icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
17. mar 2010

zuzka a myslíš, že sa tým dá zmenšiť aj brucho? no aj stehná a aj lýtka by sa zišlo zúžiť.....ale inak na váhe nepotrebujem zhodiť......alebo tam ide len o to schudnutie....

a inak som rozmýšľala, že čo tu stresujeme...veď táto téma sa prenáša do nového koňa a tam sa už dohodneme čo a ako...a možno aj táto téma sa bude dať zosúkromniť, aby sme vedeli o čom sme písali...

emanka
17. mar 2010

lea spíííííí 🙂 🙂 🙂 🙂

emanka
17. mar 2010

alca, to vacu-shape je na problematické partie, na boky, stehná a brucho...a možno aj na lýtka...ak chceš, hodím ti sem link a prečítaš si o tom a sú tam aj mestá, kde to je

veronikapp
17. mar 2010

alca- no presne takto som to myslela, ako si teraz opísala...

a tiež by ma zaujímalo, či ten vacu shape je len na chudnutie, alebo aj spevnenie, vytvarovanie a tak...

inak neviem či ste si všimli, ale tie linky čo tu nabiehajú po pravej strane koňa, bolo tam www.liliputi.sk a kráááááásne topánočky, ale aj drahé 😝

emanka
17. mar 2010

http://www.vacushape.cz/Centra-provozujici-Vacu...

tu máš link, prečítaj si...ja som to ešte celé nepreštudovala...no ale v Pezinku to nie je...až v Blave

alca85
17. mar 2010

díky emanka....potom pozriem, teraz idem urobiť malej jesť.... 🙂

zuzkaku
17. mar 2010

alci...neviem presne, ale myslím, že tam sa dá pekne zhodiť z problémových partii...mamka začína v piatok asi tak o 3 týždne bude mať tých 10 vstupov prečerpaných a ja vám potom dám presné info... 😉

no a s tou témou, ak by sa preniesla aj do nového koňa tak to by bolo super....treba potom dávať do vyhľadaváča názov beta.modrykonik?? 😕

emanka
17. mar 2010

zuzka a ty nemáš tú novú verziu? ja tam už teraz môžem ísť...asi sa to bude volať modrý koník, žiadna beta...
Veronika, všimla som si ten link, len nepozerala som...ale bojím sa kupovať cez net...číslovanie je rôzne a náhodou jej to nebude dobré, čo potom?
ono to premieňa tuk na svalstvo bez jojo efektu

emanka
17. mar 2010

zuzka, ja tam budem asi v utorok volať a uvidím, či majú voľné, ak áno, pôjdem hneď, nebudem asi čakať na tvoju mamu, pretože o 2-3 týždne nám vrátia daň a za to sa ideme všetci traja obliecť...tak už musím mať nejakú predstavu o svojej postave 😝

emanka
17. mar 2010

zuzi, v tej novej verzii sú všetky témy a sú tam súkromné skupiny, kde si môžme aj my založiť...takže to asi necháme na budúci týždeň, že? keďže víkendy sú tu mizerné 😀

emanka
17. mar 2010

ach jaj, kde ste????

veronikapp
17. mar 2010

ako sa tam mám pozrieť????? 😕

emanka
17. mar 2010

nejde mi to teraz načítať, ale nad tými mestami sú podtémy a jednu si vyber

veronikapp
17. mar 2010

emanka- ja sa nebojím nakupovať cez net...nejaké extrémne rozdiely v číslach nie sú a ak bude väčšie, Laura predsa dorastie 😉

emanka
17. mar 2010

stále mi to nejde načítať a pred chvíľou v pohode 😒
ja to chcem urobiť tak, že najskôr jej kúpim nejaké topánky v normál obchode a potom možno aj cez net, aby som mala predstavu o čísle...ale asi to bude 19-20, aj capačky má také

veronikapp
17. mar 2010

my máme capačky 16 😀 najmenšie aké sú...

emanka
17. mar 2010

aké sú to flisované tepláky? také ako plyš, či flauš?

emanka
17. mar 2010

že 16 😀 😀 krpec 😀 lea je celá taká dlhá

zuzkaku
17. mar 2010

mne ide táááák pomaly net....poslednú dobu vždy večer takto blbne... 😠 😠

emnaka zavolaj tam a daj vedieť akú cenu majú tam...je to blízko pri vás? Dôfam, že budeš spokojná...ale ja si myslím, že skôr áno ako nie... 😉

veronikapp
17. mar 2010

niečo také, áno...také ,,huňatejšie,, 😀 teplučké... prečo?

zuzkaku
17. mar 2010

emanka, ty už teraz máš tú novú veriu MK? aj si práve v nej? Ako to je? Jaa ju nemám...
šimon sa zas budí.... 😠

emanka
17. mar 2010

zuzi, je to v TN, ale je to kúsok, pri maxe

Veronika, na boku býva reklama, tuším oblečenie pre najmenších a majú tam tepláky za 10 eur

veronikapp
17. mar 2010

tepláky za 10 eur sú drahé... dnes som prvýkrát skúsila objednať z baby bazáru, dvoje tepláčky next za 4 eura aj s poštovným...samozrejme nosené, ale popis bol v pohode tak uvidím čo mi príde...

alca85
17. mar 2010

že dodržovať pritom pitný režim 3-4 L denne

emanka
17. mar 2010

zuzi a ty na úvodnej stránke nemáš ten oznam, že zajtra nebude fungovať MK? ak áno, tak si klikni na nová verzia a si tam...ja nechodím tam
veronika,ja už nechcem kupovať nosené veci, keď zdedíme, vynosíme, ale kupovať len nové

alca85
17. mar 2010

no ktovie či je to vhodné, keď sa kojí....

spevacka
17. mar 2010

ahojky, už ste mi chýbali...ja len tak nachytro, bo Hanka spí (polhodinu), mali sme návštevy v nedeľu aj v pondelok až do utorka a aj čiľ tu bola kamarátka, tak tak ...žijeme, Hanka sa zaprie rukami bud do zeme alebo do takého stupienka z Ikea a postaví sa na nohy...dnes sme boli u dr., má 9250 gr.-tučinko, ale pohyblivá je...
MM je na služobke, príde až zajtra, tak sme sami...

spevacka
17. mar 2010

kukala som ten vacu shape, vyzerá to super, musím zistiť, či to nie je aj tu niekde pri nás...

alca85
17. mar 2010

no tak pozerám, že tam sa potom platí aj za jednotlivé konzultácie...

veronikapp
17. mar 2010

emanka- to je prvá vec, čo som odtiaľ objednala 😀 som chcela skúsiť, že čo to príde... inak majú tam peknučké veci z nextu na objednávku z katalógu...neviem čo si mám vybrať! 😀 next ešte tiež nemám, tak uvidím. A ceny sa mi zdajú rovnaké ako cherokee...