Milovníci čajíčkov. Aké čaje pijete?
Ahojte, som milovníčka dobrých a hlavne chutných čajíčkov, taktiež milujem bylinky.Milujem zelený čaj a taktiež rooibos. Podeľte sa aké máte radi čajíčky, dajte nám tipy na dobré, kvalitné a hlavne zdraviu prospešné čajíčky. Aké čajíčky popíjate?
tak ja zase ovocné a teraz som si dala že magic moment a je tam rum heheheheheh 😉
Dilmah je fantastický 😔 , ale drahýýý a málokde ho dostať.
Raz som dostala čaj priamo z ostrova Maurícius, mňam!
Prosím, vedel by mi niekto poradiť? Potrebovala by som namiešať zmes tohto čaju (brezové listy, žihľava dvojdomá, rebríček obyčajný, medovka, nechtík lekársky, listy vlašského orecha). Alebo myslíte, že to bude možné aj niekde v lekárni?
amikka ja si myslím že sa to dá v lekárni, ak nie tak si pokúpiš každú zvlášť a zmiešaš si doma sama.......... 😝
Čaute čajíčkarky! No tak kde ste milovníčky čajov? Ja si popíjam Lapacho, ráno som mala zelený a večer plánujem rooibos
tam nemozem robit reklamu firmam, posielam info do IP len neviem ci maju aj predajnu pre beznych ludi alebo len dodavaju restauraciam, lebo je pravda ze tento caj som vo volnom predaji este nevidela.
dilmah a ine kvalitnejsie caje zozeniete napr. v Metre 😉
ahojte cajickarky..uz sem nechodievate? ja milujem sypane caje..ale kedysi som na lyzovacke na donovaloch pila jeden porciovany..znacky Qualitea, Spicy Moroccan Fusion...brutalne mi chutil.ale nikdy som ho nikde nevidela..este tu citam ze mozno v metre..asi sa pojdem pozriet..alebo sa spytam Kollara? 😉
Ahojte čajičkárky 🙂 ak by mal niekto záujem o kvalitné sypané čajíky, či byliny, ale aj kávičky z celého sveta, tak mi napíšte IP ....papa
@kulinka91 a este tuto: http://www.superdeal.sk/bylinne-a-ovocne-caje/e... teda riadna palka za krabicu 😕
pitie caju je urcite telu prospesne. ja mam najradsej zelene caje, su super na fungovanie organizmu. ochutnavam postupne rozne nove druhy. najnovsie som nakupovala aj na www.onepointtea.sk ,a super... neberte to ako nejaku reklamu ale dosiel mi odtial zeleny caj Halimun a este som odtial ochutnala aj cerveny caj Halimun. su tam caje za dobre ceny. len odporucam
Čaute, skúšal som veľa veľa čajov ale najviac mi sadol čaj Matcha. Sestra ho pije na chudnutie, ja ho pijem kôli antioxidantom, otec kôli odkyslovaniu a mama lebo je ideálny aj pre diabetikov 😀 Je úplne praktický lebo sa da piť s úplne všetkým, kedže ten čaj sa je, celá príprava trvá necelých 10s stačí si ho nasipať do minerálky a hned viem že robím niečo pre zdravie 😉 Doma ho objednávame z matchatea.sk (majú dobre vymyslené balenie)
Ahojte 🙂 Mne najviac chutí zelený čaj Matcha, ktorý prospieva aj môjmu zdraviu. Je plný antioxidantov, vitamínov a minerálov, navyše obsahuje vysoký podiel zeleného farbiva - chlorofilu. Najviac mi na ňom vyhovuje praktické hygienické balenie, takže si ho môžem vziať všade so sebou. Stačí nasypať do vody (horúcej, studenej), zamiešať a čajík je hotový 🙂 Krásne sa vo vode rozpustí a tak do seba dostanem všetko čo potrebujem. Klasické sáčkové čaje sú veľmi slabé, pretože sa dajú len vylúhovať a so zvyškom čo? Jednoducho sa vyhodí. Praví milovníci zelených čajov to určite ocenia.
Najviac sa mi osvedčil ten zo stránky matchatea.sk. Majú super ceny, často i akcie a rôzne darčeky. Inak sa dá dosť ťažko zohnať na SK. 😒
Tekkane jednoznačne,alebo čaje Herbex, no najviac milujem čaj z čerstvej mäty,alebo zázvoru 😉
ahojte,,,ja tiež pijem Matchu, je to najkvalitnejši čajik, aky som kedy pila. Nielen kvoli svojej chuti ale aj účinkom na zdravie a hlavne moju váhu 🙂)) tiež objednávam ten zo stránky matchatea.sk, inak je dosť ťažko zohnať :(
Ahojte🙂. Moja kamarátka si od jedného vynikajúceho odborníka bylinkára objednala skvelé bylinkové čajíky na rôzne chorôbky. Tak som si ich od nej začala kupovať i ja🙂. V sáčku je 80g a cena je 4€. Stále pijem tieto čajíky a zo sáčku priam neubúda. Je tam toho naozaj veľa a ich cena je nízka vzhľadom na gramáž. Čajíky sú bylinkové, kvalitné, bylinky sú sušené, tak ako sa majú...Veľmi veľa ľudí si tieto čajíky u nej objednáva, pretože sú aj vynikajúcou bylinkovou chuťou a pomáhajú na rôzne ťažkosti🙂
Ahojte, vie mi niekto povedat preco su ovocne caje "zle"? Vraj tam pridavaju kadeco a nie je to "pravy" caj. Lenze su moje najoblubenejsie....vypijem aj bylinkove, ale ovocne su naj.
Ahoj🙂. Ja si myslím, že do veľa sáčkových čajíkov pridávajú už ,,E".
Ja kupujem Len organicke caje ziadne tie lacne co sa tvaria ako caj, ale len organicke moje naj su zeleny bio caj z ciny, zihlavovy, yerba mate, pupavovy, a ine herbal caje susene, pijem ich kazdy den aspon 3x denne niekedy viac neosladene a bez mlieka, milujem ich pravu chut, doma mam rozne herbal caje, muz vravi ze som jak bosorka xixix same bylinky 🙂)
Ahojte ja už som niekoľko rokov zavysly čajíčkar :D Každý deň si musím dať pohár čaju, ale nepijem tie klasické veľmi obľubujem napríklad rooibos, maté, a podobe.. su fakt fantastické ! Ja som bývala nedávno v nemecku tam som sa naučila piť tieto čaje ale na SK som ich nikde nemohla najíst nakoniec mi kamarátka poradila eshop možno vám pomože http://wilfred.sk
ja vobec nepijem ovocne, ale bylinkove na litre :D velmi mi chuti: medovka, harmancek, zeleny, mata, zihlava... takze vsetky
Bez čaju stojí život za nič :D Pijeme každé ránko čierny, a cez deň ja osobne najčastejšie zelený 🙂 No v poslednej dobe nám strašne zachutili aj kvitnúce a pečené čajíky, a čaje od výrobcu BASILUR ...sú uplne iné ako tie bežné ktoré dostaneme v obchodoch 🙂 Našiel som na internete skvelú stránku, a odvtedy ju odporučujem aj priateľom: www.e-caje.sk . Majú tam ozaj všetko 🙂
Ja som objavila skvelé írske čajíky Solaris. Mám od nich matcha s vanilkou a potom kamilkovu zmes. Neuveriteľne krásne vonia. Kupujem ich cez net na solaris-tea.eu

ja mam rada zelene a biele caje, pripadne bylinkove. najsam-mnam jasminovy. radsej sackove kvoli bordelu co sa vyplavuje 😀 zo znaciek je super twinings, dilmah, eilles...
mala som aj sayonaru ale nic moc, okrem toho je tak zvlastne nadrobno pomlety ze ma skoro zadusilo ked som ho pila. 😝