ze je zla beztoho aby sme sa opytali ci to tak bolo naozaj, viem ze ja som tiez skaredo , reagovala ale ja som clovek ktory raz dva sa rozpali , ale viem sa ospravedlnit a priznat si chybu 😉 , a ja si ju priznavam,
Mne pisala este davno pred tym ze musi zmenit nick lebo jej niejaka baba ( nebudem menovat ) pise skarede IP a ona toto nechce....koli tomu ziadala aj adminov aby jej to zmenili,tak prestala pisat na konika,ved este na FB mi pisala ze jej je luto ze si s vami nepise a ze jej chybate.... a odkaz som vam aj odovzdala asi den predtym sporom tuto.
Mna neurazala,nepisala nic zle....nemam dovod sa na nu hnevat..... ja som mala tiez maly spor s julovkami ... a prestala chodit uplne na konika...az som zacala citat vas a potrebovala radu,tak som vam napisala.....chvilku mi trvalo kym som sa ku niekomu zapojila do diskusie...ja som im nepisala nic zle,len na mna proste vybehli a uz to bolo 🙄 nieje jednoduche ak na vas zacne utocit polka chatu a niet nikoho kto by sa vas zastal,aj ked viete ze par ludi suhlasi s vami.......
Ahojte...a pekné slnečné ránko všetkým... 🙂
Tak ako sa máte dnes? Včera ste boli podarené...dzio2..3..4 no sranda... 😀
som sama doma, joj aká pohodička...Vlado v práci, Tomi v škole, Šimon pred chvíľou zaspal... 😵 a vonku svieti slniečko...a ja sa tešííím 🙂 ...
Ahoj Zuzka, vonku sice svieti slniecko ale je -5 a dost fuka....snad sa to zlepsi.....vonku aj tak nejdeme. Aj mne Sarah akurat zaspala,Davidko pozera noddyho tak mam chvilockuuuuuuu 🙂 😀 😀 😀 😀
ahojte 🙂
aj keď možno voski zrobila pár zákerností, ale nie nám, preto to vnímam podobne ako dzio a kamilecka 😉
baby sm sa zasmiala fajne, včera ste tu mali veselo 🙂 ja som išla spať...únava... 😝
dnes je u nás krááááááááásne a mrazivo, -7.5°C 😖 už aj Laura soplikuje, ale iba trochu, tak odsávam a dávam MAR... Miška je zas už celkom ok 😕 ale aj tak ostáva do konca týždňa doma 😉
emanka- netuším kde predáme ten náš kočiar... asi ho odfotím a hodím na net do nejakého bazáru a kúpiť chcem niečo také ako tu hodila link kamilecka 😉 ten sa mi fakt páčil...
zuzka- žiadne paradajkyyyyyyyyyyyy 😲 😲 😲
a tiež som sa chcela asi pred týždňom opýtať dzio, že prečo dzio 😀 a už poznám odpoveď...
Veronika jeeej vy mate dnes velky sviatok doma ..... (pri tebe si stale pletiem tvoje slecny)Miska ma dnes 5 rocikov?Gratulujemeee
Citam ze ste na tom podobne ako my...soplikujete,Davidko tiez tento tyzden este ostal doma a Sarika teraz spinka...tie zuby ju teda riadne trapia...vcera kym zaspala tak hodinu plakala...potom zaspala ale sa mrvila...som spala s nou tak som ju len kontrolovala ci dycha,ci jej tie sople neupchali nostek
Ahojte ja len na skok....maly sme hroznu noc...Matusovi sa prerezava dalsi zub a nespal dokopy ani 2 hodiny v noci 😔 Stale len plakal tak sme sa s mm striedali ..nosili sme ho na rukach a vozili v kocari 😔 mm isiel chudak na rannu tak mi je ho aj luto 😒 ja som uplne mrtva,nejdem ani varit,idem si pospat...konecne sa mi podarilo malehu uspat 😕 tak to musim vyuzit.vsetkym pekny den...
Laura sa už plazí po celom byte 😕 teraz musím častejšie dlážky umývať, lebo každá smietka ju zaujíma 😀 najlepšie je, keď ju kŕmim a potrebujem ju niečím zabaviť- buď jej dám 2 veľké lyžice, to je strašná sranda keď ich môže hádzať na zem... čím väčší rachot, tým lepšie...chudáci susedia 😖 alebo jej dám omrvinku z chleba a ona sa ju snaží zobrať medzi palčeky 😀 tak sa z nej smejem 😀 ale dobre ju to zabaví... ani nestihne protestovať a už je prázdne miska 😉 odporúčam...
a začala hovoriť m m m m mam mam m m ... a ešte pa pa pa a stále pusinkuje 😀 zloží spodnú peru pod tú vrchnú a vydáva také zvuky cmukavé 🙂 ... a už sa plazí ku mne... tak ja idem...

boze to co som napisala 😕 😕 😕