icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
1. nov 2007

dzej: je to v Jaký byl porod 😉 a jsme ok 😵

dzej
1. nov 2007

Siss tak to je super, mysleli jsme vsichni na tebe (vás) jak budu mít čas, kouknu na tvůj příspěvek, jinak fotky jsou krásný. Malej je úžasnej a asi hodňoučkej 🙂 a je super ,že tam taťka byl!!!

sisstin
1. nov 2007

dzej: u porodu přímo ne..až druhej den..ale u toho porodu mi to bylo fuk 😉

weroni
1. nov 2007

ahoj dzej 🙂

micanek
1. nov 2007

siss: gratuluji ti nádhernému chlapečkovi. Jak je?

dzej
1. nov 2007

weroni ahojky.
holky tak já musím běžet. Mějte se krásně a ozvu se snad o víkendu.

sisstin
1. nov 2007

micanek: děkujiii..docela dobře..tygr spíííí 😀

weroni: nová fotečka..my máme taky novou 😝

zuzana_t
1. nov 2007

sis - tak uz som si precitala cely tvoj porod a myslim, ze to bolo celkom ok - nemysli si, ze si sa bala sama, ja sa tiez "neviem dockat porodu" 😔

sisstin
1. nov 2007

zuzana: no..asi byl ok...jako představovala jsem si to stokrát horší 😉

zuzana_t
1. nov 2007

no tak to aj ja, a ako citam, bodaj by take porody mali vsetky 😒

sisstin
1. nov 2007

zuzi: v tu chvíli mi to přišlo strašný...ale normálně jsem ještě v deset odepisovala na sms.. 😉 šlo to nooo...na to, jak jsem se strašně bála..tak to bylo dobrý 😉

weroni
1. nov 2007

siss: ano dala som aj mna s manzelom do albumu a zmenila som si foto aby ma bolo vidno lebo ta prva bola strasna mala - tvoju som hned omrkla to sa neboj 🙂 😀
zuzi ty sa ako mas?

zuzana_t
1. nov 2007

no ja sa mam celkom fajn upratujem a zaroven si pisem s vami 😉

sisstin
1. nov 2007

tygr furt spí 😕 podezřelé 😕

zuzana_t
1. nov 2007

sis - bud rada 😉 a boli ta este rana po porode? 😉

sisstin
1. nov 2007

zuzi: už moc ne..jen když se mi tam nějak blbě nalepí vložka na to 🙄

weroni
1. nov 2007

sisstin: podla mna to neni podozrive sak babatka skoro stale spinkaju 😅 a čo hovorí na kúpanie? lúbi vodičku? 🙂
zuzi: no ja zase stíham variť a teraz sa tiež chystám na poľudštenie našej izby 😉

sisstin
1. nov 2007

weroni: no ale už spí víc jak tři hodiny..to u něj není normální moc 😉 ve vodě řve jak tur..včera jsem ho ani nemohla vykoupat, páč by asi dostal psotník 😔 🤐

weroni
1. nov 2007

sisstin: to vážne? to ma prekvapuje, moja sestrička keď sa narodila a kúpali sme ju tak držala jak hluchý dvere, len okále hádzala všade naokolo no to by si mala počuť čo bolo keď sme ju vybrali z vody - kým sme ju poobliekali a naolejčekovali a všetko okolo toho tak bola od revu taká spotená že sa mohla znova kúpať 😅
jejda siss, aký je to pocit pozerať sa na toho chrobáčika keď si tak sladko odfukuje? 😵

sisstin
1. nov 2007

weroni: on moc sladce neodfukuje..krká a prdí 😅 😔 😕 😅 😅 😅

weroni
1. nov 2007

sisstin: no to nevadí aspoň vidíš že je v poriadku 🙂 ako často ináč papkáte? a čo v noci?

sisstin
1. nov 2007

weroni: budí se tak nějak baj voko ty každý tři hodiny..akorát ted spí nějak dýl 😕

weroni
1. nov 2007

siss: no mozno sa mu ziada viac spanku 🙂 neboj, aj v noci sa krmite cca kazde tri hodky?

sisstin
1. nov 2007

weroni: bohužel i v noci 😔

pipi1211
autor
1. nov 2007

no momo bola jak hodinky preve dva mesiace sa budila presne kazde tri hodky 😀 😀 😀 😀 😀

weroni
1. nov 2007

pipi inac ta tvoja mala je na zozratie 😉 🙂 nebozkavas ju stale? 😀

pipi1211
autor
1. nov 2007

weroni nonstop ju bozkavam,cmulam, hriziem,steklim no prosto vsetko mozne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
1. nov 2007

pipi: a kdy tě začla vnímat? Já jsem Petkovi ukradená zatím 😔

pipi1211
autor
1. nov 2007

fuuuuuha no asi ked mala take dva mesiace.... 😅 uz si ani nepamatam no bolo to super ked sa na mna uskrnula 😀 😀 😀 😀 😀 😀

weroni
1. nov 2007

babulky my sme boli na našu najmladšiu sestričku traja starší súrodenci tak si viete predstaviť tú štafetu pri postieľke - jeden odišiel - prišiel druhý 🙂 a asi od takých 2 mesiacov - jak pipi píšeš - začala reagovať tak očividne na niektoré veci 🙂 ja som jej robievala také divadielko s hračkami a to sa celá rodina šúlala čo pritom vyvádzala 🙂 v takých 4 - 5 mesiacoch to už bol ozajstný divák so svojimi úplne squelými reakciami 🙂
juj baby, jak sa teším na to svoje 😵