Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
a koľko stoja v normálnom obchode?
v obchode ich ani už tuším nepredávajú, ale tie isté 70kusové stoja okolo 520Sk...takže sa to oplatí... 😨
teda tie 82kusové už nepredávajú, teda aspoň som ich nevidela...
daj sem link, prosím, kuknem tam tie moje....
a ty tie tvoje po čom kupuješ?
dík 🙂
tak tam tie moje majú za 13,11 a ja ich kupujem za 19,50, to je dosť veľký rozdiel...len tuto je 62ks balenie a ja teraz neviem, či aj ja kupujem také alebo až 82 ks balenie a nemôžem ísť kuknúť, lebo by som mohla malú zobudiť....zajtra to skontrolujem a možno aj ja budem objednávať
oni tuším všetky vychádzajú o 200 sk lacnejšie....a Natálka koľko váži?
hej vlastne áno si písala, že 19,50.....
emanka ja už tiež končííím...bo véééľa hodííín....dobrúúú 😎
ešte odpoviem....nejak do 7kg...
tak čau, ja pôjdem tiež spať za chvíľu 🙂
za 2týždne ideme na poradňu, tak uvidím...
ok, dobrú
Alca mas dobru cenu na tie plienky , tak isto stoja v polsku350sk, ale ja kupujem HAG lebo s PAMP vobec niesom spokojna pridu mi, ako najhorsie plienky 😝 , inac dobre ranko hlava ma boli 😕 🙄 lili si tu trepe hlavu o gauc 😒 no neviem ako ju to odnaucim , no je podarena cim viac jej hadze hlavou pri naraze, tak tym sa viac smeje natom 😕
Ahojte... 🙂
alca a emanka...joooj ale ste ma potešili, až ma tak pri srdci zahrialo... 😔 Tak teda poďme hľadať niečo iné...alebo to môžeme aj tak spraviť, že najprv choďte vy tam do Trenčianskych Teplíc a potom dáme ešte jedno stretko niekedy v lete na nejakej chate....hmmmm?? To by tiež nebolo odveci...rozhodnite sa
a vy ostatné baby, čo vy na to??
dnes mi odpísali z Ajashopu, že zajtra mi budú posielať ohradku... 😕 no neviem, či sa nesekli, keďže zajtra je sobota....ale už sa teším, dlho to trvalo, až som sa začínala báť, či neobídem naprázdno - bez peňazí a bez ohrádky... 🙄
dzio, to čo robí Lili si pamätám, že robil aj Tomáš, keď bol v takom veku....asi to zvyknú robiť všetky deti...
šimon začína byť opäť nervózny, nič mu nieje dobré, stále len plače a zlostí sa....asi to budú ďalšie zúbky... 😖
ahojte.....
dzio na tej stránke predávajú aj Huggies (mne sa zas tie neosvedčili 😒 )....pozri si....
Zuzka veď sme nejaká partia......musíme hľadať kompromisy....ja by som bola rada, keby sa nám podarilo stretnúť celej zostave....tú postieľku ti teda ozaj už dlho posielajú......ja som sa tak bála pri kočíku..tiež som platila vopred a keď mi už po vyše týždni nič nechodilo a nikto sa neozval, už som začínala mať bobky....tak som im potom volala ja....
dnes bola lepšia noc ako včera, aj keď chúďa moje, tak strašne zo spánku plakala a vzlykala.....ako keby pustili výstražnú sirénu..... 😔
alci... 😵 😵 😵
podobnú noc sme mali aj my dnes... 😒 nech už majú všetke naše deti všetky zúbky a basta fidli !! 😨
šimon sa práve zobudil ideeeeeem pa, zatiaľ
ahojte 🙂 ste popísali... včera som sem ani nekukla...boli sme v tescu na nákup, už pár vecí na oslavu a tak...baby sa teda dosť nezdravo stravujete 😕 môj cieľ je niečo ako sa stravuje spevacka- zeleninové šalátiky a tak podobne 😉
nemôžem ani za svet naučiť Lauru piť z fľaše ani z pohárika...už neviem ako na ňu...skúšala som aj dať do mlieka trochu cukru, aby bolo sladšie, ale nič... fľašku máme MAM, antikolikovú, tuším dzio ju spomínala...pohárik máme taký s mäkkým tým sosákom (či ako to mám nazvať 😀 )... čaje sme vystriedali už 5 druhov... ☹ nič, len kojiť sa chce...už som ju nechala aj vyplakať...proste nedať prsník, len fľašu, ale bolo to ešte horšie...hnevá ma to, lebo teraz, keď je nachladená, mala by veľa piť...
plienky kupujem v Poľsku- 2 balíky po 82 kusov, veľkosť 3, 4-9 kg, alebo 5-9 kg neviem presne, vyšli ma 23 eur.
teraz nemám čas, ale potom neskôr pozriem tie linky čo ste tu dali na stretko.
a blahoželám k zúbkom... výmesačník nemá asi nikto...
Ahojte,
dzio, to sa asi deťom najviac páči, že im tak hlava lieta 😀 len treba dávať pozor...
Lea sa v noci zobudila a sedela v postieľke potichúčky a pozerala do blba...keď som ju videla, že v kľude sedí, tak som spala ďalej, potom sa ozvala, tak som jej dala mlieko a nemohla potom zaspať, ona zaspáva a zrazu sa posadí, už ma poráža z toho a potom zaspí posedačky, zvedavec...musím si dať vždy ruku okolo pása a brániť jej v posadzovaní, potom chytí nervy a oheň je na streche 😝
no a to som vlastne chcela, že tiež stále mrnčala zo spánku, ale iba do polnoci...
Pozerala som tie plienky, mám 74 ks balenie po 19,50, takže 62 ks balenie keď je po 13, tak to je skoro to isté, nie? no musím ešte na to pozrieť...huggies sa ani mne neosvedčili
No a čo s tou Laurikou? ona si tú fľašku vôbec nezoberie? a s lyžičkou jej nedávaš tekutiny? Lea niekedy tiež nechce čaj, ale keď jej ho dávam do lyžičky, tak pije jak po nebohom 😲 skús jej aspoň tak dať tekutiny...a z normálneho pohára si jej neskúšala dať? mlieko teda určite nie, ale aspoň vodu 😉
Zuzka a ty si myslíš, že sme milionári? aby sme sa stretli aj teraz a aj v lete? hmmmm???
zuzkin Šimonko má výmesačník......gratulieren.....
baby, aké maslo dávate deťom?
ozaj, Zuzka, gratulujeeem 🙂 🙂 🙂
alca, normálne, klasické maslo, žiadnu Ramu ani Floru, či im podobné...
robím francúzske zemiaky, tak končím, prídem potom
Ahojte,som tu asi po troch dnoch 😔 Som chora a teraz som sa prvy raz odhodlala zapnut pc...uz 3 dni vracam 😠 a mam horucky...tak vas asi ani nedocitam.....Mozno zajtra ak mi bude lepsie tak nakuknem 😵 pekny den vsetkym 😉
pomoooooooc, už aj oči mám nejaké vadné...neviem kde som pozerala- zuzka- všetko naj naj naj k výmesačníku 🙂
emanka- no jedine tak dávam- z pohára alebo na lyžičku, veď nejak to do nej dostať musím...ale nie je to žiadna sláva, ani tak do nej nedostanem veľa 😒 ... dnes idem pokukať do lekárne aj do DM, že čo tam majú, možno nájdem niečo zaujímavé...
maslo dávam tiež normálne...a emanka, prosím ťa, v akom obchode si to kupovala Lučinu? Včera nemali ani v tescu, ani v bille, ani v sintre... ráno som jej dala Karičku 😕 neukrižujte ma...
ach jaj babullka, nezávidím... a prajem skoré uzdravenie 🙂
Veronika..jedina vyhoda mojej choroby..ze som na tej istej vahe ako pred tehu 😀 kedze uz 3 dni nic nejem 😔
babullka- 😀 takže blažka, klara, dzio- načo sa trápiť diétami...stačí ísť na návštevu k babullke 😝 😀

no už som tu ....Natálka sa zobudila....
emanka veď odtiaľ objednávam a vždy po 2 balenia...