icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

dzej
28. okt 2007

ahojky 😀 koukám, že bez Siss je tady mrtvo. 😖

mexx
28. okt 2007

Siss, ahooooj... 🙂 🙂 🙂
No ten tvoj maly princ je fakt kraaasny, a ja sice neviem casto odhadnut, na koho sa tie deti podobaju, ale tento sa mi vidi na ocka... 😀
No snad budes mat cas niekedy sem dobehnut a nieco napisat, snad aspon ked bude tvoj drahy strazit maleho... 🙂

tinni
28. okt 2007

kuk 😉

sisstin
29. okt 2007

brééé..já bych spinkala 😔

kuko7
29. okt 2007

caf, maly spinka? 😀 ako sa ma maminka? 😉

sisstin
29. okt 2007

kuko: jde toooo..ale už se těším, až přijde mamka z práce a postráží trošku 😅

kuko7
29. okt 2007

ja zasa mam ruzu z toho, ze ked sa drobec narodi, bude s nim kazdy chcet byt a ja budem taka odstrcena....ja sa tesim, ked budu vsetci mimo domu 😀 😀 😀 😅

sisstin
29. okt 2007

kuko: mně taky furt vadilo, když jsem byla těhu, že se každej bude starat..a teď jsem ráda za chvilku klidu 😉 🙂

kuko7
29. okt 2007

Asi to je normalka a aj ja budem taka 😉 a ako malickemu sedia vecicky co si nakupila? 😀

sisstin
29. okt 2007

kuko: mu to je všechno velký...i 50 😅 😅 😅 ale zatím jsem vděčná za celorozepínací overalky...jiný oblečení by bylo mučení 😅 😔

kuko7
29. okt 2007

moja 😵 a on je taky drobecek? 😀 Ja mam tiez vecicky tak od toho najmensieho cisla( to je u nas 56 a potom mam aj nejake 62 a tak...no dost toho je 🙂 )

sisstin
29. okt 2007

kuko: on u oblíkání děsně řve 😖 jsem ráda, že mu něco natáhnu..natož abych ho oblíkala furt do něčeho 😅

kuko7
29. okt 2007

No niektore deticky to nemaju radi, ale neboj za chvilu si bude musiet zvykat, nebude predsa chodit nahaty, nie? 😉 A co MP, bol pri porode? 😅

sisstin
29. okt 2007

kuko: nebyl..ale pak druhý den hned přijel..u porodu by mi bylo fuk, kdo by tam byl..já stejně nic nevnímala 😅

kuko7
29. okt 2007

no ved to asi nikto nevnima 😅 a aky to bol pocit, ked si videla drobca? 😕 inak bolelo tak ako si si myslela? 🤐

sisstin
29. okt 2007

kuko: bolelo to dost...ale šlo to přežít 😉 pak máš hlavně děsnej pocit úlevy, že to máš za sebou 😉

kuko7
29. okt 2007

ved co by sme neurobili pre drobcekov, nie? A brusko teraz neboli? Aky mas pocit po porode? 🙂

bihan
29. okt 2007

hellou! kuva, tiež som si všimla, že keď tu nie je Sisstin, tak sa ani nekecáááá!

bihan
29. okt 2007

Siss, my už obliekame 62-ku na 3 mesiace 😅 tie novorodenecké 56-kové pyžamká jej začínajú byť pomaly malé...

kuko7
29. okt 2007

bihan: no to mas pravdu, siss to tu udrzuje nad vodou 😀 😀 😀

tinni
29. okt 2007

ahojte 😉

kuko7
29. okt 2007

ahoooj, ako bolo na superstar 😀

tinni
29. okt 2007

vcera som nebola 😀

kuko7
29. okt 2007

A ako to ?😀 😀 😀 Ale v telke si kukala? Podla mna bol naj Robo Simko, nie? 😉

sisstin
29. okt 2007

no..kuk 😕 dneska nebo zítra přijde pediatrička 😕

mexx
29. okt 2007

Jeej, Siss sa objavila... 🙂
No ako, krasko, v noci sa vyspinkas?

sisstin
29. okt 2007

mexx: jakž takž 😕 mohlo by být i hůř 😅

kuko7
29. okt 2007

weron: asi Alexej...ja fakt neviem....stale sa rozhodujeme a z tych chalanskych mien som na dne 😝

mexx
29. okt 2007

Siss, no urcite mohlo... 😀
A tvoj priatel sa ma ako, vytesuje sa zo synacika? 🙂 Ti chlapi dokazu byt niekedy strasne hrdi na potomstvo... 😀

luluka
29. okt 2007

ahojte babulky! čo máme nového?? 😉