icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
19. mar 2010

napíš adminom, že čo to má znamenať....a neregistrovala si sa ty na českom koňovi?

emanka
19. mar 2010

jaaaj, teda so sesternicou...som sa pomýlila....a prečo?

emanka
19. mar 2010

myslím, že nie...píše mi všetko po slovensky, ale oni mi to dali na český...asi im napíšem

alca85
19. mar 2010

teraz pozerám, že v pase máš napásané, že som mala pravdu.... 😝
skús poprosiť adminov, či sa to nedá nejak preniesť...

emanka
19. mar 2010

pomaly mi to načítava...aj tebe? možno to je aj tým, že som u našich a tu je blbý signál, či čo

emanka
19. mar 2010

no ale tam je napísané, že na MK cz som prispela toľko a toľko...to urobili oni chybu, ja som registrovaná aj tam aj tam

emanka
19. mar 2010

a to mám poslať ip? alebo na tú ich stránku?

alca85
19. mar 2010

no ona nemá telefón a nemám sa s ňou ako skontaktovať.....vtedy totižto volala od mojej mamy....boli akurát na návšteve....môžem zavolať akurát na mobil jej mamy, ale keďže u nej býva len niekedy, tak je to horšie......no a mama mi dnes hovorila, že keď odchádzali, tak jej povedala, že nevie či za mnou príde.....

alca85
19. mar 2010

pošli IP Danu....
aj mne pomalý načitávalo, ale teraz sa to už rozbehlo...

alca85
19. mar 2010

sa mi zobrazil tvoj fotoblog, keď som klikla na tvoj pas

emanka
19. mar 2010

no nemá to asi ľahké...ja by som také niečo neprežila...nezvládla by som to...
dnes som akurát rozmýšľala cestou v aute, že čo sa vlastne im stalo? normálne som zabudla, vymletá

emanka
19. mar 2010

ja keď som klikla na môj pas, tak mi ukázalo oznámenie, že fotky emanky sú konovi.cz

alca85
19. mar 2010

SIDS....
pozerám, že súkromných skupín pribúda čoraz viac.....o chvíľu tu nebude čo čítať, lebo všetko bude zosúkromnené.... 😝

emanka
19. mar 2010

Aby som nezabudla:
Veronika, blahoželám k 10. mesiacom 🙂 🙂 🙂

alca85
19. mar 2010

no veď aj mne tak a keď som to odklepla, tak madalo na tvoj fotoblog....

alca85
19. mar 2010

inak, že už 10.mesiacov.....hróóózne to uteká.....zachvíľu budete robiť oslavu k 1.roku..... 😎

emanka
19. mar 2010

ani nehovor, ja som myslela, že sa toho ani nedožijem 😝 😀
vieš čo jedla naša Leuška dnes? kávenky a miňonky....bola s dedom vonku a bol sa v krčme pochváliť a tam nakúpili jej kopec sladkostí....ešte aj domov doniesol...že kinder čokolády, lízatko a brumíka 😝 😝 skoro ma šľak trafil

emanka
19. mar 2010

a ešte že, vieš ako jej to chutilo? len sa trhala za tým, že neboj, ona to ľúbi 😀 😝

alca85
19. mar 2010

to je vážne dal? si ho musela pochváliť.... 😕

môj švagor chcel dať Natálke minulý víkend kúsok fazulovej rolády.....som si myslela, že si robí snáď srandu.... 😠

emanka
19. mar 2010

no dal jej to ...keď som prišla dole pre ňu, tak pozerám, že celá je špinavá a hneď zhrozená som sa spýtala, že čo jedla...no a veru pochválila som ho....že fazuľová roláda...sranda s tými ľuďmi 😝
už som napísala danu a strašne dlho sa to posielalo

emanka
19. mar 2010

no a jak tu píšem o špinavej malej, tak som si spomenula, že musím ísť oprať šál a aj bundu 😝 takže za chvíľu odchádzam...ani nemám čas preštudovať si nového koňa

alca85
19. mar 2010

ja by som sa asi neovládla.... 🤐

alca85
19. mar 2010

a emjee odkedy zase adminuje......? 😨

emanka
19. mar 2010

a už aj končím....strašne pomaly mi to načítava a idem ešte prať....tak dobrúúúú

emanka
19. mar 2010

keď on chudák nevie, že to nesmie jesť a že dali mu to kámoši jeho 😝
emjee asi iba zatiaľ, kým bude mať ikke viac času...myslím si..
no ale už ozaj ahoj 🙂 🙂 🙂

alca85
19. mar 2010

no a to že ju zobral do krčmy, tak to by už asi neprežil..... 🙄

veronikapp
19. mar 2010

baby čo to? Vy odkedy ste tu? Ja som len teraz nakukla...dočítam zajtra...ahojte 😉

babullka1
20. mar 2010

Ahojte,tak moj prvy prispevok na noveho kona 😀 Mam zlomeny prst na nohe, 😝 tak mam nervy,lebo vonku pekne a ja doma 😠

alca85
20. mar 2010

babull a to sa ti ako pošťastilo......? 😨 😒

babullka1
20. mar 2010

Alca na kocari,som ho mala v chodbe zle odparkovany 😠