Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
inak keď bola reč o kúpaní, tak Matúš keď bol malý, strašne sa bál vody, bolo utrpenie ho kúpať...a keď už sme ho dostali do vane, tak kričal "hototo,hototo"...to znamená hotovo...aKOžE Už ABY SOM SKONčILA 😀 Hanka miluje vodu
ja som včera,kupala oboch vo velkej vani...david bol zlaty-podaval malemu rybičky a hrali sa spolu...dnes som objednala to sedatko do vane,lebo som adamka musela držať...
myslíš to vedierko? lebo aj nás to už pomaly čaká, ledva sa mi zmestí do vaničky
nie sedačku,kde si da do nej nožičky ale je ponoreny vo vode
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?... taketo niečo..
no dnes to tu zakapalo, asi ponorková choroba,voski, dík za link tak ideme spať...brú noc 😔 😔 😔
dobre rano baby.Vela ste toho popisali,ani sa mi to vsetko citat nechcelo.Ja som bola od piatku u svokry a teraz idem nieco navarit a zas ideme ku nasim.Vcera som sa nemohla pridat,lebo ked je chlap doma,tak je na pc do no
ci,ale od zajtra ma poobednu,tak si dufam pokecame. Aby som sa trochu pridala-Voskovka supeer vlasi.A to som este nevidela taku sedacku na kupanie,to je paradna vec,pojdem pozriet do obchodu,kolko to moze stat.No idem pozrit nejaky rychly obed. ak mozno vecer a nepiste vela.A inak Prajem peknu nedelu.pa 🙂 😅
dobre ranko...stlu-dakujem....
ja som tu sedačku vydražila na aukciach za 10eur...nova stoji okolo 18eur....a novu som nechcvela..na tu chvilku...
No to snáď ani pravda nie je!!! Našu tému som našla až na druhej strane 😲
My máme dnes obed od svokry, takže pohoda...rozhodla som sa, že nejdem kaderníčke, lebo by som tam bola 2,5 hodiny a to sa mi nechce. A ešte som plánovala, že si nedám len melír, ale aj hnedú farbu pomedzi to, lebo už to mám moc premelírované a je to viac blond ako melír, a to by som tam bola aj 3,5 hodiny. No a potom by mi nevychádzalo cvičiť s malou, takže som sa rozhodla, že si kúpim hnedú farbu a sama si to zafarbím. No a potom pôjdem niekedy kaderníčke na melír a na strihanie 😉
Takže, keď sa dieťatko moje krásne zobudí, ideme do maxu kúpiť okrem tej farby aj kašu, jogurty a nejaký syr pre malú, začíname jesť niečo nové 🙂
Takže peknú nedeľu aj ja želám a snáď sa stretneme večer 🙂 🙂 🙂
no musí tu niekto udržiavať oheň 😀
emanka, chcem sa ťa opýtať, aké jogurty to kupuješ? Ja som si myslela, že mliečne výr.sa môžu až po 1 roku. Tak ako to je?
óóóch ja neštastny zemepan......dnes som dostala 1x mrchu.....óóóch ja neštastny zemepan.... 😔
alca, myslíš to čo ja? 😔
inak tuším sa zase schádzame ku koňovému (namiesto rodinnému) stolu
hej, krááááámy niééééééééééééé.................... 😢
voskovka a to ako prebiehajú tie dražby.....
wow ale to tu fičí.....ale čo sa čudujem veď je víkend..manželíkovia dávajú pozor, či nie? alebo ste všetci na návštevách?
ahojte no lili ma uz od poobedia iba 37.5 ale cele dni sa uplne zlosti az ruky stiska od hnevu normalne ju nepoznavam stale sa puci , dnes uz aj hnackuje teraz neviem ci je to od zubkou alebo reakcia na antibiotika,vcera ked vstala o pol 5 poobede tak mi zaspala o pol 1rano, no des kukam ze dnes moc nepisete ,vikend to drzi 😀 , babenky dakujeme za podporu,tak sa majte krasne
ahojky, baby...oslava dopadla super...deti už spia a ja som tu hodila fotky, aby ste ochutnali z našej torty 😉 bola sacherová...mňam-mňam
aaaale baby, kde ste? 😠
ahojte babky...tak prikrm sme nakoniec este nedali bo kasleme ☹
zuzi to si piekla ty...krasna torta 😎 😎 😎
zuzkaku dala by som si mnam
dzio, nie ste po ockovani ked mate take problemy ☹
baby torta bola nielen krásna ale aj fantastická, lepšiu som zatiaľ ešte nejedla...a nepiekla som ja, na to by som si netrúfla 😅
ahojte, dievčatá 🙂
spevi, pekné od teba, že tu aspoň niekto udržiava oheň 😀
kúpila som bielu activiu, tá sa môže dávať od uk. 8. mesiaca, to máme zajtra a kúpila som jej aj syr lučina, obyčajný smotanový...to už dietky môžu....a dr. mi vravela, že aj dobrá máma môžem dať, ale nekúpila som. Majú sa dávať také, čo majú krátku trvanlivosť, lebo tie, čo majú aj pol roka, tak tam sú pridané kadejaké svinstvá...
Zuzi, super, že to dopadlo dobre, dúfam, že svokra moc nerýpala 😝
Klára a máte iba kašel?
ahoj emi...🙂
ahojte, pozdravujem vsetky, chorym detickam prajem rychle uzdravenie 🙂
zuzka torta kraaaasna 😀
ahoj veronika, no kde sa túlaš?? ste choručkí?
baby, dnes je 17-teho alebo 16-teho?
ježiiiš, ten kôň je zas pomalý, jeb.e ma z neho 😠 😠 😠
ozaj, už som krásna hnedovláska 😀 😲
17. emanka a s tými vlasmi si to dobre poriešila...aj sestra si takto dáva melír... 😉

hi hi.... 😀