Máte niektorá z vás tetovanie?
Ahoj mamuľky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Máte niektorá z vás tetovanie? Ak áno, čo máte vytetované a prečo ste sa rozhodli práve pre ten daný motív?
A ešte otázka, je tetovanie možné v čase dojčenia? Ďakujem za vaše názory a postrehy, tešám sa na vaše príspevky...
moj chlap ma tiez kerku a chce dalsiu .... 😀 😀 😀
ja asi tiez neostanem pri dvoch 😝
zuzi, veľmi sa mi to páči, som z toho hotová..... 😵 😵 😀
ael na kríže to asi nepôdje, musím si nájsť iné miesto, čo myslíš, kam by sa to hodilo? 😅
mon je to krásne,len neviem kam by to šlo na telo aby to nevyzeralo zle,aké je to veľké?
tak to je dosť velké keby si to chcela inam ako na kríže,nemáš nejakú vývojovú anomáliu-velkú ruku al. členok kam by sa ti to vošlo?, 😀 😀
len ked budeš staršia a telo ti ochabne aby ti tá kerka tam nevysela na šunke,prečo nechceš na kríže,vraj tam to bolí najviac,ja mám členok
mikalove, chcela som na kríže, ale toto by som tam asi nevtrepala 😀
a neochabne, lebo bude mcvičiť 😀 😝
moj znamy má na chrbte takú hebréjsku vetu,čo v preklade znamená -súdiť ma bude len boh....vyzerá to dobre a je to aj duchaplné 😀 také sa mi páči len žene sa to asi nehodí
mikalove, to je pekná veta, aj MM si ju chce dať vytetovať, len to nevieme preložiť do latiny 😀 😀
mikalove, neviem ci si videla klip od lady gaga=poker face. tam to pekne vidno 🙂

mne MM nechava total volnost, takze v pohode. sa akurat pytal, ze kam to chcem... (tu tetovacku) 😀