Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
baby ja sa musim pochvalit nas mali dnes cely den vykrikuje tá-ta no vazne,on si toho dost takto blaboce...ale to tata to je sila,krasne zrozumitelne 😀 taku s neho mam radost 😀 😀 😀 inak mi sme vcera prvy raz zaspali sami vv postielke vecer,ze som ho tam len polozila dala cajik a buval.
icejane takže tiež máš zábavu ako vidím, samé 5minútovky hehehe no pripomína mi to reči kolegu že po 50-tke to už len 5 minútovky jak písomka v škole hehehe
speváčka náš malý zaspí na mne, baaaaaaaaach do postieľky a prespí tam celú nôcku len to je to že zaspávame na rukách a jedine unavený ako napr. dnes kukal na mňa jak veverička ako som v kuchyni a zrazu zalomil sám 😀
vosovka tak všetko naj, naj, naj prajem a ako vidím máš malého naháča xixixi
babula tak gratuľujem k prvému takzvanému slovu, môj malý ked reve tak hovorí mmmmamaaaa a tak si myslím že je to mama xixixix
ahoj tiež sa pridám, mne malá zaspávala na rukách a potom sa z ničoho nič začala krútiť, a už som nemala na ňu nervy, tak som ju bachla do postele a čo nevidím slečna zaspala sama, no len dudel musí byť 😀 😀 😀 😀 . a od vtedy nemám problém sama sa pýta (začne mrnkať) a dám do postieľky a je tvrdá 😉
ach keby moja chcela dudel...to by sa nám asi ľahšie dýchalo...ale ona si bude všetko na tom svete cmuľkať len dudku nie, to iba ak za trest 😀
grovaroval, to ti závidím, moja zas už keď je unavená, tak už len nosiť a nosiť a bohchráň položiť 😠
veronika - aj naša Lea sa narodila 18.5 😀 o 2.43ráno.
Tak baby, nezávidím vám s tým zaspávaním na rukách, moju položím do postieľky, dám jej dudel a spí, niekedy sa tam ešte hrá a potom zaspí. Pred 2 týždňami mala obdobie, že chcela zaspávať na rukách a vôbec sa mi to nechcelo, síce zaspala do 3.minút, ale pre mňa to bol nezvyk...teraz už našťastie spí zase sama v postieľke 🙂
Medzi bábätkami je aj téma Zaspávanie na rukách, tak skúste tam mrknúť, možno vás inšpirujú, alebo vám poradia 😵
spevacka náš malý nechcel dudel a dali sme nuk z kaučuku taký inak tvarovaný a malý je spokojný - ale ten silikonový a normálne vydutý nie a nie ale tento nukový spokojnosť 😀
emanka tak mne nevadí že malý na mne zaspáva, mám prvé a verím že aj posledné dieťa tak som na materskej tak čo budem robiť ak nie malého uspávať 😀
spevacka nasa Laura tiez nechcela dudel ani vidiet... Ale uz to bolo neunosne tak sme nakupili rozne druhy a skusali. Zapacil sa jej MAM z latexu, neskor sme presli na silikonovy, lebo latexovy bol po tyzdni strasne lepkavy 😒
blazka a prečo posledné? My asi tiež budeme mať iba jedno, viac detí neplánujeme 😀 😀 😀
baby to som si hovorila aj ja... A teraz planujeme tretie 😀
my planujeme minimalne dve deticky,druhe by sme chceli tak za dva roky 😀 baby aj vasi drobci tak blabotaju...moj sa za posledne dva dni strasne rozkecal...cely den si blaboce a strasne vtipno sa pri tom tvari 😵
ahojte, dakujem vám za rady ohľadom dudlov, ste zlaté, ja som vyskúšala zatiaľ 3 druhy-latexové aj kaučuk aj ortodont.aj sploštené, ešte plánujem kúpiť kaučuk guľatý, ten ešte nemáme 😀
a pokiaľ ide o počet detí v rodine, ja som tiež kedysi, že jedno...a teraz by som nedbala aj tri 😀 😀 😀
ahojte, tak naša, keď mala 2 mesiace začala vyplúvať dudel a zobrala si ho len, keď išla spať - to bolo super, vždy som podľa toho vedela, že či už chce naozaj spať....teraz by si ho nechala aj keď je hore, ale nedávam jej ho, iba na spanie 🙂
babulka, aj moja v piatich mesiacoch začala bľabotať...ráno o 5.hod sa zobudila a začala debatovať s medvedíkmi na kolotoči nad postieľkou 😀 ....strašne sa mi chcelo spať, ale bola taká zlatá, že sme sa s priateľom stále na nej rehotali 😀 ....no a minulý týždeň začala hovoriť, že dadada bababa dabladlababadada....a tvári sa pri tom veľmi vážne, ako keby mi chcela naozaj niečo povedať 😀 a tiež to robí hneď ako otvorí očká 😀
emanka tak prečo posledné? lebo viac by som nemala kde v tom našom jednoizbáku natlačiť 😀 a neskôr už budem stará raketa takže to už nie xixixi
spevacka mi ten sploštený kaučukový to je pravá výhra 😀
blazka, dobrých ľudí sa všade veľa zmestí 😵
eman tak to možno, ale mne by asi šiblo z toľkých chlapov v domácnosti, lebo mm skonštatoval že on vie len synov robiť 😀
ahojte, konecne som tu. Maly je ako cert a teda casu malo vobec sem nemozem kuknut na dlhsie ☹ ale ste popisali 😉 😉 😉 nuz blazka s tymi chlapmi to mame v rodine rovnako a manzel skonstatoval to iste 😀 😀 😀
pekny vecer 🙂 nemohli by to naucit aj mojho muza? Lebo on vie robit len baby a neda mi pokoj kym syn nebude... Ako keby som to ja mohla ovplyvnit 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
veroni šak vymeníme spermie alebo maternice 😀 a ty syna a ja babu 😅
aj ja by som este dievcatko chcela 🙂
babule tak my dnes oslavujeme presne 5 mesicov 😵 😵 😵 a na obed sa vyberame na nakup do Zlina 😀 sa tesim 😝
babullka, a čo idete nakúpiť? ježiška? ja by som taaak šla na shopping...ale dojčím a malú nechcem vláčiť zo sebou na také miesta, kde sa kumulujú všelijaké vírusy 😠 tak len na nete pozerám, čo by sa nám "zišlo" 😀
baby aj vase deticky su ako to moje? Nikde s nou nemozem ist, vsade zacne kricat- no katastrofa, hned musim bezat domov... Nieco ako vianocne nakupy nehrozi. Ani neviem ze nejake Vianoce idu...
Este aj ked sa idem doma umyvat, musim si ju v lehatku postavit pred dvere kupelne aby ma videla. Na ruky nechce ist pomaly ani k mm. Neviem ci je to tym, ze dojcim, ale je to vycerpavajuce. Tak by som uz niekde vypadla sa odreagovat. Je uplny opak starsej. Ta by isla aj s cigankou, este aj teraz ked ma 5 rokov za chvilu 😝
spevacka,hej vianocne nakupy 😀 ja nekojim takze maly zostava svokre 😝 aj ked najradsej byx som ho zobrala zo sebou,ale je skaredo a on by bol nervozny tak dlho v aute a potom po obchodoch 😖
veronikapp, ja som si to zažila pri prvom...si doteraz pamätám ako som musela doslova ujsť z domu, keď som niekde šla, aby ma malý nevidel...a keď ma náhodou vymákol, to bol vreeesk 😢 a tiež ešte aj na záchod s ním v autosedačke, aby ma videl 😀 . Ale malinká je podobná, nevie byť dlho sama, dožaduje sa spoločnosti, ale v podstate jej stačí ktokoľvek, kto jej bude podávať hračky a vycierať sa na ňu... Ale v nedeľu mám vychádzku, kamarátka má narodky, tak aspoň na dve hodinky sa odviažem. 😅
baby, tak ja by som mohla chodiť s malou hocikde, ona je dobrá, kľudná, stačí, že jej pichnem nejakú hračku do ruky a ja môžem nakupovať. Problém je v tom, že v lete sme sa presťahovali na dedinu a tu nič nie je!!! Takže chodíme do mesta autom aj s priateľom a to som úplne vynervovaná, lebo jemu sa nechce, ja sa strašne ponáhľam a nakoniec aj tak nič nekúpim alebo strašnú blbosť 😖 Autobusom nechcem chodiť, keď sú všade chrípky, takže si budem musieť urobiť vodičák...inak tu asi zhnijem 😀 Ale zas sa asi budem báť jazdiť s malou ako začiatočník ☹ ....každopádne musím niečo vymyslieť, lebo ma už šľak tráfa 😀 😀 😀
babulka gratuľujeme k 5-tim mesiačkom ..............
ahojte babule, takže včerajšok horor - malý sa mi pridrhol zvratkami a nevedel sa nadýchnuť a to bolo o pol noci a mm v robote - skoro som skolabovala ale už je to v poriadku, nespala som síce do druhej rána a vkuse ho kontrolovala ako ked mal mesiac ale čo už.........
čo sa týka nákupov mám po ptákách, segra ochorela a naši tiež takže malý mi zostáva na víkend a teda upratovanie bude light verzioooooo a napečiem asi vtedy ked vyhodím muža so synom von 😀
blazka24 ze pecenie... Ked sa mi podary jeden kolac budem rada.
emanka- a ja ti tak zaaaavidiiiiiiim, ze byvas na dedine. To panelakove byvanie mi tak lezie na nervy. Mesto je sice blizko, ale ako pisem- bez malej ani na krok. A s malou tak na hodinu- dlhsie v kociary nespi a ked vstane krici na plne hrdlo... Ale najviac ma tu v panelaku stve to, ze vzdy ked vetram v detskej izbe, od susedov sa mi tam nataha cigaretovy dym. Ked tam vojdem, to je ako v krcme. Katastrofa. Uz aby sme mali domcek 😝
veronika som toho názoru že každý chce to čo nemá, tiež bývam v paneláku a mám dojem, že z paneláka urobili susedia sitko na slíže lebo nonstop vrtanie 😕
a čo sa týka cigaretového smradu tak to som už raz riešila hehehe suseda už v byte nefajčí lebo vie že ja budem mať smradľavé prádlo od dymu ona bude mať od jari na riad ktorú som omylooooooooooom vyliala naň 😀

ahooojte...ja som trochen zničena bo mam svoje dni...včera som mala meniny,kopec bonbonier aby som pribrala 😀
adamko mal tiež nejaku divnu noc...našla som ho s vyzlečenymi polodupkami a s jednou stranou rozopnutej plienky,takže ocikal čo sa dalo...