Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
no hviezdičky idem sprchen a potom haji...dobrú nôcku 😔 ...andy nezabudni ťuťu-muťu 😀 😀 😀
bodka 😀 😀
my sme si spravili pekné ránko 😀 ........že by aj večer? to by som ho moc rozmaznala a Nika ešte nespí 😠 spala doobeda do 11. tak teraz čumakuje lets dance
cica, tak kravička sa mu páčila? my máme takú leporelo knižku..a tam malé teliatko robí cucky mucky...kravičke veľkej mamičke... 😀 ukážem davidkovi ked prídete
andrejka ty romantička 😉
Andy dobru....a nie ze to prezeniete s tutu-mutu.... 😀 😀 😀
Aduli....my prideme do Levic? 😀 😀 😀
cicuš jasné, že prídete 😉 v októbri je veľký Levický jarmok..klobásky, hurky, kolotoče..burčiačik 😀
a môže prísť kto chce..rozložíme doma madrace ..deky a bude veselo 😀
dobru noc dievčence 🙂
tatolu dík za info ... babulky, prosím vás, dajte vedieť ako ste na tom s digi kamerami, ako robíte dvd ... včera som sa sem už nedostala ... Miška sa tvárila že sa napila tekutého prachu, tak som bola nervozna 😒 , zle mi z toho bolo ... našťastie vyzerá, že asi len olizla alebo len ovonala,lebo sa v noci nič neudialo
lilu gatuše sú pekné, rozmýšľam že Miške tiež niečo podobné kúpim
ahojte, dobré ránko 🙂 detičkám krásne MDD želám 😵
hašlerka neviem čo je tekutý prach..., ale asi niečo zlé...deti vedia vyplašiť 😕
emily ahoj
zuzu aj tebe krásny deň
u nás je pod mrakom a na štadione mal byť program ku dňu detí..tak neviem neviem či tam niečo je 😒
babenky u nas je zas cirkevny sviatok takze nozicky na stol k tomu kavicka a kto fajci moze si dat aj cigaretku a ditickam lentilky rozhadzat po zemi aby ste mali klud 😀
emily zas je sviatok? tak moj otec by bol zlý katolík...lebo on robí od nevidím do nevidím... 😝
ja musím obliecť malého a ísť s ním von...on v kuse reve..som z neho na nervy hmm hmm hmmm toto robí...a mm je po 24 ke...pána beka 😠
Ahojte......my mame od slniecka veeeelmi daleko.... ☹
Vsetkym nasim kinderkam prajem krasne MDD.... 😵 😵 😵 😵
Aduli...tekyty prach je tekuty prasok na pranie...teda aspon si myslim.....ze to myslela Hasli.... 😀 😀 😀
emily to bolo super 😀 😀 😀 ... vy tam furt máte dajaký sviatok ... ja už mám kávičku za sebou
adulka, prach na pranie, len tekutý , aj používam woolite ... a to sme ju už našli aj pri aviváži, vtedy som volala aj na toxikologický ústav,
emily, to je fakt za štyroch chalanov
chcem vám poslať kúsok maduáru len neviem ako, nahrala som v sobotu na MDD ... idem to skúsiť ... no smola nejde to

lilu dobruu 😔