icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

mywiel
•
30. sep 2009

Ja milujem luku posiatu cervenymi makmi, alebo zlaté obilie co sa vlni za vetra... 😵 😉

bibula
•
30. sep 2009

obilie je super,vysoke pevne a pritom poddajne....mam v zivej pamati "sen" vnom 😀 alebo predstavu,alebo nieco viac....nahanat sa v zarosenom obili s clovekom,ktoreho mas rad, ktory ta pritahuje...santit,behat,doberat a smiat sa,nasavat energiu ranneho slnka...dotykat sa prirody aj jeden druheho....
🙂

mywiel
•
30. sep 2009

Hmm je neviem preco ale ja si v tom obili vzdy predstavim nieco iné ako s nim behat... 🤐 😀 😝

mywiel
•
30. sep 2009

Bibula vidno ze sme draky... 😀
To slnko cez stromy je nadhera. 😵

bibula
•
30. sep 2009

zase snivam,idem vesat pradlo a potom idem na totem.... 🙂

mywiel
•
30. sep 2009

Ok ja idem varit... 😉

bibula
•
30. sep 2009

myw- no to by uz bola mozno realita 😀 😀 😀
padam,bo mi pipa pracka...chi,esteze viem snovat hocikedy....a potom sa cudujem,kto za mna robotu porobil.... 😀

mywiel
•
30. sep 2009

Zavesila som na okno kristal a slnko nam cez to robi nadhernu duhu v izbe a mala sa ju snazi chytit... 😀 😵 😀

bibula
•
30. sep 2009

😀 my mame slnecnu mandalu na okne,ale nam len doobeda cez to okno slnieckuje 🙂 🙂
povesane,navarene,ale este vecer budem robit "vtakov" bo mucovi na zajtra do prace 🙂

jaj myw, ci joj myw? 😀 - teraz som si vsimla-asi to tak malo byt-ze nie je co riesit../ten tvoj sen/...no nemyslela som to tak,ze hrrr...spriaznene duse si mame,alebo mali by sme si vazit,ked uz nam su poskytnute znamenia na skryte "spomienky" 😉
+/ale naco to tebe vraviet,co?/ 🙂

mywiel
•
30. sep 2009

😉 🙂

denisocka
•
30. sep 2009

😀 pekne poobedie

konečne som si sadla a už zas idem het,ešte doumývať riady,bo naraz to nejde a umývačka ešte v katalogu 🙄

bibi,potrebujem vedieť, ako urobim foto na MMb-žeby vec bola farebna a okolo všetko biele

bibula
•
30. sep 2009

photoshop? no obtiahni lasom,je to asi najlahsie pre mna a das vyber doplnok a das biele vyliat na plochu a mas to 😉

denisocka
•
30. sep 2009

idem skussiť

mywiel
•
30. sep 2009

😕 😒

denisocka
•
30. sep 2009

no to je desne s fotošopom,ked mi to chyti to laso inde ako chcem,tak cely obrazok je v háji 😖

denisocka
•
30. sep 2009

to akože naozaj myw? 😀

denisocka
•
30. sep 2009

no ktovie,názory komentujucich sa líšia 😀

adina22
•
30. sep 2009

ahojte dracice a deni 😀

teda myw som pozerala ako vyjavena...pzoeravam telerano ale toto som nezachytila

denisocka
•
30. sep 2009

podla mna to bola kuleha,možno mali niekoho z PZ čo hovvoril o ochrane sukromia,alebo ako sa braniť voči takýmto otravám a ctitelom,toť moj nazor

adina22
•
30. sep 2009

ale kedy to bolo akoze?tam niekto spominal druhy vstup....lebo silno pochybujem ze by si dovolila v zivom vstupe zdvihnut telefon

denisocka
•
30. sep 2009

neviem,ale dnes nie,dnes mala na hlave klobuk a vestu 😀

marianka79
•
30. sep 2009

ahoj mywiel mala som teda hroznú noc ☹ nespala som skoro vobec až ráno ked som zaviezla syna do školy stále sa mi snívalo to isté v každom sne tie mená tých anjelov mám stále v mysli

denisocka
•
30. sep 2009

mariana,čo sa stalo? 😕

marianka79
•
30. sep 2009

jáááj mám problémy s priatelom velmi sa na mna nahneval od včera len plačem 😢 velmi mi krivdí ale ja ho i tak velmi lúbim je to dlhý príbeh

marianka79
•
30. sep 2009

snívalo sa mi v tých snoch že mi stále uteká niekam preč a ja za ním utekám a ked ho dobehnem len sa otočí a zas unikne v jednom sne som ho aj zastavila a rozprávali sme sa na takých kamenoch bol tam aj moj syn ten skákal po tých kamenoch a pod nim bola priepast tak sme mu obidvaja vraveli že nech neskáče lebo spadne báli sme sa o neho no a aj tam mi potom povedal že musí odíst preč za hranice spýtala som sa ho kedy a on že o mesiac potom som išla za synom mal v ruke balón ktorý mu však vyfučal to všetko

denisocka
•
30. sep 2009

no,poviem ti,aj moj muž mi poslenu dobu krivdí,ani nemam chuť sadat na MK a pisať,lebo si myslí,že cely den nič nerobím,presne ako ten príbeh v mojom albume 😔 a včera ma už dopalil uplneaj som si poplakala 😔

linette
•
30. sep 2009

ahojky dievcence 🙂

bibul pekne jesenne fotky asi aj ja pojdem zbierat gastany 😀 😀
mywiel - woww to v zivom vstupe? ked to je na druhykrat tocene, tak nemam sajnu ako natacuju pocasie 😨 ja vzdy myslela, ze to je priamy prenos.
deni objednaj si od univerza mycku riadu 😉 😀 😀
marianka to mi je luto ☹ skus mysliet na to ako vam je dobre a na to, coho sa bojis nemysli. bud mila na priatela, bud vesela aby s teba vyzarovala dobra energia (neviem ci to pomoze, jednej tete to pomohlo)

marianka79
•
30. sep 2009

denisočka tten príbeh je dobrý

marianka79
•
30. sep 2009

linette neviem či to pomože ja som na neho milá stále to len ked ma vytočí som iná jemu je totiž podozrivé že som ako on hovorí milunká a neverí mi že som ozaj taká on neverí nikomu ☹