icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
16. mar 2010

asi v 7. mesiaci....neviem presne - moja hrozne hrozná pamäť... 😅

zuzkaku
16. mar 2010

ale začala som postupne ako som začala zavádzať lepok do jeho stravy...najprv som mu dávala kôrku ocucávať a postupne aj striedku...

klara_klara
autor
16. mar 2010

babky idem ja spat...dufam ze coskoro zasa pokecame 😉 😉 😉

zuzkaku
16. mar 2010

klara dobrú noc....aj ja dúfam, držím palce, nech to bude čo najskôr.... 😉 🙂

aj ja sa lúčim, všetci už spia, len ja tu ťukám do klávesov....robím hluk...

alca85
16. mar 2010

dobrú noc babky..... 🙂

klara_klara
autor
16. mar 2010

dobru noc 😉 😉 😉

zuzkaku
16. mar 2010

predsa len som ešte niečo chcela....písali ste tu ako by ste radi schudli....tak ja vám dávam tip na veľmi skoré zhodenie problémových partii...a bez námahy... 😉
kamarátka takto za mesiac-dve schudla 10 kg.....

je to vacu shape....stroj s bežiacim pásom v ktorom sa cvičí pod tlakom (vákuom)...dnes si to bola objednať aj mamka...10 cvičení 48 eur....ale výsledok zaručený...je to aj proti celulitíde...
hádžem link:

http://www.stopcelulitide.sk/vacu-shape.html

blazka24
17. mar 2010

dobré ránko babule,
tak po včerajšku som nebola schopná sa pripojiť, malý nie a nie spať do desiatej a čo urobil......najedený skákal v postieľke a ja prídem ku postieľke a on ošablený od mlieka na tvári a jemu to nevadilo a skáče ďalej? skoro ma vystrelo........

teraz už je zase hore takže prd stíham, ale je pekne vonku tak asi vybehneme keď skrotím to háro na hlave 😉

veronikapp
17. mar 2010

ahojte 🙂 včera som nemala vôbec čas zapínať net...Miška bola doma, nič neposlúchala, tak som ju poobede vyslala s mm ku svokrovcom, nech si trochu vybije energiu... 😝 dnes už je v škôlke tak mám trochu voľnejšie...
Laura sa naučila hovoriť mama, teraz nič iné nepočujem len toto...stále mama, mama... a keď plače alebo sa zlostí tak m m mam m m ...atď.

alca- Natálka podarená 😀 už ju v kolese ozaj nemôžeš nechať ani chvíľu samú...ale je fajná baba, koľko váži? Laura oproti nej len ako taká piškóta... 😕

veronikapp
17. mar 2010

emanka- ako rýchlo si porodila 😕 ale závidím, že si sa mohla hýbať...ja som musela poslednú hodinu ležať na ľavom boku a pravú nohu si držať skrčenú čo najvyššie, lebo som sa blbo otvárala...na jednej strane som sa otvárala normálne a na druhej ani za pána... tak tá poloha mala slúžiť na to, aby hlavička tískala na tú stranu, čo sa zle otvára... 😖

zuzka- Tomáško ozaj veľký v tom chodáku 🙂 ale aj Miška taká bola, mala dlhé nohy a chodák mal iba dvepolohy na nastavenie výšky, takže ona v tom buď normálne stála alebo sedela s pokrčenými nohami 😕 no a konečne som si aj ja všimla podobnosť Tomáška a Šimonka 😉

dzio2
17. mar 2010

ahojte citala som ten porod tvoj emanka 😀 😀 😀 prepac, ale som sa zasmiala ja som aj zuzku aj lili rodila na 3palce , zuzka ma dotrhala jak blazen len vonkajsie stehy 32 😕 aj zadok som mala zasity 😀 ,pri lili ma stihli nastrihnut takze iba 7steh,ale zase pri lili som posledne 2h pri kontrakciach nemala ziadnu prestavku boli v kuse uz som myslela ze zomriem , MMmal take modriny po rukach ze az , lebo som ho vkuse drzala , uplne az fialove ich mal 😀 😀 ale verim tomu ze ked ma zasivali pri zuzke tak mi asi prisili aj A TERAZ SA NEOPOVAZTE SMIAT ritnu dierku lebo od vtedy mam problem zo ....... 😅 takze urcite mi ju zmensili , lebo zom to mala roztrhane az cez zadok, klara dakujem aj tebe drzim palce , dufam ze to coskoro prejde , dnes som lili umyla cistcom , zatial hajka uz hodinu , tak sa tesim ,blazka drzim palce 😉 , zuzkaku zaujimavy link

veronikapp
17. mar 2010

a ešte k epidurálke...pri Miške som ju mala, ale som si povedala, že už NIKDY NIKDY viac... bolesť som na jednej strane krížov aj tak cítila, som si to miesto masírovala päsťou potom tam bola poriadna modrina...no a vôbec som nevedela kvôli tomu ako mám dýchať a Miška bola pridusená... pri Laure to bolo úplne iné...tak nejak spontánne som tie bolesti predýchavala, ako bolesť jak sviňa, na konci som už nadávala, nech mi niečo dajú, lebo to nevydržím, ale aj tak to bolo lepšie... a kratšie 😎

dzio2
17. mar 2010

veronikam lili zase ta ta ta ta cely den 🙂 🙂 a ked place tak mam-a, ale iba ked place

veronikapp
17. mar 2010

Laura zase ta ta nehovorí... ešte vie pa pa, ba ba 🙂

veronikapp
17. mar 2010

a ešte niečo ako jaj jaj, alebo iai iai? 😕

veronikapp
17. mar 2010

dzio- fuuuuuu, tak to ti nezávidím také roztrhnutie 😝 to bola moja najväčšia obava, že sa roztrhnem takto a budú ma dlho šiť 😖 vraj je to hrozná bolesť...

alca85
17. mar 2010

dobréé ránko.....no čítam, že naše deťúrence nám už vystrkujú poriadne rožky.. 😔 😔 😔

no čo blazka, keď to jemu nevadí, tak prečo by malo tebe, nie??? 😝

Veronika, Natálka má niečo do 7kíl.....to som nevedela, že to je rozdelené na nejaké 2 strany, ktoré sa majú otvárať..... 😨

Dzio no nezávidím, že na 3cm. 😒 ..a to sa aj dá tak porodiť? Ja som bola na 10cm, ale aj tak som bola zašitá až po zadok.....a to len vďaka tomu, že Natálka si chcela rozšíriť cestu a k hlavičke pridala aj ruku......po vypudení, doktor zahlásil, že: "Pravý Slovák je vonku"...... 😠

babullka1
17. mar 2010

ahojte,ja len na rychlo,veronika aj ja som mala EPI a uz nikdy viac,nezabrala mi...bolesti som mala uplne rovnake,keby tam nebol manzel tak sa zblaznim a co sa tyka stehov,mala som 2 vonkajsie,ale z nutra som bola dotrhana-doteraz to nemam dobre zhojene 😔 ..idem dovarit,robim salat a rezne 😀

alca85
17. mar 2010

Veronika, ja zas na EPI nedám dopustiť.....ja som aj po nej cítila všetky sťahy, ale už bez tej hroznej bolesti....bez nej by som asi umrela.....to sa nedalo vydržať....aj keď mi ju skoro nepichli, lebo som sa pri tých kontrakciách, čo boli takmer bez prestávky, nemohla uvolniť....až keď mi anesteziologička pohrozila, že ma nechá v bolestiach (veď aj tak sa dá rodiť), tak som sa nejak zaťala a potom mi ju našťastie pichla.... 😖

dzio2
17. mar 2010

ja som bola strasne dotrhana pri zuzke 😠 alca bolo to strasne dostala som aj infuzku na otvorenie a nepomohla ,ale hlavna vec ze to uz je prec, a este prilili mi zabudli dat klistir tak mi ho davali tesne pred porodom a kontrakcie jak svina , hadicka v zadku a kyslikova bomba vedla mna a kyslikova maska na ksichte 😀 😀 urcite som bola sexy

alca85
17. mar 2010

hmm, šalát a rezne...takéto nedeľné jedlo? Dala by som si, ale nerada obaľujem.....ja sa dnes chystám robiť guláš s knedľou....

dzio2
17. mar 2010

ja na obed mam brokolicu a kur m a MM a zuzke dam ovocne gule

alca85
17. mar 2010

fúúú dzio, tak to muselo byť hrozné....a prečo ti neurobili císarák......? 😨 ...či už bola Žužu na potulkách pôrodnými cestami? 😕

dzio2
17. mar 2010

to bolo pri lili a cisarak nemohli preto ze do narkozi s astmou nemozes ist , tam hrozi zadusenie

alca85
17. mar 2010

no keď sa sype tak sa sype.....a to poriadne...(jedna pohroma za druhou) 😒 ☹

alca85
17. mar 2010

dzio, som sa chcela ešte opýtať, či tú Dedru robíš len pre seba, alebo ponúkaš aj druhým...

veronikapp
17. mar 2010

ja mám na obed cestoviny s kuracím mäsom a syrovou omáčkou... 🙂

veronikapp
17. mar 2010

alca- epi mi dali asi 45 minút pred tým ako som porodila... pri Laure to bola tiež katastrofa, bolesť neskutočná, som chcela z okna vyskočiť, plakala som, už som ani dýchať nevládala, v ústach úplne sucho, no a ešte ležať v tej jednej polohe... 😝 ale tu som a potom ten dobrý pocit 😀 a epi vraj spomaľuje pôrod 😕 ak náhodou bude tretie, tak žiadna epi 😉

veronikapp
17. mar 2010

dzio- no muselo to byť hrozné 😕 ☹

alca85
17. mar 2010

no mne veru pôrod nespomalilo.....dostala som ju nejakú polhodinu pred.....ja som mala veľmi rýchli priebeh celého pôrodu.... o nejakej 5 ráno som mala ešte 1cm krčka a za 3 hodiny som už rodila... 😅