Máte skúsenosti s online nakupovaním z Poľska?
Máte skúsenosti s online nakupovaním z Poľska? Čo ste objednávali a z akých stránok? Prišiel vám objednaný tovar v poriadku? A čo v prípade reklamácie? Vyhoveli vám? Oplatí sato vôbec? Všetky postrehy, rady a skúsenosti uvítam, a určite nielen ja, ale aj iné mamičky. Ďakujem
Aha ďakujem takze to znamená že asi nič z toho nebude jed vravia že skoro nik neposiela do zahraničia
A čo tam má byť napísané že posiela aj do zahraničia uved príklad kde to je napísané
Všetci majú napísané, či ne/súhlasia s odoslaním do zahraničia. Nie zgadzam się - nesúhlasím, zgadzam się - súhlasím. Veď som vyššie písala, že nesúhlasia hlavne kvôli mene - veľke bankové poplatky pre odosielateľa i príjemcu platby.
@andnovakova ahoj mozem ti mapisat ohladne objednania a dodania.dakujem
ahoj oi dakujemmm
Prosím Vás vie mi niekto povedať čo mám urobiť? Objednala som si tovar z Poľska aj som ho vyplatila a teraz odo mňa pýtajú nejakú poľskú adresu, na ktorú to chcú poslat, lebo na Slovensko to vraj neposielajú.
Ďakujem
.....tovar z Polska nevyužívajte! Problémy s reklamáciou. Žiadna komunikácia. Katastrofa!!
Prišiel mi nesprávny tovar, no nikto nič nerieši. Iba účtujú províziu, nič viac. Niekoľko dní sa nikto neozval. Čiže som napísal druhý raz a viacmenej mi neodpovedali na otázky. Riešime túto vec niekoľko týždňov a nič.
Tovar je nepoužiteľný a nie je možné ho vrátit spať...

@lubaaa123 Takto som na to neprišla, 🙂 ale aj to znamená, že posiela len do PL. Roky rokúce na allegre aj aukre nakupujem, preto viem, že väčšina predajcov do zahraničia neposiela, a tí, ktorí posielajú, vždy to tam majú napísané.