icon

Mamičky nad 30 II

iwusska
9. apr 2009

Tak pokračujeme......

renka9
18. apr 2009

u nas vysavala Kristinka, aj ked to ofrflala, ale musi...nazen Patku...
ja som hodila havinkovi kolacik od sibacky, myslim ze nebol uz jedly 😀 , asi pol plechu 😒
no idem na tie palaciny....

aadula
18. apr 2009

dnes sa Paťa učí, píšu z AJ 3/4 ročku, ma štve..lebo podľa mňa kopec vecí nevie ..ja jej poradiť neviem, preto jej platíme doučko..a v stredu povedala, že nepôjde lebo, že sa nič nové neučili a teraz neviem kto jej na tú písomku vysvetlí 😠 😠 a celkovo ma dnes každý vytáča ...sa malý zobudí a pôjdem sa prejsť nech to zo mňa vyprchá

aadula
18. apr 2009

renka a narob veľa palaciniek..dobehnem ...mne stačí lekvárová 😀

renka9
18. apr 2009

este ze mas nas na konovi, my ta nevytocime 😀 , dufam.... 😀
ja som hned rano nakricala na obidve, hadali sa , neustipcive obidve, a ja nato nemam hned rano nervy pocuvat to.... tak som ich vyhnala na dvor,tam mozu po sebe hucat a klbcit sa kolko chcu 😠

renka9
18. apr 2009

http://www.lacnetopanky.sk/index.php?main_page=...
ja rozmyslam nad niecim takymto, tuzim po drevakoch, ale neviem sa rozhodnut...

emily333
18. apr 2009

zas su v mode take drevaky podobne som mala ked som mala 7r 😉 jezis to uz tak davno 😀

renka9
18. apr 2009
lilu18
18. apr 2009

ahojte,len na skok kym mala spi...ja si prosim tvarohovu palacinku s hrozienkami a cokoladovou polevou 😀

reni mne sa tie biele pacia-su sik 🙂

renka9
18. apr 2009

lilu, chytaj palacinky, ale tvaroh ani hrozienka nemam

lilu18
18. apr 2009

dobre tak mi staci vajecny konak 😀

ktore topky si si vybrala?ci oboje beries?

renka9
18. apr 2009

uvidim, este pokukam, ja som tuzila po tych celych, su take sportovejsie, biele su pekneee, neviem,. Mam vyhliadnute aj v Quelle, ale tieto su o dost lacnejsie...

lilu18
18. apr 2009

jasne ty vies k comu ich budes nosit a kam 🙂

renka9
18. apr 2009

no ved, zisli by sa obidvoje 😀

lilu18
18. apr 2009

tak ber oboje 😀 a som pozerala ze tie prve su aj v zelenej 😀 aj orandzovej....

no idem si schrupnut a ked sa mala zobudi napapa ideme zaplnit chladnicku 😀

aadula
18. apr 2009

renka ja mám podobné ako tie biele si sem ťukla..len nemám vyrezávané a mám na nich kvietky prišité..už ich budem nosiť tretiu sezónu, ale super sa v nich chodí 🙂

lilu môžeš aj našu naplniť 🙂 😀

my sme sa teraz naobedovali a ideme trošku von, huráá

renka9
18. apr 2009

adul, ako sa v nich chodi? nebolia ta slapy?

emily333
18. apr 2009

aj jauz mam polievku navarenu lebo z gulasu uz nic nostalo ☹ uz len stehna ugrilujem a ktomu zemiaky mi janko ocistii 😉

marcela79
18. apr 2009

Ahojte, ja som dnes urobila šišky a vločkovú polievku. Boli sme s malým von, a konečne zaspal. Renka, tie bielé sú krásne 😉

cica13
18. apr 2009

ahojteee!
Prave som uspala krpca, ujko nam orie humno, muz zalozil ohen, ideme palit stare dosky, nech to ubuda.
Reni, ja som tiez tu stranku s drevakmi pozerala a tiez rozmyslam, ze nejake objednam...

No idem makat, kym David spi, vecer nakuknem. Papa

marcela79
18. apr 2009

Tak - práci česť cica 😉 😀

emily333
18. apr 2009

pekne vy pacujete a ja som si zdriemla leb vecer ideme blahozelat svagrovi k meninkam ta zas budeme ponocovat 😉

marcela79
18. apr 2009

Emily, ponocovať ako ponocovať, ale aj popíjať, však? A koňa berieš so sebou? 😀

emily333
18. apr 2009

joj rada by som ale este nemaju net no laptop si dnes kupili tak je to na dobrej ceste 😉

marcela79
18. apr 2009

Tak aspoň, že je to na dobrej ceste 🙂 Ako je u vás, ešte svieti slniečko?

tatolu
18. apr 2009

hlaám vás a pre oči nevidím a vy na 1.strane 😀 😀 😀

aadula
18. apr 2009

reni, som si pozrela moje ..ja ich mám s plným opatkom.., ale je to aj tak niečo podobné...a mne sa v nich veľmi dobre chodí, len vždy na začiatku sezóny mi zoderú kožu z hora nohy 😀 , ale to máš ako so žabkami...potom je už dobre

aadula
18. apr 2009

cicuš pozor aby si niečo nepodpálila...lebo potom môžeš kričať, že aj tak som chcela byť požiarnik 😀

renka9
18. apr 2009

kde steeee? 😨

aadula
18. apr 2009

akurát som šla napísať či ste všetky pospinkali 😀

renka9
18. apr 2009

my sme dnes obehli, tesco, baumax, decodom...v tescu som Kris kupila botasky /okrem ineho/, v baumaxe som chcela zaluzie drevenne do kuchynky, no nejak sa mi tam nepozdavali.
Angelika sa nahanala s tatinom, smykla sa na strku a kamienok sa jej zaryl do rucicky 😒 ☹ bolo to pri aute, tak sme jej to hned osetrili, chuda, teraz si sama lahla do postele. To sa u nej nestava, aby sama isla spat ☹