Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
este ste sa tu bavili o zubaroch... S Miskou som bola u zubara ked mala asi 1 rok a 9 mesiacov- isla som na prehliadku so sebou, tak som sa spytala, ze ci neprezru aj ju. A hned jej zalozili kartu. Odvtedy chodime pravidelne kazdy rok. Nie je to take hrozne, teda Miska nevystrajala. Bolo to rychle, len otvorila usta, pozrel zrkadielkom tych par zubkov a bolo 🙂
je nejaký spôsob ako už teraz pripravovať dieťa na zubára? Tak aby mu tam otvorilo ústa? Ja som mojej kúpila takú sadu kefiek od 3 mesiacov. 1 je na masáž ďasien, ešte kým sú neni zúbky a reku si tak skôr privykne aj na umývanie zubov, lebo jej sa to páči, keď jej s tým behám po ďasienkach.
a čo je s vami, nejako to tu flákate
ja som tu 🙂
už len 94 príspevkov a má me tu 1000 😉
super potom dáme šampanské (virtuálne) 😀
ahojte 🙂
zuzka a kde si studovala pedagogicku skolu?
caute baby a som tu...po navsteve 😝 😝 😝
zuzi bavkam sa s picnikom 😀 😀 😀
Ahojte
ja sa sem niejako neviem dostat,cez den sme mali rusno,robili sme obklad do novej kuchyne a teraz ked chcem popisat tak mi blbne kon 🙂
Takze niejako ani precitat vas nemozem co ste popisali, dufam,ze ste mali pekny volny dnik.
veronika v PO aj strednú pegečku aj výšku... 😉
klara...držím prsty...potom sem hoď výsledok bavkania sa 🙂 🙂 🙂 už sa tešíme na tvoje fofo
Včera som sa asi pol hodiny pokúšala sem dostať, ale stále ma odtiaľto vyhodilo...vždy večer MK blbne...asi je nás tu maminiek veľmi veľa, keď deti zaspia 😉
dobre ranko...ja prcham so staršim k dokine...včera vracal...a nechce jesť....ste strašne klabosilky..... 😀
pytala som, ze ci nahodou nie do BB- tam 3 moje sesternice chodili na PgVS.
dnes tu zrejme nebudem, mam toho vela, neviem, co urobim skor a poobede mame aj poradnu 🙂
alca a kde si kupila tie kefky v lekarni ?aky mas nazor na tie kefky , si snimi spokojna?moze to byt dobra vec co sa tyka masirovania dasienok
dzio kúpila som to v obchode s detskými potrebami, ale mohli by to mať aj normálne v lekárni. Je to od Cannpol babies a každá tá kefka je od určitého obdobia.....ja som to kúpila aj kvôli tomu aby si malá zvykla neskôr aj na normálnu kefku. Zatiaľ sa jej to páči.....prebehnem s tým poďasienkach, ona si pokúše a je spokojná
inak výborná stránka na rámiky www.frametoy.com , ľahko, rýchlo, jednoducho a bez registrácie 🙂
alca fakt dobra stranka.... 🙂 ja mam tiez kopu takych fotiek malehov pocitaci co maju vseliake ramiky 😉 ja dnes navarim obed a idem s malym do mesta..kupit niake oblecko a hracky pre moja maicku mesacnu sestru 😀 a mozno sa cosi ujde aj matuskovi,,ak nieco pekne uvidim 😉
babulka ty máš takú malinkú sestričku, alebo som to nejak zle pochopila....? 😅 😕
Alca..dobre si pochopila 🙂 🙂 🙂 hej mam taku malinku sestricku-je nevlastna 😉 sranda je ze jej mamina,cize otcova priatelka ma 20rokov 😝 cize je este mladsia odomna ja mam 21 😉
a ako jej hovoríš? 😉
jééj ty si ešte mladšia odo mňa a ja že som tu najmladšia.... 🙂
Veronika jej hovorim...je to moja byvala kolegina z prace...ona tam brigadovala 😉 a ty mas kolko rokov???Ja som veru mlada mamina-ale nelutujem chcela som 😵
ja mám 24...aj my sme chceli bábo už keď som mala 21, no ale podarilo sa až teraz.......no ja som chcela bábo, keď som mala dokonca 10 a tak mi rodičia urobili bračeka hi 😀 .
To musí byť zaujímavé mať takú mladú macochu.....ako vystrihnuté z nejakého románu.... 🙂 . a rozumiete si?
radšej si to kolegi(y)ňa oprav, lebo sa o chvíľu objavíš v jazykovom okienku 😝
no celkom rozumieme ale nie vzdy to tak bolo 😉 boli aj horsie casy....ked sme sa neznasali.....no veru je to ako z romanu.....moj pravopis si nevsimajte 😀 a to mam mamu ucitelku na zakladke na 1 stupni.......a pisem ako pisem 😉 3 roky snazenia...bol by zo mna asi uprimne cvok...mna stvali 2 mesiace 😝 potom na druhy mesiac sa podarilo 😉
no potom čo dzio písala, že čakali 9 rokov, tak tie 3 roky ako keby ani neboli...
hej to je pravda,hlavne ze sa podarilo 😵 ...musim ist obliect maleho..ideme do toho mesta,tak zatial ahojte...a pekny den 😀
ahoj a tiež pekný deň prajem
alca...ja aj keď so učka, nevadí mi tu pravopis...veď sa každá z nás po náhľa čo najrýchlejšie napísať a občas sa aj preklepneme, že? 😀 😀 😀
A dík za super stránku na rámiky 😉 Ináč pekné foto si narobila 🙂
keď to teraz čítam za sebou tak sa smejem...ja som tam popísala plno preklepov 😀 😀 😀 vyzerá to akoby náročky 😀
ahojte..som späť...adamkovi som bola pre mliečko..dnes nastupujeme na nutrilon alergycare2...
a davidko ma silnejšiu nadchu...a koli tomu nejedeniu ideme na odbery v utorok... 😖 to bude revu...
babulka-ty máš 21???? 🙂 ja mám 22....xi xi...a 2deti....
zuzi ja som si samozrejme robila srandu, pretože chvíľu pred tým som si čítala koníkovské jazykové okienko....
nooo supeeer tak som tu ozaj neni najmladšia 🙂
my sme dnes boli na očkovaní a hneď nám urobila dr. aj poradňu.....Natálka bola vychválená do nebies (že sa vie pekne pritiahnuť do sedu a už sa aj vzoprela na nožičky. Ja som to dovtedy neskúšala) a sme aj pekne pribrali, máme 6300g 😀

dzio, neviem ako ty, ale ja som na to nedokázala prestať myslieť, teda aspoň podvedome nie....