icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
10. dec 2009

haloooo je tu niekto 😎 😎 😎

babullka1
10. dec 2009

ahoooj ja 😀

klara_klara
autor
10. dec 2009

ahoj babuli co nove? spinkate? my uz hej. 😉

babullka1
10. dec 2009

ahoj my spinkame uz dlho,ale este len tak nie uplne...este sa zobudi na papanie 🙂 dnes mi pustil taky plac,moja segra jedla a nedala mu ani na prstek ochutnat....co ja mu viem dat,,tak lutostivo sa rozplakal,som ho nemohla utisit 😝

klara_klara
autor
10. dec 2009

chuda lutostivko to aj moj je taky hlavne ked sa niecoho zlakne, skrivy ustocka a plac je tu 😉
nejako sa kmi ale stale nechce otacat, skor je taky naladeny na sedenie aj ked sa snzim ho drzat opreteho o mna ale on sa furt hybe dopredu a zda sa mi ze hlavicku drzi bradou o hrudnik a bojim sa aby nemal hrb ☹

babullka1
10. dec 2009

klara to robi aj mne,stale by len sedkal,aj ked lezka zdviha sa smerom hore akoby si chcel sadkat....mne sa tiez len pretaca na bok.

klara_klara
autor
10. dec 2009

uz som zasa tu 😉

babullka1
10. dec 2009

a ja idem kukat odsudene 😀

kaska
10. dec 2009

baby ja som taka rada, ze nie sme sami s tym otacanim, u nas presne to iste otacat vobec ale velice by chcel uz sedkat, robi mi brusaky v lehatku. Ti nasi chlapci su troska tazki, tak asi preto im to velmi nejde 😀

babullka1
10. dec 2009

hej kaska ja si myslim ze je to tym ze su tazky. 😉

klara_klara
autor
10. dec 2009

kaska moj ma len 7 kg ale sediet chce, ma brusne svaly jak hrom, to nedosiahnem ani ked budem dva roky cvicit. a tiey sa vie riadne vypucat zo sedacky 😀 😀 😀

mata1976
10. dec 2009

baby netrapte sa ked sa este nepretacaju, kazde babo je ine. Mozno budu skor behat ako sa pretacat. Tiez som citala, ze niektore babatka nelezu, skratka to preskocia a zacnu rovno chodit...

kaska
10. dec 2009

No ale ze to nie je moc dobre z hladiska vyvinu aby vobec nelozili, mali byt najskor lozit az potom sediet. Moj muz sa zevraj pretacla az ako 8 mesacny, tak hadam nebude uplne po nom 😕

klara_klara
autor
10. dec 2009

ano maju vraj najskor lozit pretoze ak idu hned na nozicky tak vraj im potom trpí chrbtica v driekovej oblasti 😒 vid moj synovec...mava casto bolesti...mne to inak potvrdila aj endokrynologicka, ze sa treba snazit aby lozil je to z hladiska vyvinu lepsie

klara_klara
autor
10. dec 2009

no ale uvidime...zatial vieme len na bok a chytat si nozicky 😀

kaska
10. dec 2009

ani moj muz nelozil, ani jeho setsry 😕 a nic im nie je, ja som behala po stvornozky ako diva a stale ma bolieva chrbat, tak tomu nerozumiem. Ale ja sa bojim, chcem aby maly pekne lozil.

klara_klara
autor
10. dec 2009

😉 😉 😉 aj ja

klara_klara
autor
10. dec 2009

kaska vy uz prikrmujete? robis aj nejake otuzovanie, plavanie, alebo nosis babo?

kaska
10. dec 2009

no jasne, nosim ho na rukach, za chvilu budem mat bicepsy ako schwarzo 😉 on je taky lenivec, len by sa nosil, kukal po byte alebo spal so mnou v posteli. On je celkom otuzily si myslim, v spalni nechavam radiator na minime v noci. Inak to plavanie zvazujem.
Ja este plne kojim, ale na moje pocudovanie som boal tento tyzden na poradi a doktorka mi vravela, ze mu uz pomaly mozem zacat davat papat normlanu stravu 😕 ale este aspon do konca roka chcem pockat. ked on tak pekne pribera a to ho iba kojim. A vy ako?

klara_klara
autor
10. dec 2009

mz sa tiez len kojime, prikrmy mame naplanovane az od 6 mesiacov. plavat sme chceli chodit, ale poto sme si to rozmysleli. tiez sa snazim ho otuzovat, radiator na minimum, chodime casto na prechadky a kedze je tiez taky tulinko idem si zaobstarat ergonomicky nosic.

babullka1
11. dec 2009

dobre ranko babule...tak uz mam navarene.....takze dnes uz mam volno....uz sa staram len o maleho...upratala mi vcera segra 😀 takze dnes veget 😝

voskovka
11. dec 2009

ahojte....čo nove????my sme mali blbu nooc...maly sa budil,ani hladny nebol,iba mal mrle v zadku...

klara_klara
autor
11. dec 2009

ahojte babuli posli tvoju segru aj k nam...no bude to nadlhsie 😀 😀 😀

klara_klara
autor
11. dec 2009

voskovka nove nic len hnusne pocasie

babullka1
11. dec 2009

no ....ona mi vie takto sem tam pomoct 😉 no aj u nas je hnusne pocasie.....dnes mi maly vobec nechcel spapat prikrm 😠 ono ja s tym mam celkovo problemy dostat do neho nieco co mu moc nebere,najradsej ma banany a jablcka....ale akonahle to ma byt zeleninka.......alebo kur.masko-nehrozi 😠 zacne robit be be be..a nechce to 😖

klara_klara
autor
11. dec 2009

je jednoznacke ovocnicek 😉 😉 😉 ...neboj on so zvykne...segrin robil tiez zo zaciatku to iste a dnes nema rad iba pribinaciky, tie su mu najviac fuuuuuj 😝 😝 😝

klara_klara
autor
11. dec 2009

davate aj vy vigantol? a davate aj nejake ine lieciky?

babullka1
11. dec 2009

klara mi davame len vigantol 😉 a od narodenia musime ale vela caju a vodicky..maly sa narodil so stranovou diferenciou obliciek/jedna vetsia,druha mensia/nastastie pracuju obe rovnako,ale musime si davat pozor ked dostane horucky,alebo tak-musime hned k doktorke. 😒

babullka1
11. dec 2009

Klari si zmenila foto 🙂 a kedy das aj fotky do alba?

klara_klara
autor
11. dec 2009

aha tak to mate tazke ☹ my sme zasa anemicky tak berieme zelezo s ktoreho nam je stale tazko na zakudok ☹ ☹ ☹