icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
11. mar 2010

haha, že maslím... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no myslím

alca85
11. mar 2010

baby je tu niekto? chcem sa opýtať čo sa môže dávať pór....a ako je to so žltkom? To sa normálne uvarí vajíčko a vyberie sa z toho žĺtko? A to môžem dať do hocijakého jedla pre malú?

emanka
11. mar 2010

ja len tak občas sem mrknem, ideme obedovať

spevi, keď maslíš, tak masli 😀 😀

alca, pór môžeš a žltok tak, ako píšeš...a do hociakého jedla, namiesto mäsa

alca85
11. mar 2010

ďakujem emanka...tak som dala variť....hádam to nebudem musieť zas vyhodiť 😖 😖

dzio2
11. mar 2010

veronika zelam skore uzdravenie , sopliky su strasne, lili ked teraz bola nachladena a tiez mala zelene sople tak sme dostali ATB do nosa ☹ tu sa chysta dovolenka , super ,unas snehu a snehu , nech uz je teplo uz nam fakt dochadza drevo manzel minule porezal stary nabytok , co tu stary majitel nechal pred rokom ked si stahoval veci 😀 dufam ze na jar zavola ze ide preto , no ma smolu ,alca takze mas tazku noc zasebou ☹

spevacka
11. mar 2010

...a sneží a sneží... 😝 😝 😝 😠 😠 😠

kamilecka
11. mar 2010

Ahojte

Spevacka tak to si dala dobry link,mne sa zapacila Levoca

http://www.delia.sk/privat-levoca-spis

A toto nieco aj pre chlapov ak by sli aj oni

http://www.delia.sk/penzion-levoca

emanka
11. mar 2010

Kami, keď ťa tu vidím, hovorila si, že Sárika pôjde do Davidkovej Romerky? a ktorý typ máte? s isofixom? lebo ja chcem s isofixom, ale neviem presne, ako sa to tam upevňuje, viem, že priamo do auta, do podvozku, ale ako? nevieš? to si normálne aj my urobíme?

kamilecka
11. mar 2010

Emi ...Sarika pojde do Davidkovej ( on ma tera\ chicco polohovatelnu ) a Davidkovi kupujeme romerku ale taku ze ked pojdem len so Sarikou v aute tak bude v nej sediet ona,bez isofixu.... 9-36kg. Na tuto si brusime zubky,Davidko si vybral farbu,tuto ju maju najlacnejsiu

http://www.biga.sk/autosedacky-9-36-kg/britax-e...

kamilecka
11. mar 2010

Skus tuto stranku...hned na zaciatku je video ako sa dava isofix

http://www.britax-roemer.com/

kamilecka
11. mar 2010

Furt ma nieco napadne 😀 😀 😀 vediem tu monology 🙂

Emanka... my uz pre Davidka musime kupit vacsiu cize do 36 a taka s isofixom uz nieje ziadna

klara_klara
autor
11. mar 2010

caute...vidim ze emanka uz kupuje autosedacku 😉

klara_klara
autor
11. mar 2010

kurnik vzdy ked som tu nikto tu nie je 😠

kamilecka
11. mar 2010

Klari ja som tu..len nikto nepisal tak som prestala

emanka
11. mar 2010

Kami, ďakujem, potom si to pozriem, dala som si to do záložiek, teraz nemám čas, malá nechce spať...
ja stále rozmýšľam, či kúpiť s isofixom alebo nie, zdá sa mi to dosť bezpečné a aj praktické, len neviem, či by nestačila aj bez isofixu...musím si všetko poriadne preštudovať...

Klára, už musíme kúpiť, malej trčia nohy z vajíčka, viem, že pokiaľ netrčí hlava, tak je to bezpečné, no ale pre ňu je to už nepohodlné, keďže tie nohy nemá kde dať. A tuším už aj celkovo tá poloha jej nevyhovuje, je tam nespokojná...

emanka
11. mar 2010

zbežne som si pozrela tú daliu.sk, no a tam je toho veľaaaa

zuzkaku
11. mar 2010

dnes som dostala tie vankúše s fotkou našich detí...sú krásne a mali veľký úspech...ozaj je to krásny a milý darček, ktorý poteší... 😉

kamilecka....dobrý typ na www. stránku si tu bhodila....pokukáme a hádam niečo dobré vyberieme....

i keď som rozmýšľala, že to, čo opisovala na začiatku emanka, nebolo zlé...dobre som pochopila, že v cene je ubytko+ strava+ starva pre bábo+ plavecký kurz mamina s dieťatkom??? Podľa mňa je to výborné, ale tá konečná suma ak by šiel aj Tomi je už príliš... ☹ škoda...

emanka
11. mar 2010

ahoj
zuzi, super, že tie vankúše mali úspech, je to pekná pamiatka 🙂
a áno, je tam ubytko, strava-polpenzia(obedy nie), plavecký kurz a tá strava pre bábo asi nie, ale je pre deti, takže asi pre také väčšie deti, pravdepodobne také detské veci ako je krupičná kaša, pudingy a pod...a tiež 1xmasáž, 1x sauna, 1lekcia brušného tanca, animačný program pre deti, ako je čítanie rozprávok, divadlo... - ale asi tiež väčšie, tie naše by to nezaujímalo a tiež je tam detský kútik, kde ti postrážia deti pri raňajkách a večeri, takže sa môžeš v kľude najesť...no a sú tam tie postieľky, stoličky na krmenie...a kuchyňa na poschodí...a ešte všeličo iné

emanka
11. mar 2010

a ešte vstup do bazéna, kde je stále 32 stupňová voda a jedna prehliadka historickej odpočivárne HAMMAM so sprievodcom a 1x termálny kúpeľ

blazka24
11. mar 2010

ahojte babule, takže som tu po dnešom dlhom dni, zase reveme, vrieskame, nič sa nám nepáči ale ja som stíhala lebo tatinko sa ma vypytoval a čo mám teraz akože robiť keď na mne plače? a ja som varila v kuchyni, no mala som sto chutí povedať a veľké ho.no môj zlatý.............ale čo už..........konečne po celej diéte som si dala mäso kuracie, robila som len na mrkve podusila s vodou a veru také skvelé bolo aj starý si pochvaľoval, chcel byť múdry tak uvaril kávu a šlahol mi tam mlieko tak vraj je mi to ľúto uvar si druhú........skoro som ho niečím ovalila........

teraz sa mi malý pototo tak že som kúpeľku umývala - šak či nezačal kopať nohami a z neho to len tak lietalo???? 🙄

zuzkaku
11. mar 2010

emanka....no toho tam je ozaj dosť... 😕 tak ja už neviem, baby....ak chcete, využite tú ponuku, nieje zlá...ja by som ale nešla, nás by to stálo veľa...

blazka...no teda, Riškovi sa asi páči robiť "toto" takto voľne....len tebe sa to asi nepáči, že? 😀 😀 😀 ...pobavila som sa na tom, ale ty si z toho asi takú zábavu nemala....veď kto by aj mal... 😀

emanka
11. mar 2010

baby, kde ste všetky???
lea teraz zaspala pri mlieku, no ale všimla som si, že už 2-3 dni nevie piť z fľašky, slabučko ťahá, aj to potiahne asi 2krát a potom to uvoľní, potom zas potiahne 2x a zas uvoľní a vypije strašne málo, ja neviem, čo to robí, či jej zuby tam vadia alebo čo

zuzkaku
11. mar 2010

emanka...a neskúšala si cumlík s rýchlejším prietokom? My máme fľašu chicco a aj ten cumeľ s 3 dierkami...a pije ok...ale aj ona ti doteraz asi pila ok, čo?

zuzkaku
11. mar 2010

máme druhý zub!!! konečne....ten druhý si dal poriadne nadčas...prvý mu vyrástol 18.2. 😕

šimon zaspal už o 19:00 a teraz sa zobudil, ale nezdá sa, že by bol vyspatý, skôr ešte stále unavený, len neviem čo chce!!! Nechala som ho v postieľke, hádam zaspí... 😖

emanka
11. mar 2010

kuknite sem, aká super stránka...ale nie teraz 😉

http://www.dtest.cz/sk/deti-sk&l=sk

emanka
11. mar 2010

my máme všetky od Aventu a má tam 3 dierky, doteraz jej to práveže tieklo, čo nestíhala a teraz zas toto, skúsila som jej dať aj s 2 dierkami a robí to isté, ja neviem....no dúfam, že Šimonko bude spať a Vlado čo robí?

emanka
11. mar 2010

no a zabudla som...veľkáááá gratulácia k 2. zúbku 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
11. mar 2010

🙂 emanka ďakujeme 🙂

šimon nemôže zaspať... 😖 ani na rukách, ani mlieko, ani v postieľke... 😠

Vlado pozerá TV a zlostí sa na mňa, že mám vypnúť net, zložiť okuliare a dačo so Šimonom spraviť...on si to ľahko predstavuje... 😠

blazka24
11. mar 2010

zuzka gratuľujem k zúbku......my bojujeme s tou držkou prázdnou - len tie dva a teraz nič.............
moja keď letel prvý kus z Riška dobre som sa zasmiala ale keĎ to lietalo ďalej zostávala som zúfalá a to som nemala ešte prichystanú vodu tak som ho na jednej ruke držala, teraz si pripadám ako väzeň po desiatich rokoch v base na pravačku 😕

emanka to budú tie zuby, mne malý tiež papal málo ale ozaj neskúšala si už pohárik s náhubkom? mňa sa to minule spýtala dokina skoro som umrela že či je tupá jak ceruzka či čo..............

blazka24
11. mar 2010

kde ste všetky zase som tu sama? toto je ale pech, keď tu môžem byť tak všetky otrčate zadky pod paplonom či čo? 🙄