icon

Mamičky nad 30 II

iwusska
9. apr 2009

Tak pokračujeme......

aadula
29. apr 2009

cica ahoj, pekné ste kúpili 🙂

zuzadlo
29. apr 2009

akosi blbol konik a doma furt makam 🙂 ,triedim male veci a upratujem kompletne skrine,taky riadny poriadok v celom byte 🙂

aadula
29. apr 2009

cicuš tak Davidka pochválila..ale tá chvála aj tebe patrí 😉

cica13
29. apr 2009

Zuzi diky.......MM pozeral kratase deckam...prve schmatol tieto a ja nezavisle od neho som doniesla tu siltovku...tak sme sa zhodli vo farbe.... 🙂

emily333
29. apr 2009

zuzi mozes prist aj mne upratovat v skrini ja som z toho choraa 😀

cica13
29. apr 2009

Adulik ahoj...ano pochvalila....dokonca v hrubej motorike je sikovnejs ako mala ona vo svojich tabulkach pri tychto detoch.... 🙂 🙂 🙂

zuzadlo
29. apr 2009

emily,uz som to potrebovala a treba miesto aj v polickach,tak kompletne vyhadzujem bez pardonu haraburdy 🙂 aspon sa to trosku vyprazdni,kludne pridem ale az upracem svoje 🙂

emily333
29. apr 2009

jej tesim sa 😀 😀

cica13
29. apr 2009

Zuzi aj mne mozes dojst pretriedit...mam plno malych bodyniek po Davidovi a neviem co s tym.....

Emily...uz by si mohla zostat tehula...aspon by som to mala komu poslat... 🙂

zuzadlo
29. apr 2009

cicus,ja mam vsade v kazdej sskrini a aj posteli nejake detske veci,cakam ze uz konecne bude mat bratricek nieco zarobene 🙂 ,aby som mu mohla dat

aadula
29. apr 2009

cicuš, veď podľa toho ako hovoríš..určite je šikovnejší od mnohých detí čo DS ani nemajú, môžeš byť na neho právom hrdá 😵

aadula
29. apr 2009

zuzi, tak kopec vecí som takto odkladala ja po dcére a teraz to rozdávam, vyhadzujem a pod. ... po nás ..teda po Paťke ...v rodine boli deti až po 10r 😝 ..tak po malom sa snažím viac menej likvidovať všetko

emily333
29. apr 2009

cicus tesim sa z cmicika s tebou ja mam krsniatko ale mne sa vidi tak spomaleny ale dufam ze z toho vyrastie 😉 ma mam veci este po jankovi som to lutovala vyhodit ze mozno sa zide 😉

zuzadlo
29. apr 2009

adulik, mne je to ale luto takto niekomu dat,lebo su to veci povacsine len raz nosene a dovezene so svajciarska,ale teraz potrebujem zase detom pokupit,lebo mi vyrastaju so vsetkeho a zase ukladat tie co su male,o chvilku si kupim byt na detske veci 😀

zuzadlo
29. apr 2009

tak emily,sups nieco rychlo zamiesit 🙂

cica13
29. apr 2009

Emily dakujem....a cakam uz len na to, kedy najdem v tvojom pase termin porodu.... 🙂 🙂 🙂
Neviem, ci sa ti oplati po Jankovi odkladat...on je od Filipa o dost starsi....ja ked vytahujem veci po Filipovi...tak na niektorych sa sulam a to je 8 rocny rozdiel.....ale zasa na chalupu a na doma sa znosia... 😉

Zuzi...co to nehodis na MMB?

emily333
29. apr 2009

zuzi moiesime miesime a aj kysnem ale inde ako mam 😀

zuzadlo
29. apr 2009

cicus,je mi to luto tam hodit,ved este uvidim,ja len upenlivo cakam od bratricka spravicku , ze su tehotni 🙂 🙂

zuzadlo
29. apr 2009

emily 😀 ,tak to treba na tom spravnom mieste 🙂

cica13
29. apr 2009

Zuzi..tak to nabal bratovi a hned sa ti uvolni...nech si to on skladuje.... 🙂

aadula
29. apr 2009

akurát sa mi Samino zobudil a s takým plačom..to cez deň nezvykol, ledva som ho utíšila, ale už je dobre

iwusska
autor
29. apr 2009

zuzik no nazdaaaar, som ťa dlho nevidela ty tuláčka 😀
cicuš teším sa s tebou z nášho cmučika, veď ti to furt hovorím že je výnimočný 😉
emily ahoj 😉

cica13
29. apr 2009

Iwusiiik ahoj moja....uz som chcela pisat, ze kde si..... 🙂

zuzadlo
29. apr 2009

cicus,dobryyyyyyyyyyy napad 🙂

adulik,asi sa mu nieco zle snivalo,

aadula
29. apr 2009

zuzi, normálne mu slzy tiekli tak plakal ☹

emily333
29. apr 2009

iwus ahoj idem dat aspon veci nejake na kopu aspon niceco urobim dnes a od zajtra tu nebudem ☹

zuzadlo
29. apr 2009

iwusik ahoj,blbol konik a makam stale na niecom doma 😒

cica13
29. apr 2009

Adulik...davaj bacha...ty si kusok od Nitry... http://www.topky.sk/cl/10/451267/Slovensko-ma-d...

Zuzi...esteze ma mas.... 😀 😀 😀 😀

Emily...preco tu nebudes?

aadula
29. apr 2009

emily, tak ty ideš výletovať 😀 ty sa máááš

zuzadlo
29. apr 2009

adulik,aj nasm sa to stalo,ked boli mali a teraz prednedavnom lenke,tak zpustila, akoby ju rezali,ale nepamatala sa na sen