icon

Manžel počuje divné zvuky

tomili
14. feb 2018

Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť, čo sa deje v dome v ktorom žijeme asi 17rokov.
Manžel už asi tri mesiace počuje tlmený zvuk vyhrávania na gitare vždy v čase okolo 21:30h len v obývačke, počuje melódiu, ktorú vymyslel syn a tú melódiu si syn vybrnkáva vo svojej izbe počas dňa. Zozačiatku manžel vybehol do detskej za synom, či nehrá o takom čase na gitare, prípadne príde za mnou do spálne, či počujem zvuk gitary. Nepočula som ju v spálni a chlapec nikdy o takom čase nehrá na gitare. Prípadne už spí v tom čase.
Až do včerajšieho dňa, kedy som sa pozabudla na čas a ostala som s manželom v obývačke. Bola zapnutá TV a obaja sme niečo hľadali na mobile. Vtedy som začula tlmené vybrnkávanie na gitare, ktoré vychádzalo za obývacou stenou(obvodový múr), pozrela som sa na hodiny, ktoré ukazovali čas 21:31h, ostala som ako obarená, manžel vypol zvuk v TV a obaja sme počuli tú melódiu. Trvalo to cca 30 sekúnd.
Neschopná slova a zimomriavky na celom tele. Vybehli sme sa synom, ktorý spokojne spal.
V noci som zaspala o 3.hod nadránom - s podozreniami, obavami........
Viete mi prosím poradiť kontakt na niekoho, aby som sa dozvedela o čo ide?
Ďakujem.

amyqce
14. feb 2018

@tomili ahoj moze to byt nejaky zabudnuty budik. u nas sa tiez diali istu dobu cudne veci, behanie, kroky, detsky smiech, to co starsia dcera robievala ked nechcela spat, chodila za nami do obyvacky. este mesiac sme to poculi, aj sme s muzom vybehli ze ju naplasime a tam nikto, dvere do izby zatvorene, ona spokojne spala v posteli. po mesiaci to prestalo. este nam padali zo stola pomarance, jablka, cinkala lyzica o tanier, bol vzdy pri mne muz, neviem mala som strach ako ty. keby chceli nieco zle uz davno to urobia, mne poradili aby sme domov chodili a vzdy nahlas pozdravili ale posielali ich prec. koho ich neviem, duchov 😃

2zuzanka2
14. feb 2018

@amyqce moja svokra vždy vraví mŕtvych sa netreba báť to živí sú tí čo ublížia 🤔 😁

nika_17
14. feb 2018

@2zuzanka2 presne to hovorieval moj dedko ..

ankare
14. feb 2018

@nice202 pošlu Ti pozvanku

livka_
14. feb 2018

Ved v hlave si to utriedte a povedzte si ze hladate realny povod zvuku a nie hned duchov a vybavene -)) ked my sme sa prestahovali..napr u nas o poschodie vyssie som myslela ze sprvoti byva dostihovy kon ktory chuuuda trpi v 3izbovom byte. Prisaham ze by som na to vsadila nasporene synove prachy. Cuduj sa svete, 8rocne dieta ten hluk vydava. Mozno to ani gitara nebude. Nam sa zvykne este ozyvat meteostanica. Kazdopadne v baraku je taky hurhaj neustale ze nejaky duch a gitarou by si u nas neskrtol -)))

nice202
14. feb 2018

@ankare ďakujem, čakám

zabka124
14. feb 2018

@livka_ Nejakú duch s gitarou :D :D :D

Tiež si myslím, že vysvetlenie bude úplne prirodzené. Podvedomie si rado veci prikrášli.

denisamarek
14. feb 2018

Nepočul tu melódiu vaš syn a preto si ju hral? Resp.odkial mal modiu ktorú hral. Nebola prvá melódia a potom hra na gitare?

lulia
14. feb 2018

aj ja pocujem hlasy vzdy okolo 2 nad ranom sa zobudim a pocujem z povaly hlasy ako sa rozprava zena s muzom :(tiez nechapem nikto iny to nepocuje iba ja ..dom sme kupili pred 3 rokmi..a toto sa mi stava uz cca uz rok ...

tomili
autor
14. feb 2018

@jankalukasova velmi sa Ti chcem podakovat. Zahada vyriesena.Minuly rok chlapec pouzival stary mobil, kym mal novy v oprave. Stare mobily mame v obyvacej stene v supliku. Hned ako som prisla domov, som sa ho opytala ci si niekedy nahral svoju melodiu do stareho mobilu, odpoved bola kladna. Nasli sme mobil, zapol ho, zistil ze je tam aktivny budik o 05.00hod. Casovo mu to nesedelo, ked pocujeme zvuk o 21.31h. Ked som sa blizsie pozrela na hodiny v mobile tak ukazovali casna cca 23:26h a, popritak tom bolo v skutocnosti 16.00h. Po prepocte hodin mi vyslo ze cas spustenia budika vychadza, na 21.30h. Tak mi odlahlo. 🙂 neverite ani ako....... Na nieco bolo dobre napisat prispevok, poradili ste mi a to je aj vyznam diskusie. Dakujem vsetkym, ktori ste odpisali. Konecne sa vyspim.... aj zimomriavky zmizli. 🙂. Dakujem este raz.

nika_17
14. feb 2018

@tomili 😁 ale si nam dala teda...

amyqce
14. feb 2018

@tomili veru hned ma to napadlo, kedze to bola rovnaka hodina 🙂
sladke sny zelam hehe

jankalukasova
14. feb 2018

@tomili he he.. za malo.. hlavne, ze uz je to ok 🙂

amyqce
14. feb 2018

@lulia inak presne toto mame. sice sme v panelaku kde pocut vsetko hlavne v noci, ked je take ticho, ale kedykolvek vstanem, od 22tej do rana ci je 1 2 3 4 5 rano, VKUSE pocujem nejake dve zeny sa rozpravat. a pritom tie zeny cez den su hore, funguju, muz ze je to televizor, ale nie je to televizor, program v telke znie inak. ale nonstop nezatvoria usta, rozumiet im nie je o com hovoria, ale mumlanie vkuse 😃 uz to trva aj pol roka
vy asi nemate susedov. fuu nezavidim 🙂 nejaky stary tranzistor na baterky :D

erickatt
14. feb 2018

@tomili nádhera 😂😂😂😂😂

ema234
14. feb 2018

@tomili paranormalny jav, nevsimajte si to 🙂 asi sa vasmu duchovi zapacila melodia, je to zvlastne, mne hravala hracka rano hned ako vsetci odisli z domu, ale toto je naozaj zaujimave 🙂

anonymka11
14. feb 2018

@tomili daj vedieť ako to dnes dopadlo

lusy1507
14. feb 2018

@monikamama ja nie som neveriacia a kym som sama nezazila ani som na duchov neverila... tiez sa veci diali v priblizne v rovnaku hodinu... krvi by si sa mi nedorezala. Isla som do kostola, zobrala svetenu vodu, nakvapkala do kazdeho rohu v byte a odvtedy bol klud...

krepes
14. feb 2018

A ja som tak dufala ze to bude nieco mysteriózne. No pre vas vdakabohu, ze to bolo to co to bolo 🙂

lorela
14. feb 2018

@tomili Je nutne do toho tahat dieta? Sadnete si do obyvky a teraz, synu, cuj ten zvuk, ktory nas tu s tatom mata. Zrejme umelec - umrlec alebo... Ak vy, rodicia, verite na duchov alebo paranormalne javy, tak si to nechajte pre seba...

lorela
14. feb 2018

@tomili Aaaha, ducharcina vyriesena, tak beriem spat.

janinka007
15. feb 2018

@anonymka11 ved si prečítaj vyššie, záhada je vyriešená

comedywoman
15. feb 2018

No riešite gitaru ale co tie hlasne kviliace zvuky co pocut po celom svete? Nikto nevie odkial to ide je toho plny youtube a uz 3x to bolo aj na slovensku. Moj muz, to pocul v noci v ba aj vela inych ludi... No chvalabohu som spala inak by ma zmrazilo od strachu az by som zosedivela. Hlavne ze v TV novinach hovorili ze to tepláreň coz je uplny blud ten zvuk bolo pocut aj v kanade USA ukrajine prosto vsade

ankare
15. feb 2018

@comedywoman môžem Ťa pozvať do skupiny Akty X? Tam sú zeny, ktoré veru majú na to vysvetlenie. 😐

celicka
15. feb 2018

@ankare aj ja si prosím pozvánku 😉

anonymka11
15. feb 2018

@ankare môžeš aj mňa pridať prosím ta

dasenka1203
15. feb 2018

@comedywoman aj ja poprosim pozvanku, dakujem

dasenka1203
15. feb 2018

@comedywoman jeemine pardoon teraz pozeram ze omylom som dala iny nick, prepac :D
mila @ankare prosim si pozvanku 🙂

morigan555
15. feb 2018

@ankare aj ja si prosím pozvánku, ďakujem 😀

ariannazara
15. feb 2018

@ankare pridas aj mna?🙊