icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
15. jan 2010

to s tou uspávankou je aj u nás tak, malá sa začne rehotať a konečná 😀
Veronika super, tešíme sa, ono sa to možno ešte u Mišky urobí, či nie? A čo je s Laurou? Asi má pomýlený režim, alebo v noci dobre nespí, tak chodí večer skoro spať....

emanka
15. jan 2010

ja poznám teletubies, moja neter na nich fičala pred siedmimi rokmi...ešte aj tričko potom nosila...a kde teraz bežia? som to nevidela sto rokov 😀

spevacka
15. jan 2010

veronikapp, sa máš...
emanka 😀 no zase zásah vedľa, svokra je s Matúšom veeeľká kámoška, to ja nemusím svokra môjho a Matúš to nejako musel vycítiť, lebo ani on (Maťo) ho velmi nemusí 😖

zuzkaku
15. jan 2010

klara...na teletabis sme s Tomášom jeden čas "frčali" tiež...dobrá haluz, ale deťom sa páči... 😀

zuzkaku
15. jan 2010

baby ja idem...neviem aká bude noc..no ale ak to bude klasika, tak sa toho veľa nevyspím....a vy tu poriadne veľa toho popíšte, aby som sa celé dopoludnie nenudila, hej! 😀 😀 😀

emanka
15. jan 2010

spevi 😀 keď ja som myslela, že si urobila preklep, veď bavíme sa o svokrách a ty bum o svokrovi 😀

emanka
15. jan 2010

zuzi, dobrú!!!

spevacka
15. jan 2010

emanka, ty musíš smiešne spievať, keď jej je rehotno 😀
zuzi, brú noc

klara_klara
autor
15. jan 2010

emanka my sme to stiahli niekde z netu

emanka
15. jan 2010

spevi, veru smiešne a hlavne falošne 😲 nemôže byť každý taký talent ako ty!!!

emanka
15. jan 2010

jááj, klára dík 🙂

spevacka
15. jan 2010

hihi, dík, ešte si ma nepočula 😉

klara_klara
autor
15. jan 2010

baby zajtra davame prvykrat mrkvu...chcem sa spytat to sa dava cely tyzden...teda do dalsej soboty a potom dam zemiaky?

spevacka
15. jan 2010

emanka, svokra je v pohode, tak som sa nemohla pripojiť..väčšinou nevesty len na svokry gundžujú, ja nemôžem

veronikapp
15. jan 2010

dakujem baby 🙂
co to je teletubies? No nic, odpoved si precitam hadam zajtra... Idem aj ja. Dobru noc 🙂

spevacka
15. jan 2010

klara, ak nemáte nejaké predispozície na alergie, tak hovoria, že cca tri dni to isté stačí...veď by vás tak zapieklo, že len...

veronikapp
15. jan 2010

klara vy dnes mate vymesacnik! Blahozelaaaam 😀
mrkvicku staci tak 2-3 dni a ked nebude reakcia, co by nemala byt, pridaj zemiak 😉

emanka
15. jan 2010

klára, mrkvu mu dávaj 3 dni a na štvrtý deň daj mrkvu so zemiakom, o 3 dni mrkvu, zemiak, brokolicu...
klára, ak máš, daj sem link Veronike, nech vie, čo je teletubies...

klara_klara
autor
15. jan 2010

no prave tomu nerozumiem mam taku prirucku od lekarky a tu je ze najskor mrkva 1-2 lyzicky a postupne zvysovat az do 150 g. Potom prejst na zemiaky...atd...nechapem...

klara_klara
autor
15. jan 2010

no veronika hadala som kto si vsimne...mas dobry bod 😉 😉 😉 uz sme zasa starsi 😎 😎 😎

veronikapp
15. jan 2010

klara ano, zacnes 1-2 lyzicky 2-3 dni, pridas zemiak par lyziciek viac, zas 2-3 dni... uvidis, mozno ti, tak ako nam, zje maly na druhy den hned celu flasku!

emanka
15. jan 2010

nie, daj mu koľko zje...až o nejaké 2 týždne bude jesť plnú dávku, ale v nej už môže mať hocičo, teda, to čo môže, samozrejme 🙂
aj ja blahoželááám k výmesačníku!!!
A už mi niekto vysvetlí, že prečo sa tomu tak hovorí?

klara_klara
autor
15. jan 2010

a do kolko gramov ste s tou mrkvou isli? davali ste do toho aj olivovy olej...lebo ja tu mam ze mam dat bud trosku olivoveho oleja alebo skutocneho masla

veronikapp
15. jan 2010

maslo nedavaj, radsej kvapni olivovy olej... mnozstvo- tych 125g na druhy den zjedla, ale nemusi, moze aj len polovicu zo zaciatku, alebo aj menej. Najprv si musi zvyknut na novu chut 😉

emanka
15. jan 2010

akože do koľko gramov? normálne jej urob mrkvu a daj jesť, možno zje 2 lyžičky a možno 20, na druhý deň daj také isté množstvo, možno zje 3 lyžičky, možno 30. Nemusíš robiť veľa, ona toho nezje veľa, aj keď aj naša lea zjedla na prvý krát pol pohárika a na druhý celý...a áno aj oliv. olej...ale ja väčšinou kupujem a tam sa nemusí, tam už je...

klara_klara
autor
15. jan 2010

takze ako ? zajtra dam 1-2 lyzicky pozajtra kolko?

klara_klara
autor
15. jan 2010

emanka jej nemozem dat bo mam jeho 😀 😀 😀

spevacka
15. jan 2010

radšej olivový olej si myslím
emanka, no výmesačník to je podľa mňa také, keď má bábo o mesiac viac , niečo ako narodeniny, ale sú to namesačniny 😀