Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
no nebolo to až také hrozné, celkom upratujú ... zuzi ty máš zlaté detičky, že už sú v posteli
babenky vybehla som von na chvilu a asi janco mi du daco zas napisal idem ho poriesit 😠 😠
ja iba kuk a idem.
Deti sú v posteliach, Luky už drichme a dvojky keď vidia PC, tak nezaspia.
Takže papa
ja som bola teraz večer s kamoškou trošku pokvákať ...dali sme si mojito ...ale sedeli sme vonku a neskôr už potom pofukovalo..normálne som premrznutá
ja som tu len pisem o sejkspirovi jankovi do skloly ako vzorna mamina a este to musim vytlacit 😠
baby vy ste šikovné 😀 u nás je tak, že Paťka si ešte ako tak sloh napíše..ja jej ho len upraviť zvyknem...a také prezentácie a kraviny to si sama robí z netu ...ju to hrozne baví
Ja som bola na slohy antitalent, mne to vzdy tatko pisal... 😀 😀 😀 😀
Aduli, ved sme dohodnute, ze Patka bude Filipovi pisat.... 😉
cica myslím, že by napísala...len musíš povedať skôr...veď aj teraz si jej prezentáciu učiteľka vypýtala nech jej prepajcne z mp3, tak sa jej páčila 😉
adulka u nás si Veronika tiež robí sama, to som písala Dominovi. A na počítači si robia prezentácie sami, ja by som to ani tak dobre asi ani nevedela. Niku to hrozne baví a na powerpointe vie vyčarovať naozaj super veci. 🙂
aj mne tatino pisal slohy 😀 no este mame jednu dilemu do utorka ma nejaky projekt urobit z dejepisu a napalit na cd a aby tam este aj hudba bola no ta co som hekerka sak ja to este novladam 😠

Ivuš, už ...... Veď i to treba... 😉