Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ockival ju dnes 2x do stehna do jedneho tie vsetke choroby a do druheho pneumokok?myslim
zdio, ďakujeme......Natálka mala jede deň teplotu....ale mne sestrička hneď po očkovaní kázala dať Panadolbaby....a keby mala teplotu tak znova a samozrejme studené obklady...
alca no a mne dnes povedal ze od teploty nemam nic dat aj ked bude mat aby som nezastavila tvorbu protilatok iba ak bude mat vysoku
veronika pešo na chrbte s Laurou? to ja by som vypadala ako horolezec na Himaláje, ja balím jak debil aj sto vecí nepotrebných a to by mi trčalo z ľava, z prava a ešte by som mala aj nápis pozor dieťa v aute 😝
dzio, lea nemala reakciu na očkovanie, len bola spavá a viac spala, tuším 2 dni to trvalo...a ty okamžite zmeň doktora!!! nejako to prešpekuluj s mužom...
blažka, leto nie je dohútané, keď nikto z nás nemá vodičák a keď má, tak nemá auto a my každá by sme potrebovali auto, veď terigať sa vlakom s deckom, s kočíkom a vecami, to je jak za trest 😝
ale tie Teplice sú od nás 10 km...to by sme sa mohli dohodnúť, že každá mi napíše čo a akú značku chce, či plienok, vlhčených utierok, ovocné výživy, piškóty a neviem, čo ešte, ja by som to nakúpila pre všetkých a potom by ste mi dali prachy...aby ste to nemuseli vláčiť so sebou
emanka ty si inakšie číslo............... z teba urobíme dílerku nie?
veronika ja nehovorím o jedle, to som nerátala do výbavy, ja oblečenie hračky a podobne, mm mi hovorí že už teraz chodíme ako cirkusáci ked ideme na liptov že ak bude malý starší tak pristaví rovno vozík 😀
ok, ja sa na to mrknem a pozisťujem, čo a ako
že pešo a s Laurou na chrbte 😀 si ťa viem predstaviť, možno na Vianoce by si tu bola 😝
Blažka, to aj ja keď idem na 3 dni kabele mám jak na mesiac...pre istotu
veronikapp koli tomu ze az teraz sa jej zahojilo to ockovanie na TBC co ju ockovali este v porodnici , emanka no to asi nepojde , nemam kam a ked aj prejdem do mesta nemam spoj kunam domov mam to 15km k dalsej obvodacke ale dnes som sa dozvedela zevraj ma uz prist novy dok tak dufam a modlim sa aby dosiel
jooj, dzio, to aj ja ti držím palce, aby už došiel nový doktor, veď henten je na nervy 😝
emanka ale pohoda, jasné že sú aj pri trenčíne obchody, aspoň by som nakukla k ujkovi, od čias kedy ma chytila veľká na ceste z blavy, vždy hľadám kto býva nablízku aby som mohla obsadiť ich toaletu 😀
blažka, ešteže nemáš môj telefón, už by si vyvolávala z diaľnice, že ideš k nám 😀 a dobre si pamätám tú cenu? je to kilo na 4 dni so všetkým?
emanka sto eur na styri dni? no supiš už len na to starého pripraviť aby infarkt nechytil ale išla by som 😀
áno, tak to tam bolo písané, tuším, nie som si istá....je to veľa? ja neviem, ako sa pohybujú ceny
emanka tak vešaj, ja idem obesiť starého kúpil v metre aj slaninu a ja chudnem no nešlaktrafí ma?
dobrú noc dievčatá, idem okusovať malého postieľku...............
baby ste tak bohove 😀 , ked nas niekto cudzi cita tak nechape 😀 , dobru noc zelam vam aby deticky hajkali a maminky tiez,
ahojte, no to ste dobrý zájazd našli, aj ja by som šla...len rozmýšľam ako je to s ubytkom? moja malá je v noci furt hore, kto by chcel byť s nami na chyži, hádam pes?
no máte pravdu, ja mám aký taký spoločenský život, mám šťastie, že mám kamošky bud slobodnéalebo už s odrastenými deťmi-rozvedené 😢 jaj utekám, hanka ziape
dzio nech nás cuzdí nečítajú, stačí že cigánov živím v bachore, som hladnááááááááá pomooooooooooc starý si tu krája štangel salámy, mu ho do zadku zapichnem.........
spevácka tak ja tiež mám kamky porozvádzané a slobodné ale to ti rozlozené po svete, len ja sedím na tej mojej zadnici jak amerika doma............

dzio- ja ani nechcem písať, či sme reakcie mali alebo nemali, aby som nezakríkla...