icon

Máte netradičnú vlastnosť zriedkavú v populácii?

tomas123456789b
7. okt 2024
Používateľ tomas123456789b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas123456789b.

Máte nejakú netradičnú vlastnosť ktorá je v populácii zriedkavá - ktorú má menej než 4% populácie ?
Ja áno, tak napríklad
1 : Každý den sa otužujem v ľadovej vode. Myslím že menej než 4% populácie sa každý den otužuje v studenej vode.
2 : Jedávam segedínsky s ryžou, a taktiež ryžu s horčicou. Myslím že menej než 4% populácie jedáva niektorú z týchto kombinácii.
3 : Mám už odmalička abnormálne veľké lýtka oproti ostatným. Menej než 4% populácie má bez športu také lýtka aké mám ja.
4 : Vobec nepijem alkohol, a to ani kvapku, žiadne pivo/víno. Myslím že menej než 4% populácie nepije vobec žiaden alkohol.
5 : Som v 30 rokov panic, myslím že menej než 4% populácie sú panici v 30tke :D

Strana
z3
lucka_ke
8. okt 2024

neznesiem na sebe silonky, šperky, nenosím ani hodinky... horčicu milujem, ale nezjem čierne korenie a ocot, čo miluje väčšina ľudí na planéte a dávajú to skoro do všetkého 🙂

tiezjedna
8. okt 2024

@tomas123456789b inak otužujem sa aj ja, aj naše deti. A jedávam kôprovku so špagetami😎mám zbrojný preukaz, zbraň v legálnej držbe a kapitánske skúšky na loď. Neviem v akom štatistickom rádiuse sa pohybujem a je mi to jedno😉

diewcatqoo
8. okt 2024

Neviem, ci sa to pocita, ale po poslednom porode porodna asistentka zhodnotila, ze taku obrovsku a krasnu placentu este nevidela a zavolala asi vsetok personal na oddeleni, aby sa prisli pozriet 🤷‍♀️ 🙂
A este teda, nedokazem na lavej ruke ukazat 3 s pouzitim palca, ukazovaka a prostrednika. Nedokazem vystriet tieto prsty naraz.

minenkak
8. okt 2024

@tomas123456789b ty sa musíš mať inak strašne rád

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3