icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

dzio2
9. mar 2010

alca mne lili nespala sko vobec cez den a o pol siedmej zalomila primne na gauci tak cakam kedy sa zobudi

dzio2
9. mar 2010

spevacka ja sa snazim tiez vela pit ale aj tak pijem malo nato kolko by som mala

alca85
9. mar 2010

spevi, keď mňa to už potom nebaví pozerať na nete....ale uvidím možno pozriem...

klara_klara
autor
9. mar 2010

docvicene a ulozene 😉 😉 😉 dufam ze sa nezacne budit bo ked sa najviac radujem hned je zle...
dzio mam sa fajn ale ako pises aj ty mety su mety ale dosiahnut ich je ufffff 😝 😝 😝 😝

dzio2
9. mar 2010

klara tak sa moc neraduj 😀 😀 😀

alca85
9. mar 2010

klara, keď bola Natálka menšia, tak som ani len nemohla vysloviť to že spí, lebo bola v momente hore..... 😔

blazka24
9. mar 2010

dievčatá stále o chudnutí normál mám depku z vás, asi váhu vyhodím von oknom, nie a nie mi ukázať o pár kíl menej 😕

klara tak nech len pekne spíte, my sa zobudíme určite okolo tretej lebo sme v tom besniacom dni nestihli kašu a to znamená že budeme skoro hladní 😝

no dievčatá je desať idem ja zalomiť lebo už čakám kedy začnem písať mmmmmmmmmmmmmmm sssssssssss ppppppppppppppp s hlavou na klávesnici 😒

emanka
9. mar 2010

dzio, to si dobrá, super, ja potrebujem schudnúť aspoň 10 kg...no nemám pevnú vôlu...ja som tiež nikdy nenosila sukne, lebo som bola strašne chudučká, celý život 48 kg, no a pred tromi rokmi, keď som bola chorá a brala som lieky na pečeň, tak som pribrala za 6 mes 24 kg!!! no a pred dvomi rokmi som zhodila za necelý mesiac 7 kg a potom som zistila, že som tehotná, tak som skončila s diétou...v tehotenstve 8kg som pribrala, ale mesiac po pôrode už som ich nemala, takže teraz ešte tých 10 a bude to v pohode

klara_klara
autor
9. mar 2010

vsak ja sa neradujem...ja uz pre istotu ani nic nerozpravam 😝 😝 😝 inac hladam knihu o vychove...vola sa respektovat a byt respektovan...skusala som na martinuse ale je tam draha....nemate ju niektora...je fakt taka dobre ako sa o nej hovori?

emanka
9. mar 2010

dzio a hovorila si dr. že Lili sa ešte nepretáča? teda ak som to správne pochopila, tak až dnes sa pretočila, že? naša lea sa pretočila, keď mala 6 mes aj 3 týždne a to už bolo neskoro...no ale dávaj ju aj nasilu na bruško, nech jej všetko zosilnie

emanka
9. mar 2010

ja tú knihu nepoznám...to je o výchove, keď už je dieťa väčšie, alebo už aj o takýchto bábätkách?

alca85
9. mar 2010

lieky sú svine.....ale určite to zhodíš.....inak aj ja som neznášala sukne, lebo mi ich mama nasilu dávala a o silonkach ani nehovorím bŕŕŕŕ... 😝
a vlastne ich nenosím doteraz lebo mám strašne silné nohy, hlavne lýtka...

alca85
9. mar 2010

dzio a dávaš ju na tvrdú podložku?

no ja sa lúčim, idem ešte poupravovať nejaké fotky a potom spať.....

dobrú noc..

emanka
9. mar 2010

aj mne dávali nasilu sukne 😀 fuuj a ja som ich nechcela, sestra sa mi smiala, že mám chudé a krivé nohy 😝 no a nenosím ich tiež doteraz, max kraťasy občas...no a tiež ako Blažka, som mala stále rozbité kolená, jak chalan, aj futbal som hrávala...keď som mala 10, tak mi mama musela kúpiť štupláky-kopačky, strašne som revala, že sa mi nedá hrať futbal s chalanmi a mama v tej komunistickej obuvi, že a nechceš takéto sandálky? 😀 no ale boli štupláky, joj, taká som bola hrdá a vytešená

emanka
9. mar 2010

ali, dobrú

klara_klara
autor
9. mar 2010

no emanka ty si bola ale riadne cislo... 😀 😀 😀 😀

dzio2
9. mar 2010

emanka ked unas je stary dok ma asi tak 65 a nic nieje prenho problem , dodnes ma neposlalna aler z lili lebo ze je skoro a nato povedal ze sa neako moc stresujem koli hlupostiam , minule ked bola lili chora tak jej predpisal sirup s penicilinom a pritom mala aleg reakciu na pen -len ho sestricka stopla , naposledy ked bol unas tak siel bez topanok do auta lebo sa zabudol obut , potom kedraz knam siel tak sa zastavilna dvore popozeral a odysiel a tak behal po susedoch nech mi odkazu ze mu mam zavilat lebo sme neboli doma ale pritom k dveram ani nedosiel 😕 noproste strasne poplaseny a stary je a uz nema natie deti nervy , moja lili strasne place ked sme v poradni lebo strasne krici, a dalsi lekar je az 15km a spoje ziadne 😠 ☹

dzio2
9. mar 2010

alca dobru noc , no nie natvrdu ja stale na posteli , a mam na tvrdej?

emanka
9. mar 2010

dzio, že bez topánok do auta 😀 😀 sorry, ja viem, že to nie je sranda mať takého lekára, ale nedalo mi...to on je nejaký popletený už, starý, mal by ísť do dôchodku, evidentne sa riadi ešte starými zvyklosťami...moja dr. je tiež stará, mala by byť na dôchodku a tiež ma neposlala neurológovi, dokým som ju neupozornila na to a pritom som jej na každej poradni hovorila, že sa ešte neotáča...tak ja neviem a kedy idete do poradne? normálne mu povedz, ak sa to nezlepší, že nech ti napíše doporučenku k neurológovi a neodíď, dokým ti ju nedá...povedz, že chceš si byť istá, že za to nič, nedá, keď ti to napíše...

emanka
9. mar 2010

dzio, áno, dávaj ju na zem, nie na posteľ...ja som tiež leu dávala na posteľ a to nie je dobré, ona potrebuje byť na tvrdom, aby sa vedela poriadne otočiť, tiež som ju neskoro začala dávať na zem...daj jej koberec, alebo deky, hocičo, len nech je stále na zemi, uvidíš, že už po pár dňoch budeš vidieť zlepšenie

dzio2
9. mar 2010

emanka kolko krat som mu povedala a on ze ..... viete kolko mne preslo deti cez tieto ruky?ale uz asi musim ponom kricat , lebo sa mi nezda v tom lili

emanka
9. mar 2010

stále sa musím rehotať na tvojom lekárovi 😀 😀 prepáč....že na dvore sa otočil a išiel preč 😀 😀

dzio2
9. mar 2010

no tak skusim na zem ale co sa pretocila tak bola nazemi primne v kuchyni

klara_klara
autor
9. mar 2010

preboha dzio tak ja by som sa teda takeho lekara aj bala 😝 😝 😝

emanka
9. mar 2010

veru, dzio, nenechaj sa odradiť...zober si to tak, že ak bude všetko ok, môžeš byť pokojná a ak nie, tak budete cvičiť a čím skôr, tým lepšie....ale uvidíš, to sa ešte zlepší, fakt ju na tú zem dávaj

dzio2
9. mar 2010

a to je on taky prides tam do poradne a on lili 2x az 3x vazi lebo on uz nevie ze ju vazil ked sme dosli , normalne zabudne , ja viem to kazdy sa smeje nie len ty ale moje nervy

emanka
9. mar 2010

no vidíš, na posteli jej to nejde dobre...
klára, aj ja by som sa asi bála...a neodpovedala si mi, na tú knihu, čo som sa pýtala....že či je to o výchove už starších detí alebo už od bábätka

dzio2
9. mar 2010

este ze ma sestru co este uvazuje

emanka
9. mar 2010

dzio a nechystá sa do dôchodku? ak nie, tak ja by som zmenila lekára, síce to máš 15 km, ale neriskovala by som, že niečo zanedbá, lebo zabudne a neviem čo ešte, proste je to moták domotaný....veď za chvíľu už nebudete chodiť tak často do poradne a to nejak zvládnete, či nie?

dzio2
9. mar 2010

no tak odzajtra len nazem ju dam idem uz hajkat , lili zatial spi tak uvidim ci uz bude do rana