Máte problém s jedlom od cudzích ľudí?
Veľmi by ma zaujímalo ako to máte s jedlom, ktoré od niekoho dostanete, alebo vám niekto ponúkne na ochutnanie napr. v práci, od susedky na ulici, od známych, od rodiny atď. Alebo s tým mate problém? Samozrejme reštaurácie nepočítam...
Zalezi od koho, ale mam s tym tiez trochu problem🤭
Som zdrzanliva....🙄
Od známych nemám problém, od neznámych by som nejedla.
Nemam problem, kym to nie je u/od cloveka, ktoremu pobehuju macky po kuchyni.
Nemám problém aj v práci si zobrať.
Ja som vcelku vyberavá, ak to je niečo čo nemám rada proste sa neponúknem alebo odmietnem, ak je to niečo čo mám rada, tak v práci od kolegyniek alebo na návšteve u rodiny, či kamošiek sa rada pohostím, nemám problém... že by mi nejaká suseda len tak núkala jedlo na ulici sa mi fakt ešte nestalo a asi by mi to bolo zvláštne 😅
Ja som strasne fajnova, dlhu dobu som mala problem jest aj u partnerovej mamy. Ale teraz som tehotna a keby mi na ulici ponuknes napr lekvarovu buchtu, poznam nepoznam, zjedla by som 😅
u nas v praci casto kolegovia nosia, ale len malokedy si dam, lebo mi to jednoducho nechuti, malokto vie naozaj dobre napr. upiect kolac, uz sa mi stalo, ze som to musela ist nenapadne vyhodit, lebo sa to nedalo jest, ale uz viem, kto ma ake schopnosti, takze ponuknem sa len pri tych, ktori to vedia, najhorsie je, ak niekto obchadza vsetkych rad radom, a ponuka, to je neprijemne, ale poviem, dakujem, neprosim si
Nemám najmenší problém ;)
Áno mám s tým veľký problem už od mala 🙈 mne sa to strašne hnusi lebo neviem v ,,akých podmienkach bolo jedlo spracované,, (myslím v prvom rade na hygienu) ale ja som kuchárka tak to vidím možno s inými očami 😅 jedine čo zjem je od babky a od mama ale to je asi normálne 😁
Od cudzich si neberiem nikdy nic. Ani od hostesiek, ktore ponukaju ochutnavky napr. v nakupnych centrach, si nevezmem nic, pokial to jedlo nie je balene - to si vezmem, ak viem, o co ide. Od znamych ako kedy. Od niektorych ano, od niektorych nie.
Záleží od koho a čo to je, ale nejaký extra problém s tým nemám ochutnať niečo od niekoho iného.
Nerozumiem prečo by som s tým mala mať problém. Keď mám chuť ochutnám keď nie tak nie.
Nemam lroblem. Len malokto robi bez lepku a laktozy
Nemám problém ochutnať, ak chutí vypýtam si recept.
Mám rada aj ochutnávky v obchode, najmä nových vecí, aspoň nekupujem mačku vo vreci.
Ja s tým vôbec problém nemám. Jediné by som si nedala keby som videla že je človek špinavý ( za nechtami) a zapácha trebárs tak to odmietnem ale inak si dám.
Som dost vyberava a hocico nezjem. Mam aj alergie. Kolace si neberiem, ked neviem ako dlho kde stali. Nemam problem povedat dakujem neprosim si.
my sme v praci z roznych krajin a vzdy niekto donesie nieco domace- kolace a tak- nemame problem jest ... v kuchyni mame cinana - ten skusa tiez kadeco a jeme to ...
Teraz neviem... od cudzích nejem. Ale rodina/známi = pokým.to nie je niečo co nemusím, tak si dám. Samozrejme keď viem, že niekde nedbaju na nejaké " standardy" kvality, tak si nedám 😂
Od cudzích nejem, ale rodina, známi, suseda, a kolegovia v práci nie sú pre mňa cudzí. Ak mám chuť vezmem si ak nemám chuť poviem ďakujem neprosím si....
Cudzi ludia su kto? Lebo od kolegov nemam problem zjest alebo ochutnat ak ponuknu, ani od kamaratov, susedov a rodiny. Ked sa mi nieco nepozdava lebo to nejedavam, tak zdvorilo odmietnem.
Ja nejem od nikoho 🤭 ak nerátam restiky, donášky atď, tak od nikoho, iba od maminy ale aj to naveľa. Ale mame v rodine úžasné kuchárky, kedysi som jedla od hocikoho hocičo ale ja neveim co mi je 🤣 nejaký blok som dostala, a neviem kedy to prišlo.
Velmi zalezi od celkoveho zjavu a dojmu😀problemy mavam s juhoazijskymi narodmi, kde im kvoli nabozenstvu dokonca hociaka haved doma beha🫣🫣🫣🤪ale ked viem o cloveku, ze je cistotny, tak nemam problem- takto som v europskych podmiemkach ochutnala uz takmer kazdu kuchynu okrem juhoamerickej...🙃🙃🙃
Bez problemov
Od znamych nemam problem. Najma ak ich poznam natolko ze poznam aj ich chute, ze mame rovnaky vkus napriklad na koreniny a ich mnozstvo, tak viem ze ma ich jedlo nesklame
Ja problem mam. Ked som videla, ze kolegyna doniesla kolac, krajala ho a nozik oblizovala, bolo mi jasne, ako ten kolac pripravovala.

kedysi som nemala...teraz už mám.. asi je to vekom.