icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
20. okt 2007

miskabb: klidně bych si to s tebou vyměnila 😅 😅 😅 😅

miskabb
20. okt 2007

😀 😀 😀 😀 aj ja 😅 veeeeeľmi rada
ty máš koľko rôčkov?

sisstin
20. okt 2007

miskabb: 23,5 😉

miskabb
20. okt 2007

🙂 🙂 tak to si ešte tiež mladučká 🙂

sisstin
20. okt 2007

miskabb: ale mezi holkama tady skoro nejstarší 😅 😅 😅

bihan
20. okt 2007

Siss, sa netvár.. ja sem už pomaly nepatrím 😅

sisstin
20. okt 2007

bihan: nooo..hlavně všechny těhule, co sem chodily s přírůstkem děcek úplně ztratily čas..za chvíli si tady budu povídat sama se sebou 😅

bihan
20. okt 2007

hej, to som si aj ja hovorila, ako porodili Flow a Hedu.. teraz som pochopila prečo 😅

sisstin
20. okt 2007

bihan: no flow nemá ani net 😒

bihan
20. okt 2007

to viem... ale nehovorila, že jej ho už majú čoskoro zapojiť?

miskabb
20. okt 2007

no možno najstaršia medzi holkami ale aj tak si mladá 🙂

sisstin
20. okt 2007

bihan: no psala mi to..ale asi nic.. 😔 😒

sisstin
21. okt 2007

jéé..zase první 🙄

pipi1211
autor
21. okt 2007

jeeeeeeeeeeeeeeeeeej ahoj bihan gratulujem k malinkej,vela stasticka a zdravicka jej do zivota s Momo zelame 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

pupicek22
21. okt 2007

Ahoj sisstin!No tak ja ta tu vidievam uz poriadne dlho! 🙂 Neboj,nie si tu stale sama,ale ja som moc nepisala do rubriky.Mas velmi pekne fotky....ja sa nemozem dockat ked moje brusko bude vetsie.prepacte babizne za moj pravopis,ale zijem v anglicku a zacinam mat pocit,ze slovencina mi vypadava z hlavy🙂)
Ja cakam moje prve babano a som moc stastna,len sem tam trosku vystrachovana co mozem a co nie.tu v anglicku je to strasne ked cakas babeno.daju ti niaku midwife a hotovo.zajtra idem s priatelom na slovensko a nemozem sa dockat na moj prvy scan.tu totiz robia az okolo 12 tyzdna a pravdaze ked idem lietat,chcela som sa ujistit,ze vsetko je v najlepsiom poriadku.no nepodarilo sa,tak to tipujem na moju slovensku doktorku.Mozem sa spytat...moje brusko casto popichuje a stucha vo vajecnikoch,myslite ze je to o.k?Dakujem za rady...🙂))

bihan
21. okt 2007

Pipi, ďakujeme 😵 😵 😵
Ozaj, kam sa vytratila Siss? Zdá sa, že jej odišl zátka 😅

pipi1211
autor
21. okt 2007

odisla jej zatka? kedy? 😕 😵

sisstin
21. okt 2007

jo holky..asi jo..ale zatim dobrý 😉

bihan
21. okt 2007

Siss, mne odišla s prými kontrakciami 😀

sisstin
21. okt 2007

bihan: nevim..nebylo to klasický špinění, ale čistá krev, ale zase hrozně malinko 😉 tak prej to může být i takhle...nic mi není..malej se hejbe..možná trošku tlak na pánev..jinak nic 😉 ale kdyby zase byla krev..tak radši jedu do porodnice 😉

bihan
21. okt 2007

hm... krčok asi pracuje ... tak nevim, či ti zapriať veľa šťastia alebo ťa poľutovať 😝 😀

sisstin
21. okt 2007

bihan: no doufám, páč mě to docela hodně vyděsilo 😲 ale bylo jí fakt málo a jen jednorázově 😕

pipi1211
autor
21. okt 2007

no ale je lepsie ked sa to rozbehne samo nez by mali vyvolavat 🙂 trva to sice dlhsie ale zasa krcok sa ti aspon lepsie pootvori 🙂

sisstin
21. okt 2007

no já se jen bojim, jestli to nebylo něco špatnýho... 😕 ale bylo to fakt málo..a už nic..tak já nevim 😔

hedunecka
21. okt 2007

siss 🙂 tak uz konecne,????no ono to moze odist aj par hod.pred porodom takze mozno vecer uz bude maly petko na svete 😉

bihan no uz asi vies co je to mat doma male mimi 😀 😀 inak mi uz sme mam pisala gratulacie ale este raz vam musim 🙂

sisstin
21. okt 2007

hedu: já nevím, jestli to bylo ono 😉

weroni
21. okt 2007

sisstin: hojky 🙂 ty si tusim ubytovana pred stolikom s PC 😝 😀 ako sa citis?

sisstin
21. okt 2007

weroni: já mám stůl s PC vedle postele vííííš 😅

weroni
21. okt 2007

aj ja to tak mám vyriešené - najpraktickejšie 🙂 ako inač?

hedunecka
21. okt 2007

siss vytaj v klube aj ja.. 😀 no ono ked mas vytok s krvou to je zatka ale moze odxadzat ryxlo abo pomaly