Máte obľúbenú značku šperkov?

29. mar 2023

Máte obľúbenú značku šperkov? Alebo poznáte nejakú výnimočnejšiu nevšednú? Nezáleží na cene.

melanta
29. mar 2023

Ak nezáleží na cene, tak potom Chanel a séria Camélia.

sandyan
29. mar 2023

@melanta teraz som si pozrela,velmi pekne

laura07
29. mar 2023

Mne sa páčia šperky od Morellato a všetko od tommyho hilfigera. To mám od hodiniek, prsteňov, naramkov, retiazok fakt kvantum. Aj náušnice som dostala, sú krásne, ale na mne sa mi nepáčia 🙂 ale mám v zbierke a nedám :D nenosím samozrejme všetko naraz, jak chodiaca reklama na značku, ale podľa príležitosti.

laura07
29. mar 2023

@melanta uff, krásne. Ešte že je to take drahé

marllik
29. mar 2023

mna sa paci ceska znacka SILVER CAT

queen_mary
29. mar 2023

Ja mam rada klasiku klasik - Tiffany&Co.

Nemam od nich vela veci, ale pri specialnej prilezitosti si vzdy nieco kupim - narodenie syna, zasnubny prsten (od muza), a teraz ked sa mi narodi dcera. A este som si na 30tku kupila nausnice, lebo som dostala poukazku. A este ked sme sa nastahivali do domu, tak vazu 😊 maju aj mega drahe veci, ale aj relatovne cenovo pristupne. A su to presne take tie sperky, ktore raz budu moje deti v modrej krabicke dedit.

yna1
29. mar 2023

zalezi ako co, nausnice mam rada lindas dream, ale inak nemam nejako specialnu znacku, zeby som len jednu vyberala alebo tak, to vobec nie, skor idem pocitovo, co mi padne do oka 🙂

muchotrafka298
29. mar 2023

Pre mna je favorit oldfashion Cartier. Je tam jednoduchost, elegancia, nadcasovost a tie sperky sa proste hodia ku vsetkemu. Pacia sa mi aj ine, napriklad Pomellato, ti maju pekne trendy prstene. U mna nezalezi na znacke, ale na pocite. Mam mega oblubeny naramok, obycajny za par EUR od peace_menka, lebo maju dusu a zmysel tie veci, co ona tvori. Alebo Vera Novakova Jewellery, ona ma krasne nositelne veci, ma pre nu charakteristicky dizajn sepiovej kosti.

ndrag
29. mar 2023

egne 🥰

stanzi
29. mar 2023

Cartier

moonlight1210
29. mar 2023

Najcastejsie Alo diamonds a Mejuri. A potom rozni nezavisli sukromni sperkari, ked na nich narazim a oslovi ma nieco z ich tvorby.
Mam rada minimalisticke jednoduche veci, ale aj zaujimave tvary. Take skoro futuristicke artdeco. Jasne, ciste linie. So zmyslom pre detail.

darkswan
30. mar 2023

Tiez sa pripajam ku cartier, taka klasika ako male cierne🙂