Máte vo svojom okolí inšpiratívne ženy?
Mate vo svojom okoli inspirativne zeny, ktore sa aj napriek svojmu veku "drzia"?
@babulkomale no nemali okolo seba hejtujúce krásavice z modrého koníka,či?
No, ale je to diskusia a ak Teba nieco zaujima, tak aj ine diskutujuce moze nieco zaujimat. Ja nemam problem prezradit svoj vek, tak nejako nevidim dovod, preco by som sa nemohla spytat na ten Tvoj.
@dskjhfdlkdjhl Mna nezaujima ani tvoj vek. Otazka znela "Mate vo svojom okoli inspirativne zeny, ktore sa aj napriek svojmu veku "drzia"?"
Takze neviem preco by ta mal zaujimat tvoj vek ked mna nezaujima tvoj. Precitaj este raz....
@dskjhfdlkdjhl Takze neviem preco by ta mal zaujimat MOJ vek ked mna nezaujima tvoj.
Sa mi to v povodnom prispevku nedalo opravit.
Kks jedna nevie písať, druhá čítať
No, dobre, spytala som sa, nechces odpovedat, nemusis, a nemusis sa ani rozculovat😉 V podstate ma nezaujimas, bola to cisto zvedavost, ze v akom veku zeny riesia taketo otazky.
@sulavikova A este sa sem zamotala pseudointelektualka ze?
@sulavikova Neboj, ja citat viem😉
@dskjhfdlkdjhl Otazka znela jasne:
"Mate vo svojom okoli inspirativne zeny, ktore sa aj napriek svojmu veku "drzia"?"
Nema to nic spolocne s mojim vekom.
Nemusis to opakovat. Ci cakas, ze sa Ti ospravedlnim, ze som sa spytala nieco ine, ako si nam nalinkovala?
Podľa mna je to skvela otázka a zaujímali by ma normálne odpovede. Ja vidím skoro len ženy 40+ (Niekedy už aj 30+
☹️) ktoré sa zanedbávajú a to nemá nič spoločne s výzorom ale aj intelektuálne atd
@lenka567899
@lenka567899 kým odpovie žena 40+, tak anonymná autorka ani neprečíta odpoveď resp. reaguje ako postpubertálne decko: ani obraz ani zvuk
Mam v rodine jednu tetu. Ma uz cez 80. Ale ta zena denne vari pre dceru a hra karty s "kamoskami" 3x tyzdenne. A stale ma fukanu a cerveny ruz na perach ked ju stretneme. Stale vo forme a nema problem komunikovat v sudzom jazyku na urovni.
@sulavikova Tema nie je o mojom obraze a o mojom zvuku. Cele si to proste nepochopila. Ale my ostatne to (ta) chapeme. 😂
@lentak1223 wau krásna žena...naozaj...
Hazel McCallion
Bola primatorkou siedmeho najvacsieho kanadskeho mesta Mississauga od 1978 do 2014, kedy isla na dochodok ako 93 rocna. Bola nadalej aktivna vo verejnom aj politickom zivote az do svojej smrti ako 102 rocna.
Mala prezivku Hurikan Hazel, lebo vedela narobit poriadky s kymkolvek a vzdy otvorene povedal svoj nazor, ale zaroven dokazala splupracovat s kazdym politikom a ziadny kandidat vo volbach nemal sancu, lebo nebolo cloveka ktory by ju nemal rad.
Na prvy pohlad sa zdalo ze je stara zosuverena babka, ale v momente ked otvorila usta, alebo aj podla toho ako gestikulovala bolo okamzite jasne ze toto je zena s velkym Z.
Tato tema sa mi podozrivo podoba na jednu vcerajsiu...
Ano. Babku. Uz 3x usla hrobarovi z lopaty. Nepripusta si nic ani bolest ani chorobu.
@h2 Aj si ju zazila? bola si na je party?
@nevenka ja ju chapem, ale ona mna nie. Aj na ten Krakow mi povedala, ze som nenormalna 🙉, kdekolvek ju volame, nepojde. Je to aj o peniazoch, ludia v mojom veku sa boja, co bude, zarobit uz nevedia, tak ten dochodok nepustia. Vidim to aj u susedov, aj u spoluziacok. Ale nezovseobecnujem. Su aj taki, ktori sa neopustili a naopak, uzivaju si. Ved to vidis vo vlastnej rodine, kazda to vidite na svojich rodicoch.
@andreatytler Nie, len som o nej kdesi čítala.
@oli18 Vdaka za foto, Ja mam vo svojom okoli zeny po 70tke a tie vyzeraju fantasticky. Jedna chodi pravidelne plavat (takym tym svojim tempom , ale chodi) a druha chodi 500km do hlavneho mesta na koncerty. Obe nemaju proble si dat na seba rifle s bluzkou.
Mam v rodine 90 rocnu pani, ktora chodi 3x do tyzdna hrat s "kamoskami" karty.
U vsetkych vidiet vek, ale vsetky sa fantasticky drzia.
@h2 k tym “azijskym genom” pridavam aj tuto babicku - https://www.kamzakrasou.sk/celebrity/vera-wang/...
A pre mna su celkom inspirujuce aj ženy tohto typu https://www.britannica.com/biography/Helen-Mirren
ci mladsia☺️🙈ceska https://www.voguescandinavia.com/articles/pauli...
Nie su sice z mojho okolia, ale su fajne✌️♥️
@lentak1223 mamka je krasna😍pozdravuj! Vela zdravia a krasnych chvil prajem🥰🍀💪
@elizabet173 Nie, nie som ta ista autorka o ktorej pises. Ale ta tema ma inspirovala k zalozeniu tejto temy. Vidis na tom nieco zle? Ak ti tato tema vadi, tak ju prehliadni a zapoj sa do inej temy.
Nevidim zufalstvo v aktivnych zenach ktore sa udrzivaju a zachovavaju si mladicky spirit.
A staranie sa o svoj vzhlad nevylucuje vnutorny pokoj a snahu dalej sa vzdelavat, pripadne srsanie ludskej mudrosti. A dodam - zostat aktivnou. 😉

@dskjhfdlkdjhl Otazka nebola vedena k mojmu veku. Mas vo svojom okoli zenu v istom veku (nebaim sa o 20tnickach) ktora ta inspiruje tym aka je a ako sa o seba stara aj napriek pokrocilejsiemu veku?