icon

Manžel počuje divné zvuky

tomili
14. feb 2018

Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť, čo sa deje v dome v ktorom žijeme asi 17rokov.
Manžel už asi tri mesiace počuje tlmený zvuk vyhrávania na gitare vždy v čase okolo 21:30h len v obývačke, počuje melódiu, ktorú vymyslel syn a tú melódiu si syn vybrnkáva vo svojej izbe počas dňa. Zozačiatku manžel vybehol do detskej za synom, či nehrá o takom čase na gitare, prípadne príde za mnou do spálne, či počujem zvuk gitary. Nepočula som ju v spálni a chlapec nikdy o takom čase nehrá na gitare. Prípadne už spí v tom čase.
Až do včerajšieho dňa, kedy som sa pozabudla na čas a ostala som s manželom v obývačke. Bola zapnutá TV a obaja sme niečo hľadali na mobile. Vtedy som začula tlmené vybrnkávanie na gitare, ktoré vychádzalo za obývacou stenou(obvodový múr), pozrela som sa na hodiny, ktoré ukazovali čas 21:31h, ostala som ako obarená, manžel vypol zvuk v TV a obaja sme počuli tú melódiu. Trvalo to cca 30 sekúnd.
Neschopná slova a zimomriavky na celom tele. Vybehli sme sa synom, ktorý spokojne spal.
V noci som zaspala o 3.hod nadránom - s podozreniami, obavami........
Viete mi prosím poradiť kontakt na niekoho, aby som sa dozvedela o čo ide?
Ďakujem.

Strana
z3
tereniz
16. feb 2018

Viete co by bola riadna haluz??? Kebyze sa kvoli tomu odstahujete inde aj s tym zabudnutym mobilom v nabytku...😀😀😀 a vsetko by sa dialo zas dookola,moj odhad je,ze cca mesiac-dva a vsetci by ste skoncili v Sokolovciach 😂😂😂 este ze mame MODREHO KONIKA 😍😍😍

kamagma
16. feb 2018

@ankare aj mna prosim

viki_lv
16. feb 2018

@ankare aj ja poprosím o pridanie do tej skupiny

sandrahi
16. feb 2018

@tereniz len toto su veci s ktorymi sa nejako zahravat netreba, poviem ti, ze mozno je za tym nieco viac, nikdy nevies 🙂

maria1678
17. feb 2018

@ankare aj ja poprosim

koniarova
17. feb 2018

Moje nervy. 21 storočie a tu sa zakladajú duchárske skupiny.😅

figurka1985
17. feb 2018

@ankare prosim aj ja o pridanie do skupiny.dakujem

zozo58
Odpoveď bola odstránená
Strana