icon

Mamičky nad 30 II

iwusska
9. apr 2009

Tak pokračujeme......

aadula
29. apr 2009

tak keď raz dorazíte do LV, tak vás pozvem na brindzáky...máme tu takú kolibu na Margite / to je také kúpalisko/ 🙂

cica13
29. apr 2009

Aduli...aj ja by som prijala a nie len 2l...ale aj 5 litrov.... 😀 😀 😀

iwusska
autor
29. apr 2009

cicuš nie až toľko lebo som ju držala len týždeň, ale výsledky nejaké sú 😀
a už prestaňte ešte aj o haluškách, budete ma mať na svedomí 😠 😀

aadula
29. apr 2009

sa lúčim ...paťa tu už stojí..."hrozne dôležité" kamoška jej volala novinky zo školy..že má ísť na pokec 😝 😝 dnes nebola v škole.... tak zatiaľ papa

cica13
29. apr 2009

Aduli.......tak ty ju takto pustas na pokec....bohvie s akymi chlapciskami tam pise.... 😀 😀 😀 😀

Ivusik...mate tam niekde aj nejaku dobru kolibu na bryndzaky?

iwusska
autor
29. apr 2009

cicušik máme 😀
ale najlepšie bryndzáky budeš mať aj tak u mňa 😀

cica13
29. apr 2009

No tak to sa tesujem..... 🙂 🙂 🙂 🙂

Cmucik je uz vyspaty, uz vyhadzuje dudusky z postielky....a kyva mi... 😀 😀 😀 😀

iwusska
autor
29. apr 2009

ja vás opúšťam, idem vyberať kamienky na skalku, dúfam že zoženiem 😉 papa zatiaľ

cica13
29. apr 2009

Papa Ivusik...idem aj ja cmucika prebalit...lebo hroooooozne smrdiiiiiii a idem ho nakrmit....
Papa zatial 😉

netmona
29. apr 2009

ahojte,,,no ja len kuk,,bo bobak už kričí z postielky 😀 😀 😀

emily333
29. apr 2009

no ja vsetko robim len nebalim uz som si aj altanok umyla aj chlebi peciem 😉 dam si kavu a idem na to 😉

netmona
29. apr 2009

jaj,,emily,,ta ty šikovna,,,aj ja pečiem chleba 😉 ,,,a čo také ideš robiť,,,? mate žúr? 😀

emily333
29. apr 2009

kazdy tyzden sa neda zurovat 😀

netmona
29. apr 2009

ja som na M dovolenke ta žurujem furt 😀

netmona
29. apr 2009

ja zas u zubára,,no neviem do kedy tam budem chodiť ale, ešte že, mám MM lebo môj príjem je enormný 😠

emily333
29. apr 2009

no ja zas nemam prijem ziadny 😠 a zubara by mi tiez trebalo navstivit ale kym ma neboli nejdem 😉

emily333
29. apr 2009

uz som zbalena no vyzera to tak ako keby sme isli na tri tyzne 😀 😀

marcela79
29. apr 2009

Ahojte ženičky, ja som sa tu zas nemohla dostať... 😠 Stáva sa to i vám? Ááááá........ kto tu ide žúrovať? 😉

hasleerka
29. apr 2009

ahojte moje zlaté, ja vás len kuk pozdravím a prchám robiť

marcela, ja sa sem v poslednej dobe vôbec akosi nemôžem dostať ☹

emily333
29. apr 2009

ahojte koceny my sme boli v palacinkarni 😉 asi castejsie nebudem varit 😀 no ale zacinam byt asi prechladnuta ☹

marcela79
29. apr 2009

Jééé Emily, a aké si si dala palacinky? U nás robia výborné kráľovské palacinky, chodievala som na ne s kolegyňami... 😉

emily333
29. apr 2009

mali sme z nivou a tie kralovske su ake? 😉

emily333
29. apr 2009

babenky ja sa lucim idem do hajan rano o 3.30mam budicek 😉 ak sa bude dat tak tu nakuknem pa pa

netmona
29. apr 2009

emily,,tak to teda treba spať,,ked skoro vstávaš,,,no palacinky 😉,,rada ich robím ale nepapam,,

netmona
29. apr 2009

vidím že,,budete neskôr písať,,každý dounavený je 🙂 asi

netmona
29. apr 2009

kuknite si na youtube,,,tú anglicko hľadá superstár,,Susana Boyle,,,no krásne spieva,,,prajem jej 😵

aadula
29. apr 2009

tu to nejak viazne 🙂

tak ja som konečne Paťku dobalila..zajtra odchádza do Bystrice na celoslov. súťaž v spievaní 😝 a medzi tým malý nevedel zaspať...hádzam mi tu drevné kocky hore dole po pobyte..už som po ňom musela kričať..potom zaspal vlastne až na mne...dá si hlavu tak, aby počul moje srdce a tak zaspí 😵

aadula
29. apr 2009

cicuš ..ja ju kontrolujem...nemôže s hoci kým písať..vždy jej hrôzostrašné scenáre opisujem čo by sa jej mohlo stať 😅 ...väčšinou so spolužiačkami tam klábosnicu...chápeš to?! v škole...vonku a večer tu 😝 o čom sa toľko môžu baviť 😕

aadula
29. apr 2009

ach streda...manželské povinnosti vás zavolali..a ten moj stále u našich bratov čechov 😀

renka9
29. apr 2009

baby kde ste vsetky??? 😨 co sa na mna hnevate 😅