Mamičky nad 30 II
Tak pokračujeme......
iwuss,,,ja si idem len dať, lebo paralena paralen, ide ma poraziť od včera asi fakt dačo lezie po 🙂 mne
Ja sa snažím pri kojení uspať malého, ale vrieska mi tu o dušu 😀. Jeho najnovším trendom je všetko hádzať do WC 😀 Netmona, tak sa polieč, tak a daj si Ivuš H2O, pitný režím musí byť 😉
marcelka ty máš tiež Mišenku 😉 aj ja som chcela Adamka alebo Miška a máme Mišku 😀
adulik ahooooj 🤐
netmona zhoď toho čo na teba leze ešte ťa udlávi 😀 😀 😀
iwuška ja zas obedujem...bez H2O, ale aj to príde..zapekaný karfiol so zemiačikmi varenými 😀
my zas keby bol chlapec prvý ..bol by martin ..keď sme krstili Paťku...tak sme tam boli štyria...dvoch Martinou krstili, jednu Martinku a našu Paťu 😀
Aadula, ty máš tiež väčší vekový rozdiel detí, ako to prežívate? 🙂 Iwusska, a nie len to máme spoločné, zdá sa mi, že i ty si zdravotná sestra, však?
marcelka aj ty si? 😀
adulik aj my sme mali mať Martina ako druhorodeného 😀 a karfiolik ale varený mám zajtra na obed 😀
babenky u nas sa veci asi vyparuju 😠 mala som balicek zuvaciek a ostal mi len obal 😠 😠 😠 😠 no janko vravel ze on mal uz iba otvoreny balicek tak ja neviem je to premna zahada
marcelka, asi by som prijala keby boli už obaja veľký, ale zas má to aj svoje výhody..Paťk mi s malým aj pomôže a veľmi sa ľúbia...len to je najhoršie, že som sa poriadne už rok a pol nevyspala..a predsa...človeku roky idú..nevravým, že som stará, ale asi ten spánok mi chýba viac ako v 20ke 😅
iwuška tak to maš celkom dobre...varený karfiol je chutný 🙂
ako je s dietkou? kolko mas dole ivusik?,posli aj mne,ja potrebujem dat len 5 kil dole
adulik, teraz som len take zamracene strasidlo 🙂 , uz asi dva tyzdne ma dennodenne niekto riadne nastve a potom zase behacky s detmi, tak iminolog ich vyradil do konca skolskeho roka so skloky a nasadil im trojmesacnu liecbu imunorom ☹
zuzi ešte nevidno výsledky lebo to držím len druhý deň 😀 ale cítim sa super 😉 chúdence malé ☹
iwusik, tak mi posli dietku 😉
no co uz narobim, nic sa neda robit,tak pojdu hned do skoly
Zuzik, to ti nezávidím, poznám to... 😠 I u nás behajú po byte škriatkovia, a koľko 😠 😠 . Iwusska, i ja som sestra, a teraz študujem sociálnu prácu 😨 Aadula, u nás to vyzerá ako v kocúrkove. dievčatá idú do puberty a malý pri nich vrieska 😀 😅 Jak u Hujerových 😀 😀
zuzi IP 😉
marcelka tak na tú pubertu sa veľmi teším, ja ich mám s ročným rozdielom 😲 😀
zuzi 😒 fu tak to máš veselo ja dúfam, že keď som tohoto môjho chlapa kojila 15 m. tak bude mať imunitu dobrú 😝
už sa aj zobudil tak sa napapáme a ideme von
iwuska a ty pekne kopkaj poobede aby si to tam mala pekné keď sa raz dovalíme kuknúť k vám 😀

marcelka, netmona ahojte 😉
kávička dopitá, teraz pijem H2O 😀