icon

Meno pre syna

nena98
12. feb 2018

Čo hovoríte na meno Dimitrij? Manžel veľmi túži po tomto mene. Dohodli sme sa síce na mene Ondrej ale on stále chce aby mal v rodnom liste zapísané Dimitrij ako druhé. Osobne si myslím že s tymto menom to syn bude mať v živote hlavne u nás na strednom slovensku dosť ťažké. Predsa len pri tom ako sa dnes hýbe politické myslenie mladých ľudí mi to vhodné nepríde. Navyše to ani nepasuje k nášmu priezvisku. Ešte keby má syn priezvisko po mne dobre nepoviem to by aspoň pasovalo keďže mám ruské priezvisko ale takto je to naozaj hrozné.

Strana
z3
pauli2688
13. feb 2018

Aj mne sa páči meno Dimitrij 🙂 a nesúhlasím,že by mená mala vyberať sama matka za to ,že ho porodí. Veď ma aj otca ,ktorý ma tiež podiel na jeho stvorení 🙂 keby rodili muži tak by ho odrodil 😂😂

tannja
13. feb 2018

@blumchen2 Istrochem

montemotherone
13. feb 2018

@lusiabb prosím ťa, keď sme si implementovali Kevinov, Christianov, či Mie, Chloe... Zvykneme si aj na Dmitrijov 😉

@nena98 moji známi majú dvoch synov a obaja majú ruské mená. Priezvisko úplne odveci 🙂 Ale súhlasím, že by ti to nemalo byť proti srsti a mali by ste sa dohodnúť. Meno je dôležitá vec. Nomen=omen

montemotherone
13. feb 2018

@flimelka ale no. Taký Dezider, či Uršuľa je hrozné meno. Dimitrij je krásne, honosné ...

pupavica
15. feb 2018

súhlasím Dimitrij je krásne

pleja
15. feb 2018

Veľmi pekné meno...Dima, za mna skor ako Ondrej, ale je to vec vkusu. A keď sa tu importujú anglické a iné, prečo by sa nemohli importovať aj z druhej strany..ale proti gustu žiadny dišputát ako hovorili naši predkovia..

Strana
z3