Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
my máme ale 4000 ihličnanov na záhrade.....má niekto viac? 😀
klára ahoj, aj ty spevi opäť 🙂
čo ste teda nakúpili? alebo radšej ticho, bo Jarci bude ľúto 😀
klara moja svokra by tak povedat nemohla, aj keby velmi chcela, muz ma 100kg 😀
emanuška...tak ty máš jakú pamäť?? dobrá si, už skôr som si všimla, že si vždy v obraze... 😎 😎 😎
klara...ty máš tiež tak rada svokru?? 😀
alca....ty si ako "vyvolávacia cena je ...., kto dá viac?" 😀 😀 😀
fúú Veronika a ty 50?
😉
veď tak som to aj myslela....
veronika je pol chlapa 😀
emi...nič nekupuj, nerob si starosti...
hi 😀 😀 😀
zuzi, dobrá kamarátka musí vedieť počúvať(čítať) a pamätať si 😉 no ale teraz neviem, prečo mám podľa teba dobrú pamäť? Kvôli tým Kapušanom?
ja mám celkom dobrú svokru, ale tiež, vždy keď sa ma spýta, máte mäso, dám vám, tak ja poviem, máme, máte pomaranče? dávam vám, ja poviem žemáme...atď
hej, my sme dobra dvojka 😀 ale nie je tucny, je vysoky tak sa to ,,strati,, 😉
aj ja hovorím, že všetko máme aj keď nemáme..... 😀
dobre hovoríš...a nielen kvôli Kapušanom, ale už aj tie čaje atď...jednoducho si 😎
😀 😀 😀 zuzi, ok, ale aspoň niečo navarím...čo máš rada? no ale deti neber, veď to ideš len na skok 😀
ku nam svokra chodi len na narodeniny 😉 ona je taky domased, to skor my chodime k nim. Ale ked da, tak beriem 😀
nooo 100 kg to je riadny chlap 😉 😉 😉
svokru...baby ak je nieco na tomto svete nepochopitelne...je to moja svokra...
minule ma nasr... lebo sa pyta ze ci mi ma prist niekedy pomoct, a ja ze hej pred velkonocnymi sviatkami nech dojde 😀 😀 😀 a ona to necakala chuderka, lebo obvykle ju tu nechcem ani vidiet a tak jej zamrzol usmev...no to ste mali vidiet tie vyhovorky...jednoznacne necakala ze jej to navrhnem 😀 😀 😀 😀 som ju dostala 😎 😎 😎 😎
hmmmm....dukátové buchtičky...deti nechám MM nech sa poteší aj on chudák...
zuzi, dík 😀
Veronika, kedy hodíš fotky? Už by sme chceli vidieť tvoje detičky, či si si ich náhodou nevymyslela 😀
klara 😀 😀 😀
emi neviem... vtedy ked klara? 😀
klára, dobré 😀 takže nakoniec nepríde?
zuzi, nemáme puding, niečo iné..
klara...dobrá si...
viete čo mi povedal Tomáš? Normálne mi sánka padla... " Keď budem mať ženu postavím si dom ďalej od vás a ty mami buď dobrá svokra a nechoď k nám často, hej?" 😲
zuzi, ten tvoj synátor je na svoj vek nejaký moc rozumný 😀 😀 😀 Po kom to díte je???
ja puding prinesiem, ok?
veronika 😀 😀 😀
inak moja svokra sa robi strasne nobl...a ja to na ludoch neznasam 😝 😝 😝
aj na svadbu mi musela prist v bielom kostyme 😝 😝 😝 to jej asi nikdy nezabudnem...ked som to videla jak si mojho muza vedie v tom bielom...no koncovka...nezabili by ste ju 😀 😀 😀
4OOO ihličnanov? my máme dva smreky pred domčekom
no nákupy by mi bolo ľúto, aj na shopping by som tajšla 😀
idete mať zoznamovačku, východniarky?
klara...to asi hovorí za všetko... 🙄
no ale keď bude klára taká ako ja, tak to sa ich tak skoro nedočkáme!!! Ja som tu zaregistrovaná vyše roka a až teraz som ich sem dala 😝

ja by som hory brala 😀