Mediálne pretláčanie Progresívneho Slovenska
Nepríde vám už choré to umelé pretláčanie Progresívneho Slovenska v médiach? Veď ten Šimečka ma problém poskladať vetu, o obsahu sa radšej ani nevyjadrujem.
Víkendové politické diskusie:
Sobotné dialógy - Kollár / ŠIMEČKA
V politike - Jurinová / ŠIMEČKA
Na telo - Pellegrini / ŠIMEČKA
@ciernysokol
ak dáš do obálky hárok politickej strany, aj keď doškrtaný tak bude pre danú politickú stranu platný.
@mondolina ano?o tom neviem,ale nehadam sa,moze byt
@ibrunova to neboli vsetci 12ti,iba jeden,ale to je ako jedna pani povedala,v kazdom pripade,nic za to nedam,ked zahlasujem neplatne.myslim,ze to nema komu vadit.
@maru33ka áno čítali a preto ich volit nebudem 🤷♀️
@ciernysokol samozrejme, to môžeš, len si naštuduj, kedy je tvoj hlas neplatný, lebo vyššie píšeš, že nikoho nezakrúžkuješ, alebo zase že doškrtáš, tak aby si to urobila tak, ako treba 😃 ja napríklad idem a plánujem zahlasovať za nejakú malinkú neznámu stranu.
@ibrunova to tiez nie je zly napad.vyzera to jednoduchsie,ako skrtat a vyberat,co vlozim.
@ibrunova ak bude takychto viac,este to vyhra nejaka mala strana,ktora sa zblazni,lebo to cakat nebude 🙂)))) trochu prehanam,ale bolo by to zaujimave.ako pirati v cechach.
@maru33ka mne by sa napriklad pacilo, ak by sa zvysila dan z nehnutelnosti pri druhej a dalsej vlastnenej nehnutelnosti. Kedze su tu nizke dane, je vela domov a bytov prazdnych, lebo ich ludia drzia ako formu investicie a potom zbytocne mame vysoke ceny nehnutelnosti, lebo nieje dostatok na trhu.
Tu ide hlavne o to,že tu 3 volebné obdobia fungovala jednostranova autokraticka vláda a ked sa ju konečne podarilo zosadit bol tam ten pajac bez stipky sebavedomia a sebaucty s ďalšími 4 stranami ktoré sa nikdy na ničom nevedeli dohodnúť lebo matelko mal pocit dôležitosti,že je druhý Fico lebo dostal vyše 20% vo voľbách a cítil sa byť delegovany, no a ostatní partnery mu v tom stali v ceste. Teraz už nemá dobre meno nikto len nováčikovia ktorí ešte nemajú za sebou škandály.No ja dávam prednosť ďalšiemu novému zlepencu ako vrahom zlodejom a arogantným mafiánom.
@paradajkova mne by sa nepáčilo platiť omnoho viac za moje nehnuteľnosti 😖
@maru33ka ten článok, čo si pridala, je kapanek neaktualny, ale áno, mali to tam.
@paradajkova kde sú prosím ťa tie prázdne byty a domy? Však každý trocha rozumný človek, ak má ďalšiu nehnuteľnosť, tak ju prenajíma.
@ibrunova
@ciernysokol inak baby viete, komu pomôžete najviac, ak budete voliť nejakú malú stranu?
Som konzervatívna, ale ďaleko menej mi vadí Šimečka ako Kollar, Uhrík, Mazurek, Kotleba, Blaha, Kalinak. Radšej normálne slusne rozhovory ako títo nenavistní buriči, ktorí len žijú konšpiraciami.
@paradajkova preco by sikovni ludia nemohli mat viac nehnutelnosti? Vacsina z nich ich neukradla, ale si zarobili pripadne zdedili a drzia ich pre svoje deti alebo maju ako dalsi pasivny prijem. Kazdy normalne pracujuci clovek si donedavna vedel zobrat takmer nulovu hypoteku a byvat. Pozri si co stoja nehutelnosti v zahranici a ake tam maju hypo podmienky, a potom zmenis nazor na zlate dostupne Slovensko.
@krisbar ona?..to je tak neuveritelne sprosta zena, ze az... ju by roznieslo v kopytach aj decko...nieco tak tupe ako ona sim uz davno nevidela.. keby nemala kovacica, tak po nej a jej tuposti ani pes nestekne
@milanemila ma vzdelanie chatgpt...to je na obdiv?...keby mal skoncenu jadrovu fyziku, doktorat z matiky, tak by som povedala, wau.. ale politologia?...prepac...navyse, byvaly hovorca smeru...to je na obdiv???..nebud smiesna
@milanemila fuj, fuj, fuj...nie kvoli liberalizmu, kvoli LAVICOVEMU liberalizmu....aj sas su liberali, ale pravicovi...ale vidim, ze sa v tom vyznas
@erikavesela
nemáš pocit že tvoj prejav je miestami teatrálny? vieš aj normálne komunikovať?
@paradajkova dalsia plna zavisti
@erikavesela pozri ja som volievala SAS a stale sa este rozhodujem ci ich alebo PS, kedze mna extremne vyrusuje egomaniacky Sulik. Suhlasim aj s tym, ze PS je pre mna trosku prilis “v strede” narozdiel od SASky kt je naozaj prvavicova strana.
Bez ohladu na zameranie studia, dostat sa na Oxford a dokoncit ho je myslim obdivuhodne. Ja som skor narazala, ze uz pocas studia na vyske v prahe robil pre finacial times atd, ze v relativne mladom veku je vyraznou postavou v europskom parlamente.
Mne su tvoje komentare trosku smiesne prepac 🙈 ale ja mam skonceny ina management a Bc. z IT oblasti, takze tiez budem pod tvoju uroven :D lebo na jadrovu fizyku objektivne nemam 🤷🏼♀️
@milanemila vie o tom, ze oxford si vies aj zaplatit?
@kristiii u nas v novostavbe boli len na poschodi 2 prazdne byty, jeden bol prazdny 10 rokov, kym ho majitel predal a mal v tej istej budove este jeden. Teraz kde sme, je cele poschodie prazdne(kancelarie) uz 2 roky, byt co sme kupili bol neobyvany 3 roky. A toto vobec nieje ojedinely pripad. Plus ludia spekuluju ak nemaju nehnutelnost este 5 rokov, alebo zdedia, daju si ohodnotit na menej a nechcu platit dan z rozdielu, tak drzia 5 rokov kym to pustia na trh. Absolutne neprenajimaju vsetci, je kopec ludi co si povie, ze im najomnici byt znicia a nedaju ho. Ja som prave v tomto kontexte uz davnejsie rozmyslala, ze by s tym mal niekto nieco robit. Byvanie nedostupne a ludia drzia prazdne byty ako investiciu, alebo byty a pozemky pre deti co este ani chodit nevedia.
@iv007 ved nech drzia aj 10 bytov, ked si to mozu dovolit, ale nech za to viac platia. A obzvlast ak to maju ako pasivny prijem a nepriznavaju zisk. Je tolko prenajimatelov, co neprizna, ze az. Mne diskusia o vacsom zdaneni vobec nepride az tak mimo. A dokonca ani vtedy ak sa to mna bude realne tykat, nemam problem platit viac.
@milanemila ta jadrova fyzika bol len priklad...tym som chcela povedat, ze politologia naozaj nie je na obdiv...aj na oxforde, kt.ako pisem mozes zaplatit...priklad znameho dcera sa dostala teraz na karlovu univerzitu na medicinu...v prvom momente si povies wau...ale potom uz nie...rocne jej rodicov studium bude stat 30 000-40 000...a urcite to ukonci, bez ohladu na vysledky?...preco?...lebo plati...tolko k motivacii jej rodicov...

@ciernysokol to ma zaujíma, že aké? 12 cudzích ľudí v jednej komisii falšovali voľby, hej? Hlavne, keď je každý za inú stranu.