Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ja poznám teletubies, moja neter na nich fičala pred siedmimi rokmi...ešte aj tričko potom nosila...a kde teraz bežia? som to nevidela sto rokov 😀
veronikapp, sa máš...
emanka 😀 no zase zásah vedľa, svokra je s Matúšom veeeľká kámoška, to ja nemusím svokra môjho a Matúš to nejako musel vycítiť, lebo ani on (Maťo) ho velmi nemusí 😖
klara...na teletabis sme s Tomášom jeden čas "frčali" tiež...dobrá haluz, ale deťom sa páči... 😀
baby ja idem...neviem aká bude noc..no ale ak to bude klasika, tak sa toho veľa nevyspím....a vy tu poriadne veľa toho popíšte, aby som sa celé dopoludnie nenudila, hej! 😀 😀 😀
spevi 😀 keď ja som myslela, že si urobila preklep, veď bavíme sa o svokrách a ty bum o svokrovi 😀
zuzi, dobrú!!!
emanka, ty musíš smiešne spievať, keď jej je rehotno 😀
zuzi, brú noc
emanka my sme to stiahli niekde z netu
spevi, veru smiešne a hlavne falošne 😲 nemôže byť každý taký talent ako ty!!!
jááj, klára dík 🙂
hihi, dík, ešte si ma nepočula 😉
baby zajtra davame prvykrat mrkvu...chcem sa spytat to sa dava cely tyzden...teda do dalsej soboty a potom dam zemiaky?
emanka, svokra je v pohode, tak som sa nemohla pripojiť..väčšinou nevesty len na svokry gundžujú, ja nemôžem
dakujem baby 🙂
co to je teletubies? No nic, odpoved si precitam hadam zajtra... Idem aj ja. Dobru noc 🙂
klara, ak nemáte nejaké predispozície na alergie, tak hovoria, že cca tri dni to isté stačí...veď by vás tak zapieklo, že len...
klara vy dnes mate vymesacnik! Blahozelaaaam 😀
mrkvicku staci tak 2-3 dni a ked nebude reakcia, co by nemala byt, pridaj zemiak 😉
klára, mrkvu mu dávaj 3 dni a na štvrtý deň daj mrkvu so zemiakom, o 3 dni mrkvu, zemiak, brokolicu...
klára, ak máš, daj sem link Veronike, nech vie, čo je teletubies...
no prave tomu nerozumiem mam taku prirucku od lekarky a tu je ze najskor mrkva 1-2 lyzicky a postupne zvysovat az do 150 g. Potom prejst na zemiaky...atd...nechapem...
no veronika hadala som kto si vsimne...mas dobry bod 😉 😉 😉 uz sme zasa starsi 😎 😎 😎
klara ano, zacnes 1-2 lyzicky 2-3 dni, pridas zemiak par lyziciek viac, zas 2-3 dni... uvidis, mozno ti, tak ako nam, zje maly na druhy den hned celu flasku!
nie, daj mu koľko zje...až o nejaké 2 týždne bude jesť plnú dávku, ale v nej už môže mať hocičo, teda, to čo môže, samozrejme 🙂
aj ja blahoželááám k výmesačníku!!!
A už mi niekto vysvetlí, že prečo sa tomu tak hovorí?
a do kolko gramov ste s tou mrkvou isli? davali ste do toho aj olivovy olej...lebo ja tu mam ze mam dat bud trosku olivoveho oleja alebo skutocneho masla
maslo nedavaj, radsej kvapni olivovy olej... mnozstvo- tych 125g na druhy den zjedla, ale nemusi, moze aj len polovicu zo zaciatku, alebo aj menej. Najprv si musi zvyknut na novu chut 😉
akože do koľko gramov? normálne jej urob mrkvu a daj jesť, možno zje 2 lyžičky a možno 20, na druhý deň daj také isté množstvo, možno zje 3 lyžičky, možno 30. Nemusíš robiť veľa, ona toho nezje veľa, aj keď aj naša lea zjedla na prvý krát pol pohárika a na druhý celý...a áno aj oliv. olej...ale ja väčšinou kupujem a tam sa nemusí, tam už je...
takze ako ? zajtra dam 1-2 lyzicky pozajtra kolko?
emanka jej nemozem dat bo mam jeho 😀 😀 😀
radšej olivový olej si myslím
emanka, no výmesačník to je podľa mňa také, keď má bábo o mesiac viac , niečo ako narodeniny, ale sú to namesačniny 😀

to s tou uspávankou je aj u nás tak, malá sa začne rehotať a konečná 😀
Veronika super, tešíme sa, ono sa to možno ešte u Mišky urobí, či nie? A čo je s Laurou? Asi má pomýlený režim, alebo v noci dobre nespí, tak chodí večer skoro spať....