Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
baby to vy kedy chodíte spať, keď tu toľko kvákate??
veronika super, že aspoň niečo dopadlo super, uvidíš, že ani tie druhé výsledky nebudú zlé.....držím palce.... 🙂
no asi tak 12stej kedy sa zobudi,napije sa a ja už idem spať s nimjavascript:addEmoticon('😀','vBody')
voskovka, dobrí ste 😝 no len nech pekne papá...a ty sa ako voláš?
alca, ja len, aby ste nás neohovárali cez ip 😀
čo mi to tam hodilo? 😕
voskovka tak pekne- Miska mala v roku 9,5 kg 😀 Co je norma- v roku trojnasobok porodnej hnotnosti. Potom v dvoch ochorela a schudla z 12,5 na 10kg... Ale vsetko dobehla, dnes ma 122cm a 21kg a to nema ani 5 rokov 😀
Lucia...
asi len ja tu chodím spať o 20:00... 🙄 dnes ale chcem s vami trošku poklebetiť 😉
aj davidko bol ako tučko.ked mal rok,začal behať a teraz ma vyše2 rokov a 14kg...
tuším keď som u mami mám menej času ako keď som sama doma.....no ja chodím spať vééééľmi neskoro.....zachvíľu pôjdem malú kŕmiť, potom si chvíľku pospinka ale do polnoci sa ešte zobudí, tak to sa mi neoplatí ísť spať
😀 😀 😀 voskovka, aké hieroglify - neviem, aké sú tam i/y
uz tu mame dve Lucky 🙂
veronika...Tomáš má cca 130 cm a váži 21 kg na 7 rokov
emanka a čo vás mám ohovárať verejne? to sa nerobí.... 😀
ja chodím okolo dvanástej-jednej, no a keď sa zaseknem na koňovi, tak aj neskôr...ale už sa to chystám zmeniť, lebo ráno ma šlaktráfa, keď mi dá Lea budíček 😝
😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀
zuzkaku Miska je po tatkovi, ten ma skoro 190cm a 100 kg 😀
veru, alenka, dobre si to vymyslela, s tým ip 😀
a vaši bývajú v Pezinku, alebo tam, kde vy? Už som zabudla ten názov 🙂
ten môj je skade ruka skade noha
ženy chcem si kupiť nejaky orbitrek alebo čosi.poradte nejaky a za dobru cenu...
čo je to?? a načo sa používa?? ty nerobíš povinne brušáky??? 😠 😠 😠
Emanka,ano, dakujem uz spinkame lepsie,zasa sme hore len 1x za noc. Ja som jej dala dnes trochu bananu, snad nebude vadit hihihi
No asi pokupim par prikrmov v pohariku,neviem ako by som spravila spenat alebo tekvicu. Co som citala casopis tak tam su recepty pre deti od pol roka uz aj s masom
S pitim, davam jej fenyklovy cajik, vacsinou 60ml doobeda. My sme na nutrilone od 2 a pol mesiaca a s prikrmami sme zacali ked mala Sarah 5 a pol mesiaca. Ja si myslim ze kazda mamicka sama vyciti ked je ten spravny cas,ja som videla ze Sarika uz by chcela zacat papat aj nieco ine,ked sme papali my tak ona len lyzicku videla a uz sa jasila 🙂
Nikanika skus slamku,citala som ze niekore male deticky sa chytia prave na slamku 🙂
voskovka, ja ti v tomto neporadím 😲
voskovka v lete na bicykel, na plavaren a v zime na lyze a na plavaren a mas orbitrek 😀
robíííííííímmmmmmmmmmmmmm...ale chcem aj niečo taketo...som kukala take behaky v tescu..ty kokso...desne ceny... 🙄
ved hej ale s dvoma detmi sa neda behať po plavarni a lyžovať...musim niečo doma ked sa hraju....aby som ja pocvičila.... 😀
baby akože o ničom systém!!! prečo to tu nefunguje tak nejak ako chat? hrozné zakaždým sa vracať k témam a späť na našu... 😠 😠 😠
kami, no to je super, teším sa s tebou 🙂
ja jej tiež aj varím, aj kupujem v poháriku...ja som zas čítala, že špenát je lepšie na začiatku v poháriku, ale už neviem prečo ☹
Aj naša tak robila, keď nás videla jesť, normálne prežúvala, chúďa malé, ako keby sme jej jesť nedávali 😀
O tej slamke som nepočula, dobrý nápad 😉

vav 😲