Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
jaj ,,dievčeata,,ja len, kuk čo a ako,,,no vidím že ste potiahli na 16,,,ešte že večer máme čas,hoci s 😝 ale písať budem................. 😉
tak ja som si sem doniesla slnečnicové semiačka a trošku vegetím...som sama na chvíľku domka, tak si to užívam...ešte urobím šalát a dnes končím s robotou 😝
ahoj na len na skok, že čo ste popísali ...
renka, chlap vydržal, ale ráno si bežal kúpiť kus salámy, mama uvarila udené, tak si hned kus odvalil a už je spokojný
dieťa sa mi vrátilo dnes ráno o 9, ale už by tam išla zase spať ... dnes sme zase mi zobrali tú jej kámošku na kolotoče ... a Miška by najradšej išla hned na ten najväčší
Ahojte.
Luky ma na chvíľu pustil. Pradaže, že ma to potom bude stáť aspn 10-20 min.upratovania... 🙄
Ja sa priznám, ja som nevydržala jesť iba 3 x. Aj som si dala kávu bez cukru, ale poobede už som bola taká hladná na sledké, že som musela aspon trošku 😖
tak mne zase nepadla, ja ešte len začínam ... deti idem dať spať a ja idem upiecť koláč a konečne umyť dlážku ... tak papa a pekný večer
ja budem musieť ísť o chvíľku do sprchy..lebo som tak dolámaná, nech sa trošku preberiem..a vlasy umyť a určite kým zdúchnem..sa sem usadí MM 😅
ahojte hviezdy 🙂 ,porobene, unavena ako kon,boli ma cely clovek,ale uz som si v klude dala kavu a cigu 🙂
emily: tak to si viem predstavit 😉 ,ja som obcas zavitam na jedno forum o navigacii a to je horsie ako zenske 😀 to chlapske kecanie

Dievky, čo nemáte čo robiť?
Včera založená tém a dnes 16 ta strana 😉 😵