icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
6. jan 2010

dzio, neviem ako ty, ale ja som na to nedokázala prestať myslieť, teda aspoň podvedome nie....

veronikapp
6. jan 2010

este ste sa tu bavili o zubaroch... S Miskou som bola u zubara ked mala asi 1 rok a 9 mesiacov- isla som na prehliadku so sebou, tak som sa spytala, ze ci neprezru aj ju. A hned jej zalozili kartu. Odvtedy chodime pravidelne kazdy rok. Nie je to take hrozne, teda Miska nevystrajala. Bolo to rychle, len otvorila usta, pozrel zrkadielkom tych par zubkov a bolo 🙂

alca85
6. jan 2010

je nejaký spôsob ako už teraz pripravovať dieťa na zubára? Tak aby mu tam otvorilo ústa? Ja som mojej kúpila takú sadu kefiek od 3 mesiacov. 1 je na masáž ďasien, ešte kým sú neni zúbky a reku si tak skôr privykne aj na umývanie zubov, lebo jej sa to páči, keď jej s tým behám po ďasienkach.

alca85
6. jan 2010

a čo je s vami, nejako to tu flákate

zuzkaku
6. jan 2010

ja som tu 🙂

zuzkaku
6. jan 2010

už len 94 príspevkov a má me tu 1000 😉

alca85
6. jan 2010

super potom dáme šampanské (virtuálne) 😀

veronikapp
6. jan 2010

ahojte 🙂
zuzka a kde si studovala pedagogicku skolu?

klara_klara
autor
6. jan 2010

caute baby a som tu...po navsteve 😝 😝 😝
zuzi bavkam sa s picnikom 😀 😀 😀

kamilecka
6. jan 2010

Ahojte

ja sa sem niejako neviem dostat,cez den sme mali rusno,robili sme obklad do novej kuchyne a teraz ked chcem popisat tak mi blbne kon 🙂

Takze niejako ani precitat vas nemozem co ste popisali, dufam,ze ste mali pekny volny dnik.

zuzkaku
7. jan 2010

veronika v PO aj strednú pegečku aj výšku... 😉
klara...držím prsty...potom sem hoď výsledok bavkania sa 🙂 🙂 🙂 už sa tešíme na tvoje fofo

Včera som sa asi pol hodiny pokúšala sem dostať, ale stále ma odtiaľto vyhodilo...vždy večer MK blbne...asi je nás tu maminiek veľmi veľa, keď deti zaspia 😉

voskovka
7. jan 2010

dobre ranko...ja prcham so staršim k dokine...včera vracal...a nechce jesť....ste strašne klabosilky..... 😀

veronikapp
7. jan 2010

pytala som, ze ci nahodou nie do BB- tam 3 moje sesternice chodili na PgVS.
dnes tu zrejme nebudem, mam toho vela, neviem, co urobim skor a poobede mame aj poradnu 🙂

dzio2
7. jan 2010

alca a kde si kupila tie kefky v lekarni ?aky mas nazor na tie kefky , si snimi spokojna?moze to byt dobra vec co sa tyka masirovania dasienok

alca85
7. jan 2010

dzio kúpila som to v obchode s detskými potrebami, ale mohli by to mať aj normálne v lekárni. Je to od Cannpol babies a každá tá kefka je od určitého obdobia.....ja som to kúpila aj kvôli tomu aby si malá zvykla neskôr aj na normálnu kefku. Zatiaľ sa jej to páči.....prebehnem s tým poďasienkach, ona si pokúše a je spokojná

inak výborná stránka na rámiky www.frametoy.com , ľahko, rýchlo, jednoducho a bez registrácie 🙂

babullka1
7. jan 2010

alca fakt dobra stranka.... 🙂 ja mam tiez kopu takych fotiek malehov pocitaci co maju vseliake ramiky 😉 ja dnes navarim obed a idem s malym do mesta..kupit niake oblecko a hracky pre moja maicku mesacnu sestru 😀 a mozno sa cosi ujde aj matuskovi,,ak nieco pekne uvidim 😉

alca85
7. jan 2010

babulka ty máš takú malinkú sestričku, alebo som to nejak zle pochopila....? 😅 😕

babullka1
7. jan 2010

Alca..dobre si pochopila 🙂 🙂 🙂 hej mam taku malinku sestricku-je nevlastna 😉 sranda je ze jej mamina,cize otcova priatelka ma 20rokov 😝 cize je este mladsia odomna ja mam 21 😉

alca85
7. jan 2010

a ako jej hovoríš? 😉
jééj ty si ešte mladšia odo mňa a ja že som tu najmladšia.... 🙂

babullka1
7. jan 2010

Veronika jej hovorim...je to moja byvala kolegina z prace...ona tam brigadovala 😉 a ty mas kolko rokov???Ja som veru mlada mamina-ale nelutujem chcela som 😵

alca85
7. jan 2010

ja mám 24...aj my sme chceli bábo už keď som mala 21, no ale podarilo sa až teraz.......no ja som chcela bábo, keď som mala dokonca 10 a tak mi rodičia urobili bračeka hi 😀 .
To musí byť zaujímavé mať takú mladú macochu.....ako vystrihnuté z nejakého románu.... 🙂 . a rozumiete si?

alca85
7. jan 2010

radšej si to kolegi(y)ňa oprav, lebo sa o chvíľu objavíš v jazykovom okienku 😝

babullka1
7. jan 2010

no celkom rozumieme ale nie vzdy to tak bolo 😉 boli aj horsie casy....ked sme sa neznasali.....no veru je to ako z romanu.....moj pravopis si nevsimajte 😀 a to mam mamu ucitelku na zakladke na 1 stupni.......a pisem ako pisem 😉 3 roky snazenia...bol by zo mna asi uprimne cvok...mna stvali 2 mesiace 😝 potom na druhy mesiac sa podarilo 😉

alca85
7. jan 2010

no potom čo dzio písala, že čakali 9 rokov, tak tie 3 roky ako keby ani neboli...

babullka1
7. jan 2010

hej to je pravda,hlavne ze sa podarilo 😵 ...musim ist obliect maleho..ideme do toho mesta,tak zatial ahojte...a pekny den 😀

alca85
7. jan 2010

ahoj a tiež pekný deň prajem

zuzkaku
7. jan 2010

alca...ja aj keď so učka, nevadí mi tu pravopis...veď sa každá z nás po náhľa čo najrýchlejšie napísať a občas sa aj preklepneme, že? 😀 😀 😀
A dík za super stránku na rámiky 😉 Ináč pekné foto si narobila 🙂

zuzkaku
7. jan 2010

keď to teraz čítam za sebou tak sa smejem...ja som tam popísala plno preklepov 😀 😀 😀 vyzerá to akoby náročky 😀

voskovka
7. jan 2010

ahojte..som späť...adamkovi som bola pre mliečko..dnes nastupujeme na nutrilon alergycare2...
a davidko ma silnejšiu nadchu...a koli tomu nejedeniu ideme na odbery v utorok... 😖 to bude revu...
babulka-ty máš 21???? 🙂 ja mám 22....xi xi...a 2deti....

alca85
7. jan 2010

zuzi ja som si samozrejme robila srandu, pretože chvíľu pred tým som si čítala koníkovské jazykové okienko....
nooo supeeer tak som tu ozaj neni najmladšia 🙂
my sme dnes boli na očkovaní a hneď nám urobila dr. aj poradňu.....Natálka bola vychválená do nebies (že sa vie pekne pritiahnuť do sedu a už sa aj vzoprela na nožičky. Ja som to dovtedy neskúšala) a sme aj pekne pribrali, máme 6300g 😀