icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

voskovka
14. dec 2009

ahooojte...ja som trochen zničena bo mam svoje dni...včera som mala meniny,kopec bonbonier aby som pribrala 😀
adamko mal tiež nejaku divnu noc...našla som ho s vyzlečenymi polodupkami a s jednou stranou rozopnutej plienky,takže ocikal čo sa dalo...

babullka1
14. dec 2009

baby ja sa musim pochvalit nas mali dnes cely den vykrikuje tá-ta no vazne,on si toho dost takto blaboce...ale to tata to je sila,krasne zrozumitelne 😀 taku s neho mam radost 😀 😀 😀 inak mi sme vcera prvy raz zaspali sami vv postielke vecer,ze som ho tam len polozila dala cajik a buval.

blazka24
14. dec 2009

icejane takže tiež máš zábavu ako vidím, samé 5minútovky hehehe no pripomína mi to reči kolegu že po 50-tke to už len 5 minútovky jak písomka v škole hehehe

speváčka náš malý zaspí na mne, baaaaaaaaach do postieľky a prespí tam celú nôcku len to je to že zaspávame na rukách a jedine unavený ako napr. dnes kukal na mňa jak veverička ako som v kuchyni a zrazu zalomil sám 😀

vosovka tak všetko naj, naj, naj prajem a ako vidím máš malého naháča xixixi

babula tak gratuľujem k prvému takzvanému slovu, môj malý ked reve tak hovorí mmmmamaaaa a tak si myslím že je to mama xixixix

grobaroval
14. dec 2009

ahoj tiež sa pridám, mne malá zaspávala na rukách a potom sa z ničoho nič začala krútiť, a už som nemala na ňu nervy, tak som ju bachla do postele a čo nevidím slečna zaspala sama, no len dudel musí byť 😀 😀 😀 😀 . a od vtedy nemám problém sama sa pýta (začne mrnkať) a dám do postieľky a je tvrdá 😉

spevacka
14. dec 2009

ach keby moja chcela dudel...to by sa nám asi ľahšie dýchalo...ale ona si bude všetko na tom svete cmuľkať len dudku nie, to iba ak za trest 😀
grovaroval, to ti závidím, moja zas už keď je unavená, tak už len nosiť a nosiť a bohchráň položiť 😠

emanka
14. dec 2009

veronika - aj naša Lea sa narodila 18.5 😀 o 2.43ráno.

Tak baby, nezávidím vám s tým zaspávaním na rukách, moju položím do postieľky, dám jej dudel a spí, niekedy sa tam ešte hrá a potom zaspí. Pred 2 týždňami mala obdobie, že chcela zaspávať na rukách a vôbec sa mi to nechcelo, síce zaspala do 3.minút, ale pre mňa to bol nezvyk...teraz už našťastie spí zase sama v postieľke 🙂

Medzi bábätkami je aj téma Zaspávanie na rukách, tak skúste tam mrknúť, možno vás inšpirujú, alebo vám poradia 😵

blazka24
14. dec 2009

spevacka náš malý nechcel dudel a dali sme nuk z kaučuku taký inak tvarovaný a malý je spokojný - ale ten silikonový a normálne vydutý nie a nie ale tento nukový spokojnosť 😀

emanka tak mne nevadí že malý na mne zaspáva, mám prvé a verím že aj posledné dieťa tak som na materskej tak čo budem robiť ak nie malého uspávať 😀

veronikapp
14. dec 2009

spevacka nasa Laura tiez nechcela dudel ani vidiet... Ale uz to bolo neunosne tak sme nakupili rozne druhy a skusali. Zapacil sa jej MAM z latexu, neskor sme presli na silikonovy, lebo latexovy bol po tyzdni strasne lepkavy 😒

emanka
14. dec 2009

blazka a prečo posledné? My asi tiež budeme mať iba jedno, viac detí neplánujeme 😀 😀 😀

veronikapp
14. dec 2009

baby to som si hovorila aj ja... A teraz planujeme tretie 😀

babullka1
15. dec 2009

my planujeme minimalne dve deticky,druhe by sme chceli tak za dva roky 😀 baby aj vasi drobci tak blabotaju...moj sa za posledne dva dni strasne rozkecal...cely den si blaboce a strasne vtipno sa pri tom tvari 😵

spevacka
15. dec 2009

ahojte, dakujem vám za rady ohľadom dudlov, ste zlaté, ja som vyskúšala zatiaľ 3 druhy-latexové aj kaučuk aj ortodont.aj sploštené, ešte plánujem kúpiť kaučuk guľatý, ten ešte nemáme 😀
a pokiaľ ide o počet detí v rodine, ja som tiež kedysi, že jedno...a teraz by som nedbala aj tri 😀 😀 😀

emanka
15. dec 2009

ahojte, tak naša, keď mala 2 mesiace začala vyplúvať dudel a zobrala si ho len, keď išla spať - to bolo super, vždy som podľa toho vedela, že či už chce naozaj spať....teraz by si ho nechala aj keď je hore, ale nedávam jej ho, iba na spanie 🙂

babulka, aj moja v piatich mesiacoch začala bľabotať...ráno o 5.hod sa zobudila a začala debatovať s medvedíkmi na kolotoči nad postieľkou 😀 ....strašne sa mi chcelo spať, ale bola taká zlatá, že sme sa s priateľom stále na nej rehotali 😀 ....no a minulý týždeň začala hovoriť, že dadada bababa dabladlababadada....a tvári sa pri tom veľmi vážne, ako keby mi chcela naozaj niečo povedať 😀 a tiež to robí hneď ako otvorí očká 😀

blazka24
15. dec 2009

emanka tak prečo posledné? lebo viac by som nemala kde v tom našom jednoizbáku natlačiť 😀 a neskôr už budem stará raketa takže to už nie xixixi

spevacka mi ten sploštený kaučukový to je pravá výhra 😀

emanka
15. dec 2009

blazka, dobrých ľudí sa všade veľa zmestí 😵

blazka24
15. dec 2009

eman tak to možno, ale mne by asi šiblo z toľkých chlapov v domácnosti, lebo mm skonštatoval že on vie len synov robiť 😀

klara_klara
autor
15. dec 2009

ahojte, konecne som tu. Maly je ako cert a teda casu malo vobec sem nemozem kuknut na dlhsie ☹ ale ste popisali 😉 😉 😉 nuz blazka s tymi chlapmi to mame v rodine rovnako a manzel skonstatoval to iste 😀 😀 😀

veronikapp
15. dec 2009

pekny vecer 🙂 nemohli by to naucit aj mojho muza? Lebo on vie robit len baby a neda mi pokoj kym syn nebude... Ako keby som to ja mohla ovplyvnit 😀

klara_klara
autor
15. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

blazka24
15. dec 2009

veroni šak vymeníme spermie alebo maternice 😀 a ty syna a ja babu 😅

babullka1
16. dec 2009

aj ja by som este dievcatko chcela 🙂

babullka1
17. dec 2009

babule tak my dnes oslavujeme presne 5 mesicov 😵 😵 😵 a na obed sa vyberame na nakup do Zlina 😀 sa tesim 😝

spevacka
17. dec 2009

babullka, a čo idete nakúpiť? ježiška? ja by som taaak šla na shopping...ale dojčím a malú nechcem vláčiť zo sebou na také miesta, kde sa kumulujú všelijaké vírusy 😠 tak len na nete pozerám, čo by sa nám "zišlo" 😀

veronikapp
17. dec 2009

baby aj vase deticky su ako to moje? Nikde s nou nemozem ist, vsade zacne kricat- no katastrofa, hned musim bezat domov... Nieco ako vianocne nakupy nehrozi. Ani neviem ze nejake Vianoce idu...

Este aj ked sa idem doma umyvat, musim si ju v lehatku postavit pred dvere kupelne aby ma videla. Na ruky nechce ist pomaly ani k mm. Neviem ci je to tym, ze dojcim, ale je to vycerpavajuce. Tak by som uz niekde vypadla sa odreagovat. Je uplny opak starsej. Ta by isla aj s cigankou, este aj teraz ked ma 5 rokov za chvilu 😝

babullka1
17. dec 2009

spevacka,hej vianocne nakupy 😀 ja nekojim takze maly zostava svokre 😝 aj ked najradsej byx som ho zobrala zo sebou,ale je skaredo a on by bol nervozny tak dlho v aute a potom po obchodoch 😖

spevacka
17. dec 2009

veronikapp, ja som si to zažila pri prvom...si doteraz pamätám ako som musela doslova ujsť z domu, keď som niekde šla, aby ma malý nevidel...a keď ma náhodou vymákol, to bol vreeesk 😢 a tiež ešte aj na záchod s ním v autosedačke, aby ma videl 😀 . Ale malinká je podobná, nevie byť dlho sama, dožaduje sa spoločnosti, ale v podstate jej stačí ktokoľvek, kto jej bude podávať hračky a vycierať sa na ňu... Ale v nedeľu mám vychádzku, kamarátka má narodky, tak aspoň na dve hodinky sa odviažem. 😅

emanka
17. dec 2009

baby, tak ja by som mohla chodiť s malou hocikde, ona je dobrá, kľudná, stačí, že jej pichnem nejakú hračku do ruky a ja môžem nakupovať. Problém je v tom, že v lete sme sa presťahovali na dedinu a tu nič nie je!!! Takže chodíme do mesta autom aj s priateľom a to som úplne vynervovaná, lebo jemu sa nechce, ja sa strašne ponáhľam a nakoniec aj tak nič nekúpim alebo strašnú blbosť 😖 Autobusom nechcem chodiť, keď sú všade chrípky, takže si budem musieť urobiť vodičák...inak tu asi zhnijem 😀 Ale zas sa asi budem báť jazdiť s malou ako začiatočník ☹ ....každopádne musím niečo vymyslieť, lebo ma už šľak tráfa 😀 😀 😀

blazka24
17. dec 2009

babulka gratuľujeme k 5-tim mesiačkom ..............

ahojte babule, takže včerajšok horor - malý sa mi pridrhol zvratkami a nevedel sa nadýchnuť a to bolo o pol noci a mm v robote - skoro som skolabovala ale už je to v poriadku, nespala som síce do druhej rána a vkuse ho kontrolovala ako ked mal mesiac ale čo už.........

čo sa týka nákupov mám po ptákách, segra ochorela a naši tiež takže malý mi zostáva na víkend a teda upratovanie bude light verzioooooo a napečiem asi vtedy ked vyhodím muža so synom von 😀

veronikapp
17. dec 2009

blazka24 ze pecenie... Ked sa mi podary jeden kolac budem rada.

emanka- a ja ti tak zaaaavidiiiiiiim, ze byvas na dedine. To panelakove byvanie mi tak lezie na nervy. Mesto je sice blizko, ale ako pisem- bez malej ani na krok. A s malou tak na hodinu- dlhsie v kociary nespi a ked vstane krici na plne hrdlo... Ale najviac ma tu v panelaku stve to, ze vzdy ked vetram v detskej izbe, od susedov sa mi tam nataha cigaretovy dym. Ked tam vojdem, to je ako v krcme. Katastrofa. Uz aby sme mali domcek 😝

blazka24
17. dec 2009

veronika som toho názoru že každý chce to čo nemá, tiež bývam v paneláku a mám dojem, že z paneláka urobili susedia sitko na slíže lebo nonstop vrtanie 😕
a čo sa týka cigaretového smradu tak to som už raz riešila hehehe suseda už v byte nefajčí lebo vie že ja budem mať smradľavé prádlo od dymu ona bude mať od jari na riad ktorú som omylooooooooooom vyliala naň 😀