Manžel počuje divné zvuky
Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť, čo sa deje v dome v ktorom žijeme asi 17rokov.
Manžel už asi tri mesiace počuje tlmený zvuk vyhrávania na gitare vždy v čase okolo 21:30h len v obývačke, počuje melódiu, ktorú vymyslel syn a tú melódiu si syn vybrnkáva vo svojej izbe počas dňa. Zozačiatku manžel vybehol do detskej za synom, či nehrá o takom čase na gitare, prípadne príde za mnou do spálne, či počujem zvuk gitary. Nepočula som ju v spálni a chlapec nikdy o takom čase nehrá na gitare. Prípadne už spí v tom čase.
Až do včerajšieho dňa, kedy som sa pozabudla na čas a ostala som s manželom v obývačke. Bola zapnutá TV a obaja sme niečo hľadali na mobile. Vtedy som začula tlmené vybrnkávanie na gitare, ktoré vychádzalo za obývacou stenou(obvodový múr), pozrela som sa na hodiny, ktoré ukazovali čas 21:31h, ostala som ako obarená, manžel vypol zvuk v TV a obaja sme počuli tú melódiu. Trvalo to cca 30 sekúnd.
Neschopná slova a zimomriavky na celom tele. Vybehli sme sa synom, ktorý spokojne spal.
V noci som zaspala o 3.hod nadránom - s podozreniami, obavami........
Viete mi prosím poradiť kontakt na niekoho, aby som sa dozvedela o čo ide?
Ďakujem.
Ved v hlave si to utriedte a povedzte si ze hladate realny povod zvuku a nie hned duchov a vybavene -)) ked my sme sa prestahovali..napr u nas o poschodie vyssie som myslela ze sprvoti byva dostihovy kon ktory chuuuda trpi v 3izbovom byte. Prisaham ze by som na to vsadila nasporene synove prachy. Cuduj sa svete, 8rocne dieta ten hluk vydava. Mozno to ani gitara nebude. Nam sa zvykne este ozyvat meteostanica. Kazdopadne v baraku je taky hurhaj neustale ze nejaky duch a gitarou by si u nas neskrtol -)))
Nepočul tu melódiu vaš syn a preto si ju hral? Resp.odkial mal modiu ktorú hral. Nebola prvá melódia a potom hra na gitare?
aj ja pocujem hlasy vzdy okolo 2 nad ranom sa zobudim a pocujem z povaly hlasy ako sa rozprava zena s muzom :(tiez nechapem nikto iny to nepocuje iba ja ..dom sme kupili pred 3 rokmi..a toto sa mi stava uz cca uz rok ...
@jankalukasova velmi sa Ti chcem podakovat. Zahada vyriesena.Minuly rok chlapec pouzival stary mobil, kym mal novy v oprave. Stare mobily mame v obyvacej stene v supliku. Hned ako som prisla domov, som sa ho opytala ci si niekedy nahral svoju melodiu do stareho mobilu, odpoved bola kladna. Nasli sme mobil, zapol ho, zistil ze je tam aktivny budik o 05.00hod. Casovo mu to nesedelo, ked pocujeme zvuk o 21.31h. Ked som sa blizsie pozrela na hodiny v mobile tak ukazovali casna cca 23:26h a, popritak tom bolo v skutocnosti 16.00h. Po prepocte hodin mi vyslo ze cas spustenia budika vychadza, na 21.30h. Tak mi odlahlo. 🙂 neverite ani ako....... Na nieco bolo dobre napisat prispevok, poradili ste mi a to je aj vyznam diskusie. Dakujem vsetkym, ktori ste odpisali. Konecne sa vyspim.... aj zimomriavky zmizli. 🙂. Dakujem este raz.
@tomili he he.. za malo.. hlavne, ze uz je to ok 🙂
@lulia inak presne toto mame. sice sme v panelaku kde pocut vsetko hlavne v noci, ked je take ticho, ale kedykolvek vstanem, od 22tej do rana ci je 1 2 3 4 5 rano, VKUSE pocujem nejake dve zeny sa rozpravat. a pritom tie zeny cez den su hore, funguju, muz ze je to televizor, ale nie je to televizor, program v telke znie inak. ale nonstop nezatvoria usta, rozumiet im nie je o com hovoria, ale mumlanie vkuse 😃 uz to trva aj pol roka
vy asi nemate susedov. fuu nezavidim 🙂 nejaky stary tranzistor na baterky :D
@tomili daj vedieť ako to dnes dopadlo
@monikamama ja nie som neveriacia a kym som sama nezazila ani som na duchov neverila... tiez sa veci diali v priblizne v rovnaku hodinu... krvi by si sa mi nedorezala. Isla som do kostola, zobrala svetenu vodu, nakvapkala do kazdeho rohu v byte a odvtedy bol klud...
A ja som tak dufala ze to bude nieco mysteriózne. No pre vas vdakabohu, ze to bolo to co to bolo 🙂
@anonymka11 ved si prečítaj vyššie, záhada je vyriešená
No riešite gitaru ale co tie hlasne kviliace zvuky co pocut po celom svete? Nikto nevie odkial to ide je toho plny youtube a uz 3x to bolo aj na slovensku. Moj muz, to pocul v noci v ba aj vela inych ludi... No chvalabohu som spala inak by ma zmrazilo od strachu az by som zosedivela. Hlavne ze v TV novinach hovorili ze to tepláreň coz je uplny blud ten zvuk bolo pocut aj v kanade USA ukrajine prosto vsade
@comedywoman môžem Ťa pozvať do skupiny Akty X? Tam sú zeny, ktoré veru majú na to vysvetlenie. 😐
@ankare môžeš aj mňa pridať prosím ta
@comedywoman aj ja poprosim pozvanku, dakujem
@comedywoman jeemine pardoon teraz pozeram ze omylom som dala iny nick, prepac :D
mila @ankare prosim si pozvanku 🙂
@ankare aj ja si prosím pozvánku, ďakujem 😀
@ankare pridas aj mna?🙊

@tomili ahoj moze to byt nejaky zabudnuty budik. u nas sa tiez diali istu dobu cudne veci, behanie, kroky, detsky smiech, to co starsia dcera robievala ked nechcela spat, chodila za nami do obyvacky. este mesiac sme to poculi, aj sme s muzom vybehli ze ju naplasime a tam nikto, dvere do izby zatvorene, ona spokojne spala v posteli. po mesiaci to prestalo. este nam padali zo stola pomarance, jablka, cinkala lyzica o tanier, bol vzdy pri mne muz, neviem mala som strach ako ty. keby chceli nieco zle uz davno to urobia, mne poradili aby sme domov chodili a vzdy nahlas pozdravili ale posielali ich prec. koho ich neviem, duchov 😃