Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie
Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀
sissja milujem aj krevety a salaty z morskych priser...mnaaaaam 😅
flow: mně stačí, jak to vypadá..a celá chuť mě přejde 😅
no nahodou krevetovy salat je uplne v poho co sa tyka vzhladu 😉
bihan: jsem u nás nechutně přímá 😅
krevety vôbec nemusím, ani karba, ale čo sa týka mušlí, tak v pohodičke.. aj malé chobotničky zvládnem, ale fakt len malé.. ale čo zbožňujem, to sú ustrice.. prvýkrát som sa z nich pozvracala (ale uznávam, to som sa prežrala, tak to asi nebolo len ustricami) a slávky.. fakt paráda.. s curry omáčkou a hranolkamy by som to pokojne baštila keždý deň..
Ale tu nič také nie je... príliš teplá voda 😅
bihan: jak vidím ústřice, tak mě napadne ten díl Mistr Bean v pokoji 401 😅 😅 😅 😅
siss 😅 😅 😅 😅 😅 😅
jak se poblil 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Siss, to nepoznám.. ale viem si predstaviť, o čom to je.. ja som si zase spomenula na tú scénku s tatarákom, ktorý sa mu horko-ťažko podarilo rozptýliť po celeje reštike a nakoniec mu priniesli nový 😀
holky ale mna bolia krize a brusinko... 😕 😕 a maly kope jak za madrid 🙄
Flow.. tak si to ešte užívaj.. za chvíľku z brucha vylezie a bude ti to chýbať 😉
flow: cítíš ještě takové ty velké kopance? Já už spíš jen takové to převalování a boulení 😕
siss ja citim aj jak kope aj jak len plava... vsetkooo 🙄 🙄
bihan no tie bolesti pri kopancoch mi chybat nebudu...hlavne ak sa dobre trafi tak je to hroza... 🙄 🙄
flow: no..mně tam moc neplavá..je tam narvanej jak svina.. 😅
Inak viete, čo som si všimla? V druhom trimestri Sára pri sexe zaspávala (asi.. prestala kopať 😉 no a teraz hne´d ako s niečím čo len začneme, začne sa vrtieť ako o život.. fakt sranda... to manželovi radšej ani nehovorím, lebo by už nechcel do pôrodu niečo riešiť... ale je to fakt srandovné 😉
bihan:no mně je právě už tak divně, že když se sexuje..tak se malej hejbá 😅 😅 😅 😅 😅
siss 😅 😅 😅 ja si zasa pripadam ako veleryba pri kopulacii 😅 😅
je mozne, ze ma niekto ignoruje na zariovkach??? nechapem... 😨 ☹
Ja to nejako neriešim.. viem, že jej to neublíži.. skôr naopak..keď je mamine fajn, musí byť aj miminu fajn, nie?
ozaj, zmizlo mi tvrdnutie bruška po orgazme... aj vy ste to postrehli? 😨
asi som nezapadla.... ☹ ☹
bihan: já ho nikdy neměla..tak nevím 😅
flow, veleryba hej? 😀 😀 😀 to poznám.. ale kým to manželovi nevadí 😅
já jsem anorgasmická 😅 😅 😅 😅 😅
bihan ved nechapem ani to, ze po mne moze tuzit ked mam o 27kg viac ako pred tym.... 😔
siss ty si nemala orgac??? 😕
flow: tak to bude asi tím, že ťa lubí 😵 😵 😵 😵 😵
flow, ľúbi ťa a hlavne vie, že je to dočasné 😉
Siss, to fak? ja som tiež bola.. s mojím bývalým 😅 😅 😅 A teraz som orgazmická až až 😉
flow: ne 😕 nikdy..ani sama...jako sexuju moc ráda..líbí se mi to...skvělý..ale prostě to O nikde 😔 😅 😅 😅 😅

bihan: já ryby jím..ale tím to končí...ostatní dary moře jsou pro mě šílené 😅 já tak nějak vůbec nemám ráda žádná dochucovadla, jako tatarka, kečup, sojovka atd. 😉