icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
10. jan 2010

pomóóóc ma tu obťažuje

emanka
10. jan 2010

no vitaj doma, speváčka 🙂
jak ti je dobre, ja by som aj mohla ísť niekam von, Maťo by bol aj rád, lenže nemám s kým, pretože tu nikoho nepoznám...čert mi to bol dlžen sťahovať sa sem 😠 😒 ☹

emanka
10. jan 2010

alca, kto? manžel? a prečo ste v tej obývačke???

alca85
10. jan 2010

no emanka sme na tom rovnako...ani ja nemám s kým.....

veronikapp
10. jan 2010

alca, teba som sa chcela spytat na to probiotikum Boi Gaia- to si kupila normalne v lekarni? Co to stalo?
klara de si ? Sa tu bavite o dovolenkach, klara- cestovatelka- mozno poradi nejaku destinaciu 😉

veronikapp
10. jan 2010

ja by som aj mala s kym, len ja som taky domased, tak 3 krat do roka niekam vyrazit mi uplne staci 😕

emanka
10. jan 2010

alca, škoda, že nebývaš tu 😉
veronika, klára síce môže poradiť destináciu, lenže kedy sa tam dostaneme??? Veronika, čo ste robili celý deň? Ani si sem nekukla...

alca85
10. jan 2010

jaj som zabudla.....no mm už nespal nejaké 4 dni....včera to on skúšal v obývačke, ale jemu sa najlepšie spí iba v našej posteli, tak to dnes skúšam ja v obývačke, aby ho malá nebudila....mne je jedno kde spím...včera to už skúšal aj s tabletkami, ale moc nepomohlo....už je bezradný a zajtra ide k lekárovi, nakoľko je celý deň za volantom. V takomto stave by to bolo riskantné.... ☹

veronikapp
10. jan 2010

emanka akoze kedy? 😒
nooo cely den som upratovala, poobede sme mali navstevu, potom som pozerala film, tak ze este pred spanim nazriem, no a uz aj pisem 😠 zase zalahnem neskoro... 🙂

alca85
10. jan 2010

no to je škoda.....
veronika mm mi to kúpil v lekárni a stálo to presne 9,96E (300,10Sk).

emanka
10. jan 2010

jaaj, minule si síce spomínala, že nespal už 3 dni...chudák...
Veronika, aj ja som posledné 3 roky taký domased, vždy som chodila len s Maťom na nákupy alebo k našim..ale stačilo by mi, že mám ísť s kým kočíkovať, vieš, pokecať aj v reále....tu som len doma strčená, poprípade na dvore...

emanka
10. jan 2010

to akože kedy preto, lebo nie je na to čas...ja mám času habadej 😀 no ale Maťo pracuje 😝

veronikapp
10. jan 2010

alca dakujem, pojdem kupit 😉
emanka to kocikovanie aj mne chyba- to tiez nemam s kym 😒 pri kvakani by rychlejsie cas zbehol. Dost o nicom prechadzat sa pomedzi panelaky aspon hodinu denne uplne sama, teraz v zime- sa nemozem dockat ked ideme domov 😝

alca85
10. jan 2010

veď práve mňa to ani von nebaví chodiť, keď sa mám prechádzať sama a ešte k tomu po jednej ulici a ešte k tomu sú tu neni chodníky a na autách lietajú ako šialení.....raz ma jeden k....skoro nabral. blbec si to zobral na stred cesty a potom rovno na mňa s kočíkom....skoro som skončila v jarku....triasla som sa ešte pol dňa... 😖

veronikapp
10. jan 2010

emanka to tak, ked podnikate 😀 ale hadam tyzden v lete si najde, nie? Ja by som chcela ist do Chorvatska aj s detmi, no a mm zas do Egypta, sami 😝

veronikapp
10. jan 2010

alca a ked das len kocik vonku, ty byvas v dome?

emanka
10. jan 2010

no ja som na tom rovnako...len mám jednu výhodu, že môžem dať malú na dvor, lenže ak je hore, musím byť s ňou a keď zaspí, idem niekedy do vnútra, ale to zas musím stále kontrolovať, mám síce vysielačky, ale v tejto kose blbnú...no a keď sa idem prejsť po dedine, tak len sama a závidím mamičkám, ktoré idú 2...Maťo minule, že veď sa s niekým zoznám ...a to akože mám k nim pristúpiť a že ahojte, ja som tu nová, možem sa s vami prechádzať?
Veronika a nemáte balkón, že by si ju tam šupla?

alca85
10. jan 2010

ja som bola pri mori len raz aj to počas stužkovej... 🙂

emanka
10. jan 2010

ver., to akože manžel chce ísť do Egypta bez detí???

emanka
10. jan 2010

neviem, či si nájde týždeň, lebo vtedy sa najviac predávajú bicykle...no uvidíme
inak, alca, ja som ešte nebola pri mori ☹
sestra mi to raz sľúbila, že keď zmaturujem, no a týždeň pred maturitou povedala, že ona myslela na samé jednotky 😀 to iste 😝

alca85
10. jan 2010

hej bývame v dome....už som ju dlho neskúšala nechať na dvore, lebo ona sa hneď vždy zobudila keď nebol kočík v pohybe....možno by teraz spala, asi zajtra vyskúšam. Niekedy ju oblečiem, pootváram okná a spí aj doma.

veronikapp
10. jan 2010

emank balkon mame, ale kociar sa musi hybat, inak herecka nespi... uz som to velakrat skusala- bud nezaspala vobec, alebo ked zaspala a ja som cela natesena isla nieco robit, zakratko sa zobudila a uz nechcela spat, ani v postielke... 😠 tak to uz radsej neskusam.

alca ja som bola dvakrat 😉

alca85
10. jan 2010

klára založila novú tému, ale už ju tuším stihli aj zamknúť

emanka
10. jan 2010

hmmm, to máte blbé, že sa musí kočík hýbať...moja zaspí aj keď je v pokoji, len jej to dlhšie trvá 😉

alca85
10. jan 2010

hi veronika tuším sme napísali to isté 🙂

emanka
10. jan 2010

akú??? alca, ty všetko vidíš 😀

veronikapp
10. jan 2010

ten smajlik tam vyzera tak provokativne... skor som myslela, ze tiez len dvakrat. Klara nam tu asi da, budeme oci ocit 😀

emanka
10. jan 2010

no už vidím-kalanetika
Ver., ozaj ten smajlík vyzerá provokatívne, že haha, ja som bola dvakrát 😀 V pohode...

alca85
10. jan 2010

ty provokatérka 😠

alca85
10. jan 2010

dnes som dala 2 nové foto ako mi malá zaspala po kojení.... 🙂