icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
16. jan 2010

no kde ste dnes všetky? ja som sa pustila do upratovania a prešvihla som čas do kočíka, tak sme ani nešli ☹ Hanka už si šúchala očká, tak som je len do spálne uložila, nech si schrupne svoju polhodku.
Ja pôjdem dnes trocha spievať, aby som nezabudla, tak podvečer tu nebudem, možno až potom 😎
dzio, ako ste?

veronikapp
16. jan 2010

ahojte 🙂 dzio- prajem skore uzdravenie 😉
ja sa dnes motam po byte, sem tam nieco upracem, sem tam nieco pocitam na nete, inak Laura je zla ako cert, ukricana... Ideme este na nakup do Tesca, ked uz su tam take zlavy 😀
spevi- nooo vodicak, ziadna vtipna skusenost, skor naopak 😒

zuzkaku
16. jan 2010

ahojte...
spevi..no ja z teba nemôžem....si podarená... 😀 😀 😀
my sme sa vrátili asi pred hodkou z vychádzky, bola tu sestra a práve odišla...tak som si dala pauzičku pri PC
ináč baby, nechcem zarieknúť, ale si predstavte už druhú noc šimi spal super...bol len 2-krát hore, normálne som sa vyspala...keby mu to tak aj ostalo... 😕

chcem sa vás opýtať, keď dávate deťom čajík aj ho zakaždým ohrievate? Môžem mu ho dať aj v takej "izbovej" teplote?

voskovka
16. jan 2010

ja mu ho neohrievam....ja sa nudim ako pes... ☹

spevacka
16. jan 2010

zuzi, no dík, len keby si ma včera večer bola videla aká som bola "podarená", keď som vyletele na MM nasr..á ako Pentagon 😀 on nechal Matúša samého v obývačke pozerať nejaký film, bolo už hádam aj 23 hod. a on si šiel ľahnúť do jeho postele a Maťo neumytý, bez dozoru...nechcelo sa mu čítať mu rozprávku, tak si to uľahčil...joj chlapi 😠 😠 😠

zuzkaku
16. jan 2010

no veru tí chlapi...ten môj má tiež občas takéto výpadky... 😝
a ty spevacka ako dávaš čajík Hanke?

emanka
16. jan 2010

spevi, no ty nadávaš na chlapa a ty si tu včera do noci vykecávala a vôôôôbec ťa nenapadlo, že či Maťo spí!!!
Zuzi, ja jej väčšinou zohrievam čajím, aspoň trošičku, ale niekedy jej ho dám aj neohriaty, ale určite nie moc studený 😉

Veronika, daj potom vedieť, aké veľké sú v Tescu zľavy a na čo všetko a čo všetko si nakúpila 😲

emanka
16. jan 2010

Baby, vy to tu dnes pekne flákate!!!!
zuzi, ty čo, cestuješ už k nám, na západ???

voskovka
16. jan 2010

ja tu som..ale monolog sa mi viesť nechce 😉

emanka
16. jan 2010

jeej, voskovka má novú fotku 🙂 🙂 🙂
aká si tam pekná, je vidieť, že chodíš kaderníčke 🙂
my ideme kúpať malú, takže ahooj 🙂

voskovka
16. jan 2010

emanka...dakujem.......🙂

zuzkaku
16. jan 2010

čaute, čaute, už som tu...

zuzkaku
16. jan 2010

jéééj voskovka, pekná fotka... 😉

voskovka
16. jan 2010

dik,zuzi...idem dať tie potvory spať,dnes su zlí....

alca85
16. jan 2010

ahojte.....ale sa to toho (ne)popísalo za celý deň......akosi tuším nieje čas....ja zas len na chvíľu, bo som akosi zabudla, že máme kúpať malú (zaoberali sme sa fotením po papaní kašičky), tak len teraz vyhrievame izbu....inak už máme peknú stolicu, tá kaša tuším pomohla.
Vodučák nemám, aj keď by sa zišiel. No nepotrebujem niekoho zraziť, stačí, že som bola zrazená ja.
Dzio aj my prajeme skoré uzdravenie

Klara gratulujeme k 6. mesiačikom....

Ak som zabudla reagovať na nejaký príspevok dajte vedieť.... 🙂

alca85
16. jan 2010

jaj a vieme dve nové slabiky ba a bu 🙂

alca85
16. jan 2010

jaj a voskovka - pekná fotka....aj ja som sa už objednala kaderníčke v pondelok 🙂

zuzkaku
16. jan 2010

alca...pekné fotky, malá je rozkošná, presne tak vyzerá Šimon po kŕmení 😀
čo to máš za super fľašu s lyžičkou? Je dobrá?

alca85
16. jan 2010

hej je super (tá flaška)

zuzkaku
16. jan 2010

ako ti spí malá v noci? Je to už lepšie?

alca85
16. jan 2010

túto noc to bolo o niečo horšie....ale vždy lepšie ako tu píšete....uvidíme dnes po kúpaní s penou pre dobrú noc, či to bolo v tom.... 🙂

zuzkaku
16. jan 2010

potom daj info...kúpim aj ja takú... 😀

alca85
16. jan 2010

tie ušká už máte vyliečené? či sa ešte doliečujú....

zuzkaku
16. jan 2010

myslím, že je to už ok...horúčky už nemá asi 3 dni a neplače už tak, je spokojný...aj výsledky z výteru dopadli ok, vraj tam nič nebolo...asi to bol len taký začínajúci zápal, chválabohu...
ozaj, ako manžel? Nevyslala si ho niekde na lyžovačku?

emanka
16. jan 2010

ahojte 🙂
alca, teba zrazilo auto? žiadne následky? psychické??? 😀

alca85
16. jan 2010

a zuzka inak sa teším s tebou, že Šimonko už lepšie spinkal, Aj vieš vďaka čomu?
Natálka je znova taká pokojnejšia, žeby jej tie zúbky prestali rásť?

zuzkaku
16. jan 2010

emanka, už ste vykúpaní? 🙂

emanka
16. jan 2010

hej, už sme, za chvíľu ideme spinkať...
ali, možno ju netrápili zúbky, keď už je pokojná...

zuzkaku
16. jan 2010

myslím si, že teraz, keď začal papkať tie príkrmy sa viac zasýti ako len z môjho mliečka...začalo mu to veľmi chutiť, on si teda poriadne naloží...myslím si, že preto aj v noci lepšie spí...no neviem naisto, boli to len 2 noci...môže sa to vrátiť do starých koľají, ale to by som nerada... 😖

alca85
16. jan 2010

emanka ja som nebola nikdy normálna, tak nemali byť aké následky.....ale auto (to čo ma zrazilo) vyzeralo horšie ako ja.... 😀
nie dnes sa lyžovačka ešte nekonala....ale mm sa dnes cíti o niečo lepšie....