icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
30. sep 2007

arabeska: to nevím, proč tam byla tak dlouho..snad týden tam byla minimálně 😕 ...MP dojde až za 13 dní..to je strašnáááá dobaaaaaaaaa 😖

arabeska
30. sep 2007

jejda no tak to je dlho ☹ ale ubehne ti to,uvidis.ja som mala dost ked ten moj bol 2 tyzdne na sluzobke a som mu uz povedala ze ho nikam nepustim 😅 😝

sisstin
30. sep 2007

arabeska: no tak já jsem zvyklá...14dní-5 týdnů čekám..a pak jsme spolu dva dny..co už no 😖 jinak to nebude 😕

arabeska
30. sep 2007

siss ale ved ked sa prestahujete tak to bude lepsie,urcite.stale si ho neprehovorila na blavu?

sisstin
30. sep 2007

arabeska: ne 😠 a myslím si, že to bude ještě hodně dlouho trvat, než se bude něco dít 😔

arabeska
30. sep 2007

tak to je na hovno,vobec ti to nezavidim.
jej akurat kukam ze aj ty budes mat nakoniec petka,je to uz definitivne?

sisstin
30. sep 2007

arabeska: jj 😉 už je to podepsané 😉 sice nevím, jak si zvyknu...ale asi joooo 😅 😅 😅 😅 😅

ty jak se máš? 🙂

arabeska
30. sep 2007

siss ved to je pekne meno🙂

no ja sa mam unavene a xoro ale uz je to lepsie ako vcera vecer.snazime sa najst si nejaky dobry rezim ale zatial to neni moc uspesne ale aj to bude 😅 snad 😕

sisstin
30. sep 2007

arabeska: já mám zas nějakej ucpanej nos 😖 tak doufám, že nebudu mít rýmu 🙄 nebo chřipku..to by mi fakt chybělo 😖

arabeska
30. sep 2007

no ja mam asi zacinajuci zapal priedusiek,som xytila od davidka.to vies mam este oslabenu imunitu,par prebdenyx noci tak som idealny terc pre bacli 🙄 🙄
sa len bojim nex to branuso nedostane

sisstin
30. sep 2007

jééé 😖 😖 😖 no já jsem taky furt nemocná...4-5 do roka..a mám pocit, že na mě taky něco leze..takhle před porodem je to fakt úžasný 🙄 , hlavně, aby to nechytnul Braňo..no..ale jak to udělat, že 😠 😕

beny
30. sep 2007

ahoj siss na nás nějak zapomínáš 😉 😀

sisstin
30. sep 2007

beny: nezapomínám...já vás čtu 😉 🙂 a koukala jsem i na fotečky... 🙂

kim.j
30. sep 2007

Ahoj holky jak se vám všem těhulkám vede,dneska jdu po čtyřech letech na noční tak jsem na sebe zvědavá. 😒 😠

zuzana_t
30. sep 2007

cauteeeeeeeeeeeeeee 😉

kajule
1. okt 2007

Dobrý ráno maminy i budoucí maminy. 😉

pipi1211
autor
1. okt 2007

dobre ranko 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sisstin
1. okt 2007

čau holky..já jdu papat do města..a tak..takže zatím páčko 😵

tinni
1. okt 2007

caute 😉 pipi,kedy sa uz konecne stretneme???????????????? 😝

kajule
1. okt 2007

Koukám dneska je 1., tak všechno nejlepší Momo ke čtyřem měsícům. 😉

pipi1211
autor
1. okt 2007

jej dakujeme kajule... hlavne vela zdravicka poprosime lebo sme chorucke ☹ ☹ ☹ ☹ inak hruza ako to leti 😅 😅 😅 😅 😅

zuzana_t
1. okt 2007

pipi a co je momo? ☹

kajule
1. okt 2007

Pipi a copak ty nebo Momo? ☹ Páťa je taky nemocný. ☹ 😢 Ve čtvrtek měl kašel, tak mu doktorka napsala ATB sirup a něco na vykašlávání. Dneska jsme byli na kontrole, tak na průduškách už nic nemá akorát má trochu zahleněný krk, kže dobrat ty ATB a příští pondělí na kontrolu a když to půjde, tak už budeme očkovat. Měli jsme dneska, ale když je nemocný, tak to nejde.

sisstin
1. okt 2007

kajule: tak super..vidíš, bude to dobrý 😉 🙂

pipi1211
autor
1. okt 2007

no obe sme chorucke lebo nas tato nakazil ☹ ☹ ☹ ☹ ale Momo uz je na tom omnoho lepsie aj ja trosku no stve ma to, ze je tak krasne a my musime trcat doma, stavim sa ze ked budeme zdrave a cule na prechadzky tak bude zamracene,prsat a zima 😠 😠 😠 😠

pipi1211
autor
1. okt 2007

ahojte je tu niekto?

tinni
1. okt 2007

kuk 😀

kajule
1. okt 2007

Siss, no já doufám. Pořád ještě kašle, ale přijde mi, že už míň. 🙂

kajule
1. okt 2007

Pipi, no právě, dneska bylo tak krásně, že bych vyrazila na procházku, jenže Páťa má ještě ty ATB.

pipi1211
autor
1. okt 2007

☹ no mame chorucke deticky ☹
tinni ako sa mas? 😉