Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
zajtra idem s drobcom na kontrolu...už sa mu to lepší 🙂 zato ale ja začínam byť chorá 😠 v nose mám pustený vodovod ☹
ešte nespíte? môj drobec zaspal už o 19.00 som zvedavá dokedy...on si dáva také hodinovky 😝
nehrozí...ten až tak o21-22...a potom hned za 2hodky hore....
často sa ti v noci budí?? môj hej 😠
ahojte, idem využiť kým sa malá hraje......
voskovka aj tvoj chodí tak neskoro spávať? moja sa rozhodla že spať sa bude až o polnoci a tu ju uložím ale o deviatej...včera aj zaspala skôr ale o jednej si povedala, že sa bude kakať... 🙂
zuzkaku daj si vareného vínka, ako to zvykne môj mužíček...pred chvíľou navaril aj môjmu bratovi, lebo ten vždy keď pricestuje na Slovensko chytí teploty....alergia na rodnú zem 🙂 ...
už som nad tým rozmýšľala...zatiaľ len chodím pre mužovu slivovičku a kloktám 😉
😀
alca hľadala som ťa na FB teraz...ale nie si ... 😉 čo robkáš?
nie som tam, nechce sa mi.....a mne sa vlastne nič nechce.....čo všetko hráš na FB?
nejaká som znudená....nech je už slniečko a teplo......nech sa aj mne vyjasní......
hrala som happy akvarium a world cafe...ale už ma to prešlo...našťastie 😉
v HA som dnes popredala všetky ryby, ani mna to už nebavilo.....a tuším už nebudem hrať nič len Happy Island...
len niekedy neviem čo mám robiť a potom tam vždy zablúdim.... 😨
😕 našťastie mňa začalo baviť fotografovanie a úprava foto, tak som tam prestala chodiť 😉
šimon sa začalbudiť...on je nastavený jak budík 😠 každý večer presne to isté...už viem čo ma čaká v noci!! uňho žiadne "prekvapkanie" nehrozí ...
aj ja som sa dnes trochu hrala s fotkami
videla som...peknučké 😉
ahojte pridavam sa..okolo deviatej si ale odskocim 😉 😉 😉
ahoj klara 😉 kam chceš skákať? my ťa nepustíme 😀
no s tym by asi malinky nesuhlasil...bude papat 😉 😉 😉 inak aj vam to taha tak pomaly...ja na to nemam nervy 😝
je tu niekto?
babullka, to je super, že máš takú malinkú sestru, ona môže potom dediť nejaké veci, nemusíš len kupovať 😀
my sme dnes boli v maxe, ale nič také sme nekúpili, len plienky, jedlo, jedlo pre malú, hľadala som tam kašu s lepkom, ale mali iba piškótovú a medovú...no kúpila som, ale som zvedavá, ako budú chutíť...
z našej malej sa stáva pekný nervák, keď jej niečo nechcem dať, zatne "zuby" a päste a veľké nervy 😀 alebo aj keď ju kŕmim a dávam jej ďalšiu lyžičku a ona ešte neprehltla, tak to tiež urobí...a teraz jej Maťo nechcel dať ovládačku, tak si začala búchať hlavu o gauč 😀 😝 no neviem po kom to dieťa môže byť 😒
emanka nas maly zas papa v poslednej dobe ukazkovo a to skoro nic nechcel.....a teraz uplna zmena...a ked jeme my tak sa musime schovavat pred nim-inak place ze mu nedame 😀 ja davam malmu kase bud hami alebo z nutrilonu....ale on to nezje len tak-davam mu vzdy 2 lyz.do mlieka vecer -nechce to take huste,musi to ostat riedke ako mlieko.
baby uz to bude s tym tahanim lepsie, dnes to mali vyriesit. A zda zda sa, ze funguje 😉
my sme dnes mali hrozny den- boli sme v poradni, Laura schudla, takze tie zelene hnacky boli fakt zle... Zajtra hned rano o 7.15 ideme na krv, budu jej brat na vsetko- KO, biochemiu, na AE, alergiu na BKM asi aj celiakiu. Teda neviem isto, ale doktorka bola vystrasena viac ako ja, tvrdila ze vsetko treba co najrychlesie vysetrit. Mna asi porazi... ☹
veronika no je neprijemne...dufam ze malicka bude ok a ze to nebude nic vazne...
inak pozeram jak pekne rypes v teme odmietnutie... 😀 😀 😀 ja tak tiez chodim citat... 😉 😉 😉
juj Veronika, to je mi ľúto, ale teraz aspoň už budeš vedieť, z čoho to mala a či jej vôbec niečo je...babullka, aj naša to robieva, včera som jedla pri nej snickers a také nervy chytila, že jej nedám, až sa začala dusiť...tak som jej priniesla rožok do ruky a taká bola spokojná 😀
hej aj ja musim malemu vzdy cosi dat ..co moze..inak place ze je az cerveny 😝 ...Veronika drzim palce...Klara aj ty si tu..ahoj
Veronika, Laura nechce papať príkrmy?
klara- ani velmi nerypem... Keby so rypala, to by bolo ine 😀 Len sa pytam. Zaujima ma to. Myslim, ze niektori ludia nieco prehanaju a nieco zlahcuju. A co sa nepripojis?

jáááááááááá a múj syn.... 😀