icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

bihan
7. okt 2007

to ja som bola tiež.. asi do 16 tich.. potom som schudla 10 kíl, skočila som si ku kozmetičke, oholila som si všetky chlpy na tele a každý víken som chodila s kamoškami vonku 😀

sisstin
7. okt 2007

bihan: no..od těch 16 se to začalo taky zlepšovat..já zas byla samej beďar..a hnusný brejle 😅 😅 😅

weroni
7. okt 2007

bihan: neboj, urcite to bude vtedy, kedy má 🙂 Bratrancovej dcerke sa teda tiez moc nechcelo ale nakoniec to dopadlo viac nez dobre - hoci troska neskor ako ju ocakavali 🙂 Drzim palce a klido 🙂 (to sa mi lahko vravi vsak... )

bihan
7. okt 2007

Siss, ja nosím šošovky asi od 15-tich 😅 tiež som bola predtým ako sova 😅 no a vyrážky mám doteraz... kuva.. ako puberťáčka.. a tehotenstvom sa to len zhoršilo 😅

Weroni, šak ja si na ňu počkám 😀 a nastav si profil, ako spomínala Siss 😉 😝

sisstin
7. okt 2007

bihan: mně se strašně v těhu zlepšila pleť 😕 😅

bihan
7. okt 2007

no niekto má šťastie 😀 ja som si za tie roky zase vymakala milión čistiacich a krycích manévrov, tak to až tak nejako nevnímam 😅 A zase aby som len nešomrala, v poslednej dobe to cekom ujde.. bolo horšie 😉
a ešte mám jednu skrytú zbraň - program na úravu fotiek, ktorý mi jedným klikom tie vyrážky vymaže 😀

sisstin
7. okt 2007

bihan: no jinak mám taky ty černý tečky a podobný hnusy..ale už to nejsou červený beďary 😉 😠

bihan
7. okt 2007

vieš, čo je ale najhošie? všetci mi hovoria, že po pôrode sa to zase zrovná... to určite.. a vraj aj bolestivá MS 😅

sisstin
7. okt 2007

bihan: no já jsem zvědaf 😕

weroni
7. okt 2007

bihan: jasné - profil 🙂 ten ma ani nenapadol 😅 ale už som to napravila 🙂 Ináč je zaujímavé vidieť termín pôrodu keď som ešte nebola ani u lekárky 🙂

sisstin
7. okt 2007

weroni: viď..já jsem taky koukala, jak mi to vypočítalo 😅 ale Dr. mi to pak vypočítala úplně stejně 😝

weroni
7. okt 2007

sisstin - tak to je parádička 🙂 vidno že admini sú profíci 😀 🙂

sisstin
7. okt 2007

weroni: no musíš mít přesnou MS na 28 dní..jinak ti to asi nevyjde 😅 záleží, jestli ti budou dělat UZV nebo ne 😅

bihan
7. okt 2007

weroni, ja som mala nastavený profil hne´d ako som našla na teste dve paličky a na doktora som nečakala 😅 vedela som presne, kedy som otehotnela.. a zase ono v tom až také rozdiely nie sú 😉

weroni
7. okt 2007

sisstin - no práve som si prepočítala menzes od januára a vyšlo mi to takto nejako: 27, 29, 29, 28, 28, 26, 28, 26, 25 tak teraz neviem ako dlhý cylkus mám zadať

sisstin
7. okt 2007

weroni: no..dej si tam klasiku..se to stejně tak nemění 😉

weroni
7. okt 2007

sisstin - no dala som 27 a vyrátalo mi to o dva dni skôr 🙂

weroni
7. okt 2007

baby v škôlke ma zabijú 🙂 keď som im povedala že som tehotná, hneď po radostnej reakcii mi oznámili nech ma ani nenapadne rodiť skôr než ukončím školský rok 😀 😉 🙂 takže ich asi troška sklamem 🙂 ale v júni sa už aj tak finishuje takže tie posledné dva - tri týždne budú musieť bezo mňa prežiť 🙂

sisstin
7. okt 2007

weroni: to už máš jedno 😉 😅 však uvidíš, kdy nakonec vyleze..tý jo..až v červnu..to je ještě dobááá 😝 😅

weroni
7. okt 2007

To áno, šak dve čiarky sú pre mňa absolútne čerstvé - vo štvrtok som si robila testík 🙂

sisstin
7. okt 2007

weroni: já jsem to taky zjistila v 6tt...14.února na Valentýna 😅

bihan
7. okt 2007

jej, Weroni, vrátila si ma normálne do januára, keď som tie dve paličky objavila ja 😀 Kuva, to je dobaaaaaa!!! Ja som si robila test 29.1. ešte pred MS 😉

weroni
7. okt 2007

Krásny termín 🙂 No ja dátumom 04. októbra začnem albumček nášho drobčeka a pod týmto dátumom budú odfotené tie krásne dve čiarky 🙂 stále sa na ten test pozerám jak ujetá 🙂 nosím ho v kabelke... manžel sa smeje ale teší tiež 🙂

sisstin
7. okt 2007

bihan: furt vidim, jak na to čumim..a říkám si, že je to nějaká blbost 😅 😅

weroni
7. okt 2007

bihan - aj tebe z tých dvoch paličiek tak zašibalo ako mne? 😀 ja som sa rozrevala a zároveň som sa smiala a cez slzy som len vravela "ďakujem Ti Bože" potom som okamžite sadla do auta a letela 17 km domov za manželom ktorý bol doma s chrípkou ukázať mu ten test 🙂 Keď sa predo mnou rozleteli dvere do izby manžel len že "Čo moja, čo si si zabudla?" a ja som mu vytiahla s kabelky ten test a obaja sme sa rozplakali od šťastia 🙂

sisstin
7. okt 2007

hm..mě málem porazilo od hrůzy 😅 😅 😅 😅

weroni
7. okt 2007

sisstin: verím že už si zmenila pocity 🙂

sisstin
7. okt 2007

weroni: no... 😕 jako..spíš jsem se s tím smířila 😉

weroni
7. okt 2007

sisstin 😀 aj to je pokrok 😉 🙂