Mediálne pretláčanie Progresívneho Slovenska
Nepríde vám už choré to umelé pretláčanie Progresívneho Slovenska v médiach? Veď ten Šimečka ma problém poskladať vetu, o obsahu sa radšej ani nevyjadrujem.
Víkendové politické diskusie:
Sobotné dialógy - Kollár / ŠIMEČKA
V politike - Jurinová / ŠIMEČKA
Na telo - Pellegrini / ŠIMEČKA
@paradajkova, 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a kde ja píšem, ze to tvrdis? Hovorím, ze je to ÚVAHA, ktorý by pasovala do ich schémy myslenia. Nie ze je to bod ich programu
@dadis vies, su tam aj taki, kt.platia, to ze ty tu info nemas, je tvoj problem...ja som to skolne videla..
@anita1978, mňa zase fascinuje, ako sa každý tvári, ako keby jedine PS chcelo legalizivat homopartnerstva. Problém pre mňa predstavuje PS vo svojich hospodárskych predstavách, som za manželstvo homoparov, za ich možnosť adopcie deti a vôbec nenamietam v niektorých jednotlivých bodoch ich programu. Ale ich predstavy o finančnom hospodárení štátu považujem za neprijateľné, šialene a choromyselne. Jedným slovom, progresívne. A nakoľko tieto svoje predstavy pretlačia v našom inteligencne poddimenzovanom parlamente oveľa ľahšie, ako neškodnu legalizáciu homomanželstiev, mam z ich percent doslova hrôzu.
@erikavesela Ano, ak studujes v cudzom jazyku, ale to ti tam vobec netreba
@dadis predstav su, su ludia, kt.v inom.ako cudzom jazyku studovst nrmozu, hoci su slovaci...
@vroni uplny suhlad, ja by som to nenazvala progresivne..(pod tym ludia vidia nieco nove, co je dobre pre buducnost)...lavicove je prave pomenovanie...a presne to aj vystihuje ich ideologiu..hoci v pomenovani maju progresivny....len malokto vie (uz som to tu pisala viackrat)..ze povodne malo v nazve strany byt lavicovy, len kvoli negativnym pocitom spolocnosti to zmenili na progresivny...
@erikavesela Tak ale, vedia studovat aj inde a zsdarmo. A nie je to tak, ze ked platis skolne, tak automaticky dostudujes..
@dadis tam ano...preto ju tam dali
@kaila1 presne to iste ma zarazilo.tehotnu osobu asi myslia tu,co je tehotna zena,ale citi sa ako chlap.a mesnstruujuce osoby tiez.za mna cele zle.
@annm81 ved ja som sa len pytala,ci to vazne alebo sranda.proti PS som aj bez toho,ale ja som proti vsetkym stranam,lebo za nimi je len zlo, akokolvek maskovane.mne je naopak luto,ze kvoli ludom ako ty budeme trpiet nadalej,ale kazdy sa raz preberie zo sna,ktory sniva o vlade,co chce dobro pre ludi.tak len- otvor oci a zapoj mozog.ak sa da.
Neviem, ci mu jeho tatko chcel prospieť, alebo ho potopiť s "postsedliakmi."
Nerozumiem tým ľuďom, s ktorými sa obklopil... 5g bieleho, yrenka, stefunko...
Mišo samotný, napriek tomu perfekt vzdelaniu(co mu Danko vyčíslili na 400 000€,ti novinári sa maju🙃) príde mi ako prázdna tekvica, ako keď počúvam remisku, moncu, Zuzu.
Aká radosť bola počúvať pána Pásku (SNS) to bol myslím architekt a z neho sálala inteligencia. U Miša to nevidím.❌
milanemila
•
Včera o 07:41
Akoze odhliadnuc od akychkolvek politickych preferenci, pozri si ake ma ten chlap vzdelanie a zivotopis a potom pis taketo trapne prispevky. Podla mna je to obdivuhodne. A rovnako odhliadnuc od toho, ze sa ti nepaci obsah toho co hovori, lebo fuj fuj liberalizmus nas dostane do pekla 🤦🏼♀️ tak si naozaj nemyslim, ze by nevedel alebo mal problem poskladat vetu.
17Odpovedz
aspoň po ľuďoch nekričia ako iné politické strany. Dávno som kampane prestala sledovať lebo fakt nie su normálni.
Zapnite si Markízu
Momentálne tam znova Šimečka exceluje 🤣🤣🤣. Dnes už bol na TA3 s Jurínovou, no obaja vyhlásenia slabé ako čaj.
Na Markíze si s Pellegrinim, ani neškrtne. Vyhlasuje bludy, kokce, sťažuje sa, že mu spadlo pero 🤣🤣🤣.
@ciernysokol Ak je pre teba demokracia a vlastne politika ako taká utrpenie, tak aká je tvoja vízia lepšieho spravovania spoločnosti? Diktatúra, kde sú politické strany len na oko, alebo vôbec? Či ani to nie a vrátime sa do minulosti k nevoľníctvu? Alebo poďme ešte ďalej - tlupy prvých ľudí, kde vyhral vždy ten najschopnejší a ostatní boli vydaní na jeho milosť, či im hodí kus žrádla - žiadne práva, žiadne súdy. No a ak prišla silnejšia tlupa, nič nebránilo tomu, aby vyvraždila tú tvoju skupinu. Ty ani netušíš aké máš šťastie, že žiješ v súčasnej Európe, so všetkými svojimi právami, na čele s právom voliť a byť volený.
Šimečka je, zatiaľ, slabý politik. Musí padnúť z ružového obláčiku, napríklad čo sa týka tej jeho (ich) zelenej politiky a uvedomiť si, že nie všetci obyvatelia Slovenska berú platy z eú parlamentu. V tomto ide fakt hlavou proti múru, presne ako to tu niekto zhrnul. Alebo v inej diskusii? To je jedno, mal pravdu.
@kristiii Zelená politika je téma, ktorá sa týka úplne všetkých (hoci nie každý si to pripúšta) a na Slovensku je dosť ľudí, ktorí ju považujú za dôležitú. Je len škoda, že nie je žiadna iná silná strana, ktorá by na túto oblasť kládla dôraz. Osobne pre mňa bola jedna z dvoch najdôležitejších bodov, prečo som o PS reálne uvažovala, hoci nakoniec som hlasovala inak (už mám odvolené).
@ahhola
Žijem prevažne v zahraničí celý dospelý život. Na SK chodím stále dosť často a keďže tam mám za prvé rodinu, za druhé pracovné záväzky a za tretie dobrovolnícke aktivity, tak si trúfam povedať, že mi prehľad nechýba. A čtajúc diskusie na nete si myslím, že mám tisícnásobne lepší prehľad ako minimálne polovica voličov Slovenska.
A Robko nechce chodit do diskusií.. Oni by si ho aj radi zavolali. Ale asik su mu otazky nepríjemné.
@ahhola takže právoplatným občanom SR by si chcela odobrať právo voliť lebo tebe sa nepáči, že nežijú na SR? A zamyslela si sa nad tým prečo tu asi nežijú? A to,že chcú voliť je pre nich možnosť zmeniť to,kvôli čomu mnoho z nich odislo. Navyše si myslím,že práve preto že tu nežijú majú lepší prehľad o tom čo sa tu deje, nezaťaženy každodenným masírovanim ich mysle propagandou už tej či onej strany. Navyše tu veľa z nich má rodinu pre ktorú chcú to najlepšie.

@annm81 👍